Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מערכת מסוג sony cdx-f5705x, מכיוון שיש למערכת יצאה לצ'יינגר הבנתי שניתן להפוך את היציאה לAUX.

הלכתי לכמה מקומות ואף אחד לא מתעסק עם מערכות של סוני :?.

מישהו יכול להפנות אותי למקום כזה...

תודה!

פורסם

לדעתי... אם הכוונה שלך היא לחבר MP3 דיסקמן או מה שלא יהיה כל מה שאתה צריך זה כאבל עם שני בננות RCA שבצד השני יש חיבור בגודל של חיבור אוזניות שנכנס בנגן או בדיסקמן ואז את שני הRCA אתה מחבר מאחורי המכשיר... זה אמור לעבוד...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

בדיוק... אם יש לך קצת נסיון בנושא תשלוף את הר"ד ותחבר את הRCA במקום של הצ'נגר תשים נגן שפועל עם מוזיקה ותנסה (לא מבטיח שזה יפעל אבל שווה לנסות) להפעיל את הר"ד וללחוץ על הSOURCE או מה שיש לך שם כדי לברור בין מצבים...

פורסם

לפי מה שאני זוכר החיבור של צ'נגר בסוני הוא משהוא כמו 5 פינים, ולא דומה בכלל ל RCA.

אם אני לא טועה צריך להיות מתאם בין הכניסה של 5 פינים לחיבורים של RCA.

פורסם

בפיוניר אם אני לא טועה זה כמו שאמרת... אצלי בסוני רדיוטייפ עם ציינג'ר(דיי עתיק עד שנחליף) זה שני RCA עם עוד כאבל... יכול להיות שזה יעבוד לו בלי לחבר את הכאבל השני ראיתי כמה פעמים אנשים שעשו ככה...

פורסם

לפי עניות דעתי (15שנות וותק)לא ניתן להפוך את הכניסה של הצ'נזר לaux אבל אתה יכול להשאיר את הכבל של הצ'נזר מחובר

ורק את הכבלים של ה rca )bus audio) של הצ'נזר לחבר לנגן כך שבעצם הצ'נזר ימשיך ל"רוץ" ואתה תשמע את הנגן

• תוכן חדש...