Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכללי אני רוצה להשקיע משהו סביר כזה שיהיה לי סאב עם איכות טובה וגם שידע קצת להרעיש למה לא?!

אז אני כן מוכן לחרוג אבל לא להיסחף..למטה כתבו על הסאב cerwin vega..עכשיו ..הוא באמת כזה טוב?. יעני יותר טוב אפילו מה-JBL שהראיתי בהמשך ההודעות?? כי אני רואה שיש לו סך הכל 400W אז התבלבלתי כבר..אני אמור שיהיה לי הרבה וואט וגם הרבה RMS לאא?..אז מה רע במה שהראיתי

ועוד דבר קטן..אם כבר המלצת למונובלוק..תוכלו לתת המצלמה טובה למונו בסביבות ה-1000 שקל..ואל תחרגו באמאא תעזרו לי :))

תודההה =]

פורסם

אל תתייחס כל כך לוואט, אלא רק לRMS. סאבים שיש להם יותר RMS לא בהכרח אומר שהם נשמעים יותר טוב. כדי להחליט, צריך לשמוע כמה שיותר סאבים ואז להחליט איזה סאב ניגן הכי יפה לאוזניך. הסרווין VMAX הוא סאב שלדעתי מנגן יפה. הוא מוצהר 600 RMS וזה אומר שתצטרך מגבר שיתן לך 600 RMS או קרוב לזה. רוב הסיכויים שתצטרך מונובלוק כי למצוא מגבר שמוציא את זה בגישור משתיים מהיציאות שלו יהיה מאוד מאוד יקר וגם קצת קשה למצוא

פורסם

אה הבנתיי תודהה אחיי

יש לך המלצה גבר על מונובלוק שיוציא כמה שיותר RMS שאתה יכול למצוא וגם חברה טובה..בסביבות ה-1000 שקל??.

פורסם

מה התקציב שלך למגבר?

קשה לי להאמין שב1000 שקל תוכל למצוא מונות של 600RMS. ב-1400 מישהו מוכר מונו של סאונדסטרים חזק.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

טעות שמתגלגלת עוד פעם...

המליצו לך על סאב VMAX של סרווין ווגה

הסאב סופג\מנפק (מוצהר - יכול גם לעבור את זה) 600RMS

למה אתה צריך סאב של 600RMS בתור התחלה?

לי היה את הסרווין ה"חלש" והורדתי גיין כדי שהוא ישתלב והיה קומפוננט די חזק מקדימה

אח"כ מתן כבר גורר אותך לחפש מונו חזק במיוחד שיעמוד בכאלו הספקים

וזה מגיב וההוא מגיב וזה בכלל לא מה שאתה צריך,אבל בגלל שהנושא הפך להיות איך מרימים סאב של 600RMS זה נהפך לקיבעון לגבי מה שאתה (לא!) כביכול צריך

עד שיבוא אחד שישים לך ויראה שהתרד גלש למחוזות אחרים...

הסאב שהבאתי בקישור הוא סאב נהדר שבדקתי הרבה הרבה סאבים בתצורות שונות וזה הצליל הנכון שעלה אצלי על הציפיות וריגש בכול פעם מחדש בכול סגנון מוסיקה - איכות אמיתית ותענוג - וזה נאמר אגב גם מכמה אנשים מבינים במיוחד שהתרשמו

במחיר כזה ותמורה כזאת זה ממש מתנה

עכשיו תשים לב,מדובר על סרווין ווגה HED12 שמוצהר על 300RMS סליל יחיד של 4אום

חיברתי סאב דומה (S1200 גם של סרווין) על הJBL 75.4 בגישור + קומפוננט ועבד מצויין ועדיין נשאר למגבר עוד לתת בכיף :mm_wink:

אם אתה לא מחפש פצצה אטומית שתרעיד את השכונה אלא סאב חזק עמוק וחד שמשתלב מצויין (וגם בועט כשצריך)

הסרווין הוא היחיד שבאמת אהבתי

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

CIVIC

תבדוק לפני שאתה מגיב

יש סליל בודד של 4אום

ויש סליל כפול של 2אום

יש HED12

ויש HED12.2

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...