Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בהנחת עולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה אפשר למצוא מידע מדוייק לגבי קניית רכב בהנחת עולים, כלומר בלי מכס ?

במדף ליד סטיב אוסטין ומלחמת הכוכבים ...

אין דבר כזה, גם עולים חדשים משלמים מכס לפי מחירון של המכס.

החוק שונה והוא לא מה שהיה פעם, בנוסף, מדצמבר הקרוב תבוטל ההטבה של המכס שקבעה שעולים חדשים יוכלו להביא כל רכב מכל שנה.

פורסם
איפה אפשר למצוא מידע מדוייק לגבי קניית רכב בהנחת עולים, כלומר בלי מכס ?

במדף ליד סטיב אוסטין ומלחמת הכוכבים ...

אין דבר כזה, גם עולים חדשים משלמים מכס לפי מחירון של המכס.

החוק שונה והוא לא מה שהיה פעם, בנוסף, מדצמבר הקרוב תבוטל ההטבה של המכס שקבעה שעולים חדשים יוכלו להביא כל רכב מכל שנה.

ההטבה נגמרת ב-1 בינואר, יש לי חבר שעד אז צריך לרכוש רכב.

יש איזשהו אתר שבו אפשר לראות איך הולכים החישובים של ההטבה ?

פורסם

אם אתה מעוניין לקנות רכב חדש מבחרה !

אז תיגש לסוכנות רכב שאתה מעוניין לקנות רכב ממנה , ותגיד שאתה עולה חדש וכו', והם צריכים לתת לך הצעת מחיר !

חבר של אבא שלי עלה לארץ לא מזמן והוא עכשיו רוכש מאזדה 3 שכידוע המחיר שלה מתחיל ב-124,000 ש"ח משהו כזה, והוא קונה את הדגם עם ההכי הרבה חידושים שלא זוכר כמה הוא שווה, בכולה 87,000 ש"ח מהנחה לעולים חדשים, גם העובד של אבא שלי קנה את הסיוויק שלו,2002 מחברה במחיר לעולים, לא זוכר כמה אבל אני יוכל לבדוק לך !

אז לך לסוכנות הרכב שאתה מעוניין לרכוש רכש שלהם ותברר !

בהצלחה !

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...