Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום הלכתי לראות שרייד שנת 98 - מנוע 1300 סמ"ק - גיר ידני , יד שלישית(כל היידים פרטיות) .

הק"מ של הרכב 129,000 ק"מ.

בדקתי את הרכב רשיונות , ווידוא מול תעודת זהות .

בדיקה שיש מים ירוקים ברדיאטור (חשוב ברכב הנ"ל , הוסבר לי שהמנועים הללו רגישים למי ברז - בגלל מנוע מאלומיניום ) .

שאלה כללית האם ניתן לבדוק ברכב הזה או בכלל מה מצב בלוק המנוע , ע"י מכונאי כמובן ללא פירוק של חלקים .

מה שמדאיג אותי ברכב שהלכתי לראות , שפותחים סוויץ' נדלקת הנורית של כרית אוויר , אך אחרי ההנעה היא לא נכבית כלל ,

ונהגתי על הרכב 10 דק' - הנורה לא נכבית כלל .

המוכרת אמרה לי שהרכב לא עבר תאונה .

מה הסיבות שגורמות לנורית כרית אוויר - להישאר דלוקה אחרי הנעה מהקל לכבד מבחינה כספית .

והאם יש דרך חוץ מלחבר סורק על מנת לאבחן ממה נובעת התקלה .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תקלת מע' כרית אויר עלולה לנבוע מכמה אפשרויות, נתיך (פיוז) שרוף, נתק/קצר בצמת חשמל של המע',

"סליל שעון" (מגעי חשמל מסתובבים מתחת לגלגל ההגה) פגום, כרית אויר פגומה, מחשב כרית אויר פגום ועוד.

אין אפשרות לאבחון ודאי של תקלות במע' כרית אויר ללא בדיקה בעזרת מחשב/סורק אבחון תקלות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ואוסיף על דבריו של רפי לין , חיישני משקל בכסאות (ככל שהמערכת מתוחכמת ומכילה) , מותחנים לחגורות, מח כריות אוויר עצמו (האם בדקת שמערכת החימום ברכב פועלת, כי לעיתים, עקב דליפה, חודרים מיים למוח [ככל שהוא ממוקם בקרוב לרדיאטור הפנימי] ומזיקים לו, אם החימום לא פועל, סיכוי גבוה שזו הבעיה, ואם פועל, אז אולי זו לא הבעיה, או שתיקנו את החימום אבל לא את השאר, [קורה למשל במיצובישי מגנום לעיתים])

הקיצר, חיבור לסקנר, טרם רכישת הרכב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

דני שלום רב

לי יש את אותו רכב בדיוק ואת אותה הבעיה שתיארתי.

אכן היתה לי נזילת מים מהרדיאטור החימום ובעקבות זה נדלקה הנורית כרית האויר.

האם המוח אכן ניזוק?

אם המוח ניזוק האם נדרש להחליפו או לתקנו?

ודבר אחרון האם העלות התיקון גבוהה מאוד ?

בברכה,

שגיא

פורסם

האמת, שאני לא בטוח שכרית אויר ברכב בן 13-14 תהיה תקינה כלל וכלל. למיטב הבנתי לחומר הנפץ המצוי בכרית יש תאריך תפוגה.

בכל מקרה, לא בטוח שכלכלית כדאי לתקן את התקלה (ולא משנה הסיבה) וסה"כ באם מעוניינים ברכב ניתן לעשות בכך שימוש בכדי להפחית את מחירו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...