Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הוריי החליטו לקנות רכב חדש לאמא שלי.

אז ככה.

ההתלבטות הגדולה היא בין ה 207 לבין הסוויפט.

מה שמושך ב 207 זה הבטיחות הגבוהה,המנוע וכמובן הנוחות,אבל האם המחיר הגבוה מצדיק את קניתה?

לעומת זאת, יש את הסוויפט, קצת פחות בבטיחות אבל אמינות ומוניטין של סוזוקי ואוטו ממש חמוד לאישה.

האם כדי להוסיף עוד 10 אלף שקלים ולקחת את ה -207 או שהמחיר בשבילה לא מוצדק?

או שבכלל יש אופציות עדיפות.

חשוב לציין שהיא לא מעוניינת במשפחתית אלא אך ורק בסופר מיני.

תודה רבה מראש לעוזרים,

עמיטל

פורסם

השאלה האם להוסיף עוד 10K היא לגמרי שלכם. אתה בעצמך הגעת למסקנה שה207 רכב יותר טוב ועכשיו אתה רוצה שנגיד לך שנגיד לך שהיותר הזה שווה 10K שקלים. אי אפשר לדעתי לעשות כזאת השוואה. נכון ששתי המכוניות באותה קטגוריה אבל ה207 יקרה באופן משמעותי ולדעתי לא מוצדק אבל היא ללא ספק יותר מהסוויפט.

תבדוק מה בדיוק אתה מקבל בכל אחת מהמכוניות ותחליט. אני באופן אישי לא הייתי רוכש היום רכב חדש ללא בקרת יציבות לכן מבחינתי הסוויפט היא אופציה. למרות זאת יש לך בדרך גם מכוניות אחרות שהן לא 207 שבטוחות מספיק ויקרות פחות.

פורסם

ממליץ לאמך לבצע נסיעת מבחן על שתי המכוניות- יכול להיות שהתשובה תתקבל כבר שם...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...