Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש רכב משפחתי שיהיה אמין בטיחותי ועם אפשר חסכוני

יש ברשותי היום מיצובישי לנסר מודל 93 כבר 9 שנים שהיא עובדת לי מצוין אבל מה לעשות שאנחנו מחפשים משהו יותר מתקדם

יש לציין שברכב שלי לא היו שום בעיות חוץ מטיפולים ,משאבת מים ,ומצבר שזה המינמום האפשרי

הרכב משמש בעיקר את אישתי לעבודה ועושה בשנה כ20000 ק"מ חשבתי על כמה אפשריות

1.מיצובישי כריזמה 99 בסביבות ה30 אלף

2.ניסאן אלמרה 99 בסביבות ה33 אלף

3.מזדה לנטיס 99 תלוי במצב

על מה אתם ממליצים כי יש לי כריזמה עם ק"מ נמוך מאוד(80) יד 1 בהזדמנות רק לא מכיר באמינות שלה

דבר אחרון לא איכפת לי כל כך מהסחירות כי הרכב יהיה אצלי 5 שנים ואח"כ נפתח פרק חדש

פורסם

אם אתה מוכן להתפשר על גיר ידני, אפשר לקנות מגאן שנת 2000 שם מנוע 1.6, דגם RXT מאובזר ובטיחותי עם 4 כריות אויר.

מנוע 1.6 16V מפיק 110 סוסים. התרשמתי מרכב הזה כרכב נעים מאוד בנסיעה. מבחינת חסכון בגרסא ידנית האוטו חסכוני (תעשה חיפוש בפורום, פרסמתי לפני כשבועיים נתוני פרוספקט שלה).

ניתן לקנות את הרכב שמנתון 00' בכ-25-26K. מעבר לזה שהאוטו צעיר יותר ממכוניות שרשמת, הוא יותר מאובזר ונוח יותר.

אם אוטומט זה חובה, אז לנטיס אופצייה מעולה מבחינת שוק ואמינות.

כריזמה 1.6 אוטומטי קצת עייפה לפי התרשמותי. נהגתי בטורבו דיזל 1.9, הרכב נמרץ למדי ויכול להגיד שהאוטו די בסיסי מבחינת האבזור ולא כ"כ אהבתי את ההגה שלפי טעמי לא מספיק מתקשר. גם מגאן אוטומט עייפה למדי לפי טעמי (הילוכים באוטומט מאוד ארוכים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוכל להמליץ על מיצובישי לנסר החדשה תאילנד 2001. הייתה לי כזאת במשך 3 שנים. רכשתי אותה בהנחה משמעותית מהמחירון (ב-32.000 במקום 49.000) באוטו שי ראשון לציון תוך גילוי נאות כי הרכב בא מהשכרה ועבר מכות, אך לא בשלדה. כאמור הרכב שימש אותי נאמנה 3 שנים. בין התקלות היו רק אלטרנטור (1500 ש"ח) צפירה (400 ש"ח) חלון חשמלית (250 ש"ח), מצבר. לפני זמן מה התרכשה תאונה קשה שלא באשמתי והרכב אבד כללית. קיבלתי עליו פיצוי מצד ג בגובה של 29.000 ש"ח. ירידת ערך של 1000 ש"ח בשנה - לא רע בכלל. צריכת הדלק הייתה 12 בכביש מהיר ו7 בתוך העיר (אומנם אני נהיתי נהג מאוד רגוע עקב העבר התחבורתי הלא קל. יתכן ועצל נהג עצבני יותר הרכב היה צורך יותר).

כאמור המחירון של מיצובישי תאילנד 2001 כיום נמוך מאוד. תלוי במצב, תוכל למצוא יחידות בין 25.000 ל-35.000. לדעתי הרכב מאוד אמין, טיפולים הכי זולים, והעיקר הוא נראה טוב, לדעתי יותר טוב מהמיציבישים יותר חדשים.

פורסם

תודה רבה להענות המהירה

לגבי המגאן ידני אישתי נוהגת ברכב והיא מעדיפה אוטמט

וגם אני מעדיף רכב יפני אמין הלוואי שאוכל למצוא לנטיס "נורמלית"

לגבי המיצובישי התאילנדית אני לא כלכך מכיא אותה אבל מודה לך על היעוץ

אני ימשיך לקבל תגובות תודה

פורסם

אם תמצא ניסן אלמרה במצב טוב היא תענה לך על הדרישות של אמינות, מרחב פנים ואחזקה לא יקרה.

לדעתי, אלמרה אופציה לא פחות טובה ממזדה לנטיס.

מה שתמצא במצב טוב קודם - שווה קניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יודע לענות לך לגבי אלמרה,אבל הרכב הקודם שלי היה כריזמה 98 שהיה יד ראשונה מהסוכנות.

ב-10 שנים לא היו תקלות כלל ברכב פרט להחלפת בית מצערת עקב חיישן טורים פגום,וכמובן החלפת מצבר פעם ב-4 שנים.

האמת הרכב בעל אמינות מופלגת במיוחד כשמדברים על מיצובישי.

הרכב נמכר עם 160000 ק"מ,מדובר היה בדגם הGL ללא חשמול מקורי,אלא בהתקנה מקומית.

אכן הרכב מרגיש טיפה עצל לאחר 10 שנים,קח בחשבון שמיצובישי באופן כללי ידועות בתור זללניות דלק,זה לא שונה בכריזמה שיש בה את אותו המנוע כמו בסופר לנסר הזרקה,מדובר ברכב יחסית כבד למנוע ומכך ביצועים לא מרהיבים,אבל בסך הכל הרכב עושה את העבודה.

בסך הכל בבין עירוני הרכב דיי חסכוני מדובר ב כ1:12 בבין עירוני,ו 1:10 בעיר,עם מזגן התוצאות יורדות.

לגבי נוחות מדובר ברכב דיי נוח,אל שתכח שהייצור של כריזמה התבצע בהולנד השלדה משותפת ל S40 של וולוו,כך שהנסיעה היא דומה מאוד לרכב אירופאי,יותר רכה ופחות מקפצת כמו במכוניות יפניות רגילות.

ממליץ לך במידה ואתה מחפש אחד כזה את הדגם GLX או את הדגם STAR שמגיע עם ABS ו 2 כריות אויר,עם כל החישמול האפשרי ויותר מפנק.

בהצלחה

פורסם

לאחרון תודה על החיזוק בקשר למציובישי היום ראיתי כריזמה אייר 2002 במחיר טוב ובמצב מצויןי

יכול להיות שאני ילך עליה כי עדיף כמה שיותר חדש בינתים שמח לשמוע תגובות ועצות תודה

• תוכן חדש...