Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין ישמע טוב. לא יפציצ בבאס אבל ישמע מעולה. הפחד הוא שהוא מאוד קטן. ואפילו אם הוא יורד נמוך אני לא מאמין שהוא ינגן את התדרים האלה בצורה יותר מידי מרשימה.

הוא גם חלש מאוד 75RMS. אין לי מושג אם זה מספיק לבמה קדמית.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לגבי העוצמה, מיקום של סאב מלפנים לעומת סאב בתא המטען, הבדל של בין 3 ל6 DB כלומר השוואת העוצמה שלו לסאבים בהתקנה קונבציולית לא במקום, אני מאמין שאתה מכוון לSQ אז אני מאמין שסאב כזה יספיק לך. השאלה מה הנפח האופטימלי לסאב?

בשיפוצים

פורסם

נפח? אני חושב שניתן ליצור לו נפח של כ10ליטר +\- מפיבר.

:arrow:הסאב אינו המחליף של הסאב האחורי אלא תוספת.

העיניין הוא כזה,חשבתי בהתחלה לבנות סט קידמי 3WAYאו 4WAY שכולל:

טויטר MT23

מידבאס הייברד אוביישן 6"

מידרייג' CDM55

2 סאבים 6.5 מבית קיקר.

עכשיו מצאתי את הסאב הנ"ל,אז חשבתי במקום 2 סאבים לבנות אחד באמצע.

לא בטוח שזה יצא לפועל בינתיים רק חושב ומתלבט, אולי בסוף אני יתפשר על סט קידמי 3WAY או 2WAY רגיל.

תודה לעונים

פורסם

השאלה איך הסאב ישתלב ביחד עם הסאב האחורי אחד יהיה קרוב אלייך והשני בבגאז תיצטרך לכוון אותם מאוד קשה שלא יהיה לך דיליי בינהם

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ברכב הזוכה של 2007 בEMMA השתמשו בסאבוופרים 6 וחצי של DLS בתור מיד השתמשו במידבאס 5ורבע נוביליום ...

תחפש את הסאבים של DLS הם ממש ברמה גבוהה

פורסם

10 ליטר זה ממש לא מעט. אני מקווה שיש לך כבר תוכניות מדויקות לגבי המקום המדויק.

למה שלא תוותר על שני הסאבים ותתקין ID 8 אחד מלפנים? תיבה של 8 ליטר תתאים לו כמו כפפה.

בשיפוצים

• תוכן חדש...