Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סדק בדוד של הרדיאטור (הפלסטיק השחור בחלקו העליון של הרדיאטור).

האם יש למישהו מושג כמה אמור לעלות החלפת דוד חדש ברדיאטור הקיים ??

האם יש המלצות למוסך רדיאטורים באיזור רחובות ??

פורסם

כדאי לגשת למכון רדיאטורים ולהתייעץ אם הנזק בר תיקון.

אם לא, לדעת,י עדיף לקנות רדיאטור חדש ובסכום ,שברזילי העלה כאן, התיקון אינו משתלם ובטח שלא כדאי לקנות מפירוק/משומש כי לך תדע מה עבר עליו.

רדיאטור חדש לאפלאוז דומה רכשתי לידידתי בצפון בסכום של קרוב ל -1000 ש"ח כולל עבודה והחלפת נוזל קירור.(זה היה לאחר שני משומשים שקרסו)

אל תשכח, שבהחלפת רדיאטור לחדש יש לך שקט נפשי של 10-12 שנים.

סתם לידיעה ובלי עין רעה באפלאוז 97 שלי עדיין הרדיאטור הוא המקורי מהחברה (תחשוב, זה כבר 11 שנים ומעלה)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפני כמה חודשים תיקנתי את הדוד רדיאטור עליון בב"ש עלה לי 400ש"ח.

ובכלל לא כדאי לבצע תיקון כזה מאחר ורדיאטור חדש עולה כ100ש"ח.

יש גם דוד רדיאטור תחתון, שאם הוא נסדק אז אכלתי אותה כי התיקון יעלה עוד כ400ש"י ואין לדעת מה מצב הדוד ומתי הוא יסדק.

ואז מחירי התיקונים יהיו צמודים למחיר של רדיאטור חדש.

הצעה שלי זה להחליף לרדיאטור חדש עם שקט של כ-10 שנים.

פורסם

זה יפה שאתם אופטימיים, אבל המצננים שנמכרים ב1000 ש"ח, בהנחה שהם לא מקוריים, לא מחזיקים 10 שנים כמו המקורי, והרבה פעמים, לצערי, גם לא עשירית מזה עד שהם מתחילים להתבקע ולנזול.

אפשר להוסיף לזה בעיות התאמה למרכב שגורמות לצרות שונות ומשונות, ואז בכלל נהיה שמח בעיניים מהמצננים האלה.

פורסם
זה יפה שאתם אופטימיים' date=' אבל המצננים שנמכרים ב1000 ש"ח, בהנחה שהם לא מקוריים, לא מחזיקים 10 שנים כמו המקורי, והרבה פעמים, לצערי, [b']גם לא עשירית[/b] מזה עד שהם מתחילים להתבקע ולנזול.

אפשר להוסיף לזה בעיות התאמה למרכב שגורמות לצרות שונות ומשונות, ואז בכלל נהיה שמח בעיניים מהמצננים האלה.

חנן,בדייהטסו אפלאוז יש שני סוגי רדיאטורים:

שורה אחת ושתי שורות-ככה זה נקרא במכון לרדיאטורים.

אני באופן אישי,כשהחלפתי למיצובישי לנסר בזמנו שלי ובאפלאוז של ידידתי נסענו לפחות שנתיים (אני מכרתי את המיצובישי וקניתי אפלאוז הזרקה והיא עדיין נוסעת על האפלאוז קרבורטור ואין תלונות על נזילות,אני לא מדבר על משומש/פירוק אלא על חדש !).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדקתי היום מחיר רדיאטור חדש לאפלאוז - 550 ש"ח (המוכר הראה לי אותו חדש מקופסא).

במחיר כזה לא כדאי לתקן..

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לטובת אלו שעושים חיפוש....

גם לי סדק בדוד עליון ברדיאטור (אפלאוז 93 אוטומט)...הדוד מקורי והחזיק 17 שנים , לא רע.

תיקנתי ב-א.ס מצננים , בית מלאכה לתיקון רדיאטורים ומכלי דלק ...איזור המוסכים בחוף שמן -חיפה.

בעל הבית אדם ישר בשם אמיל 04-8624140 .רחוב טובים 30.

החלפתי הדוד העליון בלבד+פירוק והרכבה וכמובן ניקוי ושטיפת המצנן בעלות של 300 ש"ח כולל מע"מ.

החלפת כל הרדיאטור היתה עולה 600 ש"ח. לטענתו לא היה טעם להחליף את כל המצנן כי מצבו טוב מאוד והתחליפיים של היום יחזיקו עוד פחות ממקורי בן 17.. לטענתו באפלאוז אין בעיה בדוד התחתון בד"כ כי שם הטמפ' נמוכה בעשר מעלות מהדוד העליון.

אחריות לשישה חודשים.

פורסם

אין שום בעיה להחליף את דוד הפלסטיק העליון באפלאוז ובאותה הזדמנות כבר מומלץ לבצע ניקוי לרדיאטור .

רדיאטור חלופי יכול להחזיק שנים רבות כל עוד הוא באיכות טובה . לא לשכוח שהרכב די ישן , ורוב הסיכויים שהרדיאטור החדש יחזיק עוד אחרי שהמנוע ישבוק חיים .

החלפת דוד פלסטיק + ניקוי עולה אצלנו כ-250 ש"ח .

החלפת רדיאטור קומפלט 500 ש"ח .

כל המחירים כוללים מע"מ, עבודה ואחריות לכחצי שנה

פורסם
לטובת אלו שעושים חיפוש....

גם לי סדק בדוד עליון ברדיאטור (אפלאוז 93 אוטומט)...הדוד מקורי והחזיק 17 שנים , לא רע.

תיקנתי ב-א.ס מצננים , בית מלאכה לתיקון רדיאטורים ומכלי דלק ...איזור המוסכים בחוף שמן -חיפה.

בעל הבית אדם ישר בשם אמיל 04-8624140 .רחוב טובים 30.

החלפתי הדוד העליון בלבד+פירוק והרכבה וכמובן ניקוי ושטיפת המצנן בעלות של 300 ש"ח כולל מע"מ.

החלפת כל הרדיאטור היתה עולה 600 ש"ח. לטענתו לא היה טעם להחליף את כל המצנן כי מצבו טוב מאוד והתחליפיים של היום יחזיקו עוד פחות ממקורי בן 17.. לטענתו באפלאוז אין בעיה בדוד התחתון בד"כ כי שם הטמפ' נמוכה בעשר מעלות מהדוד העליון.

אחריות לשישה חודשים.

אני במקומך הייתי מחליף לחדש (בשביל עוד 300 שקל), אתה צריך להבין שלעולם הרדיאטור לא יתפקד כמו חדש, קיימות שם שכבות אבנית שהמנקה לא יגיע אליהם לעולם,התפוקה של הרדיאטור הישן לא תגיע לתפוקה של החדש, מספיק ותיסע לאילת ותהיה סתימה ברדיאטור והמנוע יתחמם - תיתקע עם הרכב.

פורסם

דבר אחד טוב יצא לנו מההודעה:

בעל מקצוע AVIPARTS נתן הצעה טובה וזולה וזה משהו.

אבי האם הרדיאטור ב500 מיוצר בארץ/סין? ומה העמידות שלו?

דרך אגב כמה עולה למזדה לנטיס 1800 99?

לא שהרדיאטור נוזל אבל יש לו ותק של 11 שנים.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

תיגש "לאילם" רדיאטורים,אם אתה בא מרואי ספייד,או צמיגי רחובות,אז תמשיך ישר הוא נמצא בהמשך הרחוב בצד שמאל שלך.

תשאל שם כל אחד מכיר אותו.אפילו חברות שולחות אליו שיתקן להם.

מחיר אין לי מושג,מה שאני יודע שהוא תיקן לי את החלק מזמן וזה לא עלה הרבה,כי הוא סידר לי את החלק שאתה מדבר עליו.

הכל תלוי אם יש לו את החלק בישבילך. וגם אם לא,יש לו רדיאטור בישבילך אני מאמין.

שווה לבדוק אצלו אם אתה בסביבה אז תקפוץ לשם.:roll:

בכל אופן אני ממליץ לך להחליף אותו,ולא לתקן.כי אתה לא יודע מה המצב שלו מבפנים.

ותשים רק מים ירוקים!!!

• תוכן חדש...