Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני לפני טיפול ברכב הנ"ל שנת 2001 ורציתי לשאול כמה שאלות.

1.איזה שמן מומלץ לשים לה (האם 10W40??) או שאפשרי גם 5W30 כיוון שיש לי 4 ליטר שמן סינטטי מלא של SHELL ורציתי לדעת אם אפשרי לשים את ה5W30+תוסף שמן שתמליצו לי עליו או שזהו לא שמן מתאים?

2.איזה פלאגים מומלצים והכי מתאימים לרכב הזה (יש לציין שאם ישנם פלאגים יותר טובים ואיכותיים מהפלאגים של MAZDA אשמח לשמוע עליהם ולקבל המלצות וחו"ד

3.אני שוקל מעבר לצמיגים+גאנטים בגודל 16" איזה חתך הכי נמוך אפשרי להתקין ברכב הזה (שנת 2001) והאם ישנה אפשרות לאשר את החתך הנמוך?(עושה את ה"שיפור" הזה לטובת התנהגות כביש ואחיזה מוגברת)ואיזה צמיגים מומלצים להתקין על הרכב (תקציב כ450+- לצמיג,אם צריך להוסיף נשתדל)

יש לציין שהטיפול נעשה במוסך מאזדה מרכזי -ת"א.

מאחל שבוע טוב לכל חברי הפורום ומקווה שהצלחתי לרכז הכול באשכול אחד ולא לפצל אשכולות.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

ג'נטים ממךיץ על אחת החברות הידועות, כמו TSW, LENSO. ל-LENSO יש ג'נט קל במיוחד ששוקל פחות מ-6 ק"ג, מחיר לחדשים קרוב ל-3K ש"ח. זה LENSO LIGHT S-2.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מחירים מדוייקים יותר אפשרי לקבל לקבל הLENSO כי הם חברה מאוד ידועה בתחומה ובמקרה אני מכיר את המגנז הספציפי אבל השאלה האם קיים במלאי למאזדה לאנטיס ואשמח לתשובות לגבי שאר השאלות שלי.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

בוודאות הפלאגים של MAZDA הם מקוריים של DENSO??

ובנוגע למגנזיום אפשרי לקבל מחירים למידה 16" ועד כמה חתך נמוך אפשרי שאני יתקין??

ובנוגע לשמן איכותי האם 5W30 מתאים למנוע 1.8 או שאני יקנה 10W40 איכותי??

תודה לעונים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

10W40 תיקנה משהו איכותי מחברה מוכרת כמובן.

לגבי הפלאגים אני כמעט בטוח ששכן, וע"פ תוכנת אוטודאטה מופיע שהפלאגים המקוריים הם של דנסו, אגב מחיר הפלאגים "המקוריים" כ45ש"ח ל4.

גם בקבלות מטיפול במוסך מורשה כתוב "מצתי DENSO" והאריזה עצמה של MAZDA

תוכל לרכוש כל חלק מקורי במוסך מורשה מאזדה.

ופלאגים של NGK (כמו שאתה צריך) עלו לי 70ש"ח ל 4.

לגבי המגנזיום לא מתמצא בזה כ"כ

פורסם

מה לגבי המגנזיום +חתך צמיגים נמוך מקסימלי שאפשר להגיע אליו ללא אישורים מיוחדים (חוץ מ15 ש"ח של עדכון האגרה) וצמיגים מומלצים כמובן אשמח לשמוע מחירים ותגובות.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדיף לך לא להגדיל מידה של גלגל,זה ישפיעה על הגיר,וצריכת דלק,

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מתעלק על ההקפצה...

לגבי הפלאגים - יש פלאגים מקוריים של מאזדה כאשר מודפס MAZDA על הפלאג.

אין שום צורך לשים NGK כאשר אפשר לשים פלאג מקורי.

למי שיש בעיה להשיג אותם שיפנה אלי.

• תוכן חדש...