Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם פורט

עקב אילוצים טכניים של הסאב עצמו, הא פשוט לא עובד באטומה קומפקטית ואין לי מקום ל ~140 ליטר תיבה

גם ע'פ נתוני היצרן - צריך פורט, VEGA VEGA

אבל באופן עקרוני אני מעדיף איך שסאבים נשמעים בתיבה אטומה

את האמת יותר מתאים ישאול איזה סאב יש לכל אחד ובאיזו תיבה הוחלט להרכיב אותו ואז זה יוכל להיות סקר אינפורמטיבי כי אולי מספר אנשים פה משתמשים בסאבים דומים אבל עם תיבות שונות ותוצאות שונות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קראתי את הדיון בנושא אחר.

עכשיו,למי מה שהבנתי זו החלטה שלך אם אתה הולך על איכות או עוצמה.

אני לא יודע מה אני הייתי בוחר,החלטה קשה.

אבל חוץ מזה,זה לא אמור להיות שלכל באס מתאים לו משו אחר?(אם זה אטום או עם פורט?)

בקרוב אני שם מגבר ובאס באוטו,אני עוד לא יודע את סוגי החברות או ההספקים של המערכת אבל אני הייתי הולך לפי דעה של חברים שמבינים בעניין.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

אתה עדיין עם הסאב הזה?

רק שרשורים שלך אני רואה עם הסאב הזה.

תכנס לאתר של רוקפורד, תוריד Manual של הסאב שלך, תעלה לפה ולפי הנתונים יינסו לעזור לך לבנות תיבה עם פורט או בלי.

שיהיה לך שבוע טוב.

Kia Sportage, 2014 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...