Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש דרך להוציא את הבקעים שיש בפח של האוטו ללא

חומר וצבע.

השאלה שלי היא איפה יש פחחים או מוסכים שפועלים בשיטה הזאת,

זה ע"י וואקום שמעתי כמו פומפה שמוציאה את הבקע חזרה למקומה.

פורסם

עשיתי את זה בעבר על פח של דלת אחורית, תעלה תמונות כדי שנדע עד כמה זה אפשרי לבצע את זה בצורה הזאת.

בעיקרון השיטה היא להרטיב את האזור הפגוע עם מים ולנסות למשוך לבחוץ על ידי פומפה, כמובן שיש לעשות את זה בזהירות על מנת לא לגרום עוד נזק מיותר.

Polo 2012

פורסם

גש למוסך אלפא פחחות וצבע בכפר סבא

הם יספקו לך את העבודה !!!

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
עשיתי את זה בעבר על פח של דלת אחורית, תעלה תמונות כדי שנדע עד כמה זה אפשרי לבצע את זה בצורה הזאת.

בעיקרון השיטה היא להרטיב את האזור הפגוע עם מים ולנסות למשוך לבחוץ על ידי פומפה, כמובן שיש לעשות את זה בזהירות על מנת לא לגרום עוד נזק מיותר.

חובבני ביותר ,אלא אם כן ממש לא חשובה לך התוצאה הסופית .

הזכירו את את אוטופיקס בהרצליה , חברי מקצוענים ,מטפלים בנזקים בשיטה גרמנית ללא עבודות פחחות ובצבע ובטח שלא עם פומפות .

פורסם

תמיד חשובה לי התוצאה הסופית, אין לך מושג איך אני יושב על הראש של הפחח ברגע שאני נכנס אליו לתיקון.

וחוצמזה, תאמין לי שהתוצאה סיפקה אותי, אם היית רואה את ה"לפני" ו"אחרי" לא היית מאמין בכלל.

לי אישית יצא סבבה, השאלה עד כמה העסק רציני, פשוט אצלי ראיתי שזה בר ביצוע אז הלכתי על זה.

Polo 2012

פורסם

מי שרוצה שימשיך לצחוק, לפני כמה שעות סידרתי מכה די מגעילה בפח של איביזה עם פומפה.

אומנם התוצאות לא היו 100% אבל עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב!!

בקיצור, השיטה הזאת עובדת יופי אבל לא במאת האחוזים, זה הכל תלוי בפח ובעוצמת המכה.

לילה טוב!

Polo 2012

• תוכן חדש...