Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שקורה, זה שאתה נכנס לניטראל .

לא קורה כלום עם תעבור לN מD

מה שלא ניתן להגיד על מצב הפוף מN לD

בגלל שאתה כבר לא תיהיה במצב אופטימאלי (מהירות, סל"ד)

מקיצור, מיותר.

Omnia mea mecum porto

פורסם

תלוי באיזה מצב.

מעבר מ N ל D כאשר הרכב עומד או כאשר הרכב בנסיעה קדימה אין בעיה.

אם נסעתה לאחור ואז העברתה ל D זה לא בריא לציריות.

פורסם

יש לאוטו הזה בעייה של שילוב לD כשהמנוע קר(פתחתי על זה דיון כבר), אם אני משלב ככה, כלומר מכניס מN לD בלי להחזיק את הברקס (ובלי גז) האוטו משלב ונוסע, ככה גם בעל הרכב הקודם עשה לדבריו, אני כרגע לחוץ בכסף כדי לבדוק את הבעייה במוסך לכן אני תוהה אם אפשר למשוך ככה עוד איזה 3 4 חודשים.

פורסם

למיטב ידיעתי והבנתי את התיבה האוטומטית - אין הבדל בין שילוב לD עם ברקס או בלי בתנאי שהרכב עומד במקום.

אבל חכה לתשובה מאנשים עם יותר ידע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כאשר הרכב עומד, או מדרדר קדימה עד 10 קמ"ש, תקין ואין בעיה.

אין לעשות זאת כאשר הרכב מדרדר אחורה.

אם אתה נוסעה קדימה ומסיבה כלשהי הידית במצב N, וחייבים להעביד לD,

צריך קודם להעיץ את המנוע בN ואז לשלב D, הדבר מונע נזק רציני, אך עדיין ממש לא מומלץ!

בהצלחה!

פורסם
סופר מאן , שאלת סופר שאלה !. אסור להעביר מN ל-D ללא בלמים !!
\

אחלה נימוק!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הכל עניין של בטיחות !, תאר לך שהרכב יקפוץ קדימה בזמן השילוב (ללא לחיצה על דוושת הבלמים) בגין טורים גבוהים מכל סיבה !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

השאלה היא לא האם זה בטיחותי או לא, השאלה היא האם זה גורם נזק כלשהו.

למיטב ידיעתי, לא נגרם כל נזק כל עוד הרכב עומד ואינו בתזוזה לאחור, אבל היות ואינני מחשיב את עצמי כמקור בר סמכא, אני מצטרף להמלצתו של shellcase להמתין לתשובה מוסמכת יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמו שברזילאי אמר, זה עניין בטיחותי שהרכב לא יקפוץ על מישהו.

אין שום בעיה להעביר את הידית מN ל D בלי ללחוץ על הברקס, אבל בבוקר שהמנוע קר הסל"ד גבוה והעברת ההילוך מN ל D או מP ל D ההעברה תהיה אכזרית והרכב יקפוץ.

אגב אפשר להעביר מP ל D בלי שההילוך R ישתלב בדרך, פשוט מעבירים את הידית מהר.

באוטומט לוקח להילוך לפחות חצי שנייה להשתלב.

פורסם

ומה הדרך הנכונה לשלב הילוך בתיבה אוטמטית כשיוצאים לדרך ? מP לR לN לD ? או ישירות מP לD ? איך אתם מעבירים ברכב שלכם ?

תודה לכולם על העזרה כמובן !

• תוכן חדש...