Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון ספורט - עלויות מול העדר

tzviagam
שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני מעונין לצאת מהעדר ולהשתמש בתקציב של 60-80K לקניית רכב שהוא לא מאזדה3\קורולה\לאנסר\פוקוס.

עשיתי תחקיר קטן והבנתי שסיאט לאון ספורט הנעה קדמית היא מכונית שפויה עם קצת פלפל, שזה מה שאני מחפש.

אני מוכן להתפשר בנושאי פרקטיות(היום אני על טנדר סובארו 91...) אבל לא מוכן להתפשר בנושא אמינות ומוכן להתפשר קצת בנושאי עלות אחזקה שותפת.

רציתי לברר איתכם עד כמה יקר יותר יהיה להחזיק סיאט לאון כזאת, לעומת רכב "עדר".

אני עומד לעשות כ - 30K קילומטר בשנה.

רציתי לברר האם יש עלות נוספת בביטוח?

מהי צריכת הדלק?

חלפים אני יודע שיקרים יותר בצ'מפיון כעיקרון.

טיפולים?

כמה מורידים ממחירון לוי יצחק? - הבנתי שמכוניות כאלה לא נמכרות במחירון.

מישהו עשה פעם השוואה וחישב תוספת עלות מול רכב "ליסינג" רגיל?

אני מכוון לסיאט לאון עם 180 כוח סוס, אני עדיין לא בקיא כל כך בדגמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל - בתקציב הזה הלאון 180 כ"ס היא הלאון הספורטיבית היחידה. גרסת ה-125 כ"ס היא סתם משפחתית.

עליך להבין - זה רכב ספורטיבי בן 4-5-6 שעבר כמה דברים בחיים. האמינות אולי תהיה טובה אם תקנה רכב במצב טוב, אבל היא לא תהיה של קורולה וכך גם עלויות האחזקה. רכב ספורטיבי זה תחביב ואתה צריך להיות מוכן להוציא עליו קצת יותר כסף מהרגיל (ברוב המקרים). מבחינת ביטוח - אין סיבה לעלויות גבוהות במיוחד. צריכת הדלק תלוי בנסיעה שלך - בין 1:11 ל-1:7, אני מניח. על מכונית טובה הייתי משלם מחירון - אבל אני לא מכיר את השוק של הרכב הזה.

מבחינת תוספת חודשית מול עלות רכב רגיל - קח בחשבון 500 שקלים יותר, בערך. יכול להיות פחות, יכול להיות קצת יותר. לא הרבה כסף בשביל תחביב...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה התייחסויות לשאלתך:

יש חברות ביטוח שאינן מוכנות לבצע פוליסת ביטוח לרכב שמצוייד בטורבו.

(לא מכבר בדקתי בעצמי עבור איביזה fr והיו 2-3 חברות שלא היו מוכנות אפילו לשוחח איתי, כאילו אני איזה "פושע בפוטנציאל",

אגב גם בגלל זה ירדתי ממנו לבסוף)

30.000 קילומטר בשנה זה די הרבה יחסית - תהיה מוכן לעלויות דלק גבוהות.

(הנפט אתמול שבר שוב שיא, עומד על קרוב ל140$ , וזה אומר שחודש הבא יש סיכוי ל 7 ש"ח לליטר דלק)

בקשר למחירון יש רכבים שנמכרים מעל המחירון, מחירון לוי יצחק הוא כלי מדד, עסקאות חליפין נסגרות בין הקונה למוכר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הליאון טורבו במצב סביר+ איננה נמכרת במחיר מחירון כי אם מעליו.

ליאון טורבו במצב טוב תמכר במחיר גבוה מזה המצויין במחירון- קח זאת בחשבון.

אם אני הייתי נוסע 30K ק"מ בשנה הייתי מוותר על רכב מסוג זה, שבמקרה הכי טוב ובנסיעה הכי עדינה יעשה משהו כמו 1:9/10 משולב.

בקשר לביטוח דווקא לא הייתי דואג, בתור בעלים של רכב מוגדש אומנם נתקלתי בסירוב מצד חברות הביטוח הישיר, אהל חברה כמו הראל ביטחה את הרכב ללא כל שאלות מיותרות- גש לסוכן לקבל הצעה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא מוזר כל הדיווחים על חוסר רצון לבטח את הרכב, גם אני וגם חבר טוב מבטחים איביזה טורבו במחיר מגוחך בביטוח ישיר.

קיבלתי הצעה זולה מאוד מחברת שירביט של 2000 ש"ח למקיף.

סוכנים הציעו לי הצעות של 3.5-6 K למקיף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...