Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי היה בעבודה אחד מנוע בננזין 48 סמ"ק סיני קנוי, ומשופר בצורה קיצונית, שנמדד עם אקדח לייזר משטרתי על 73 קמ"ש (ולא 90 קמ"ש כי הוא קרע פיור 50 עייף בפתיחה)

אחד שעבד אצלינו נסע איתו לדואר, במרחק 3 דקות הליכה, איך שהוא יצא, באו עליו 2 שוטרים, (אחד מהם הוא לקוח שלנו) לקחו וזרקו לניידת בלי שאלות.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

זה מזכיר לי את התיחסות המשטרה בזמנו למגלי הראדר שהיו ברכבים.

לא נאסר להשתמש בהם - נאסר ליבא אותם לארץ.

שוטר שהיה מוצא דבר כזה, היה מחרים.

מי שמאוד רצה, היה יכול להתלונן, אבל אז כמובן יואשם בהברחה, או יצטרך להצביע על מי שמכר לו כאן בארץ (למעשה מי שהבריח במקור).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מדברים על החמור.

לפני 20 שניות עבר אופנוע מיני כזה לייד הבית, רק שהוא נראה כמו אופנוע שטח ובחור בן 30 נהג עליו.

אני ינסה לתפוס אותו נשאל מאיפה וכו'.

פורסם

אכן יש את האופנועים האלה בגירסאות כביש וגרסאות שטח (מוטוקרוס),ואין שום בעייה למבוגרים לרכב על זה,אם אין להם כמובן בעייה להסתדר עם ההיגוי.

בחו"ל יש ליגות תחרותיות כאלה עם אופנועים משופרים מאוד.

המחיר הבסיסי של האופנועים האלה הוא כ-200$, המחיר שלהם בארץ הקודש- מעל 5000 שקל (מנסיון).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...