Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אבקש את עזרתכם בזיהוי מגבר של פיוניר, שם הדגם נמחק.

אני לא מצליח לזהות אם רשום GM-X722 או GM-X922.

אשמח לקבל תשובה ופרטים על המגבר הנ"ל.

אצרף שאלה נוספת, יש לי הזדמנות לרכוש סאב של לאנזר MAX12 (כולל תיבה) יד שנייה, ב300 ש"ח.

הסאב הורכב באוטו כשנה + ולא עבד חזק מדיי.

האם זהו מחיר טוב לסאב יד שנייה במצב טוב?

תודה מראש לעוזרים.

DSC00957.jpg

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

קודם כל וואו על התגובה המהירה.

תודה!

האם המגבר הנ"ל בגישור, יזיז בכלל את הMAX12 של לאנזר?

אשמח לתשובה על השאלה הראשונה גם.

פורסם

זה מה שהמגבר נותן בגישור 240W x 1 4 ohm bridged

אני מאמין שאלה 240RMS בגישור ב-4 הואם.

רק לא מצאתי כמה RMS הסאב שלך, בכל מקרה הוא 4 הואם, 1000W, אני מאמין שבסביבות 250RMS.

לדעתי ירים את הסאב.

רק תחכה לעוד תגובות ותיקונים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הסאב מוצהר 400RMS... אני מאמין שישמעו אותו סבבה... מקסימום אחר כך תביא מגבר יותר טוב ואת זה תשאיר לזוג רמקולים או תמכור...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

חבל על 300 שקל.

סאב גרוע מכל בחינה אני מציע שתחסוך עוד קצת כסף ותביא סאב יותר איכותי מהדבר הזה שלאנזאר מכנה "סאב"

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

סאבים של לאנזר זה לא בדיוק "ליגה" אבל הם נמצאים כמה רמות מעל הסאבים הפשוטים של פיוניר או קנווד.

הם סאבים פאנצ'יים בדרך כלל אבל מאוד לא טונאליים וממש חסרי אופי - ואם משדכים אותם לתיבה לא מתאימה שזה בדרך כלל מה שקורה עם לאנזרים (תיבות דאבל פורטד שנשמעות על הפנים) אז זה מתחת לכל ביקורת.

לגבי העוצמה - הסאב מוצהר שהוא סופג 400 RMS ולדעתי אם תיתן לו 400 RMS אתה כבר יכול להביא שתי פרוסות לחם, לעשות חור באחת מהן, לשפוך ביצה פנימה, ללחוץ עם צלחת על המגנט ואתה תקבל אחרי חמש דקות "קוקיה בקן" במונחים צבאיים (טוסט עם חביתת עין) :-P.

המגבר צריך להיות מספיק טוב, רוב המגברים של פיוניר בייחוד הישנים הם מוצרים טובים שעומדים בהצהרות שלהם.

אולי סדרת האופטי של לאנזר תהיה שווה משהו - אני חושב, לא בטוח, שיש להם גם סאבים בסדרה הזאת - אבל אתה יכול כבר בכסף הזה ללכת על P2 של רוקפורד או CVR של קיקר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לעונים.

אני מאמין שאקנה את הMAX 12 בכל מקרה מהחבר, המחיר מאוד אטרקטיבי בשבילי והסאב עצמו לא רע בכלל.

אם למישהו יהיה משהו לחדש, הוא מוזמן בשמחה.

יום נעים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השרשור בשאלה, אני לא רואה אם רשום שהנתונים הם לוואט או RMS.

האם אמיל צודק וזה 240w RMS?

פורסם

הסאב הוא 1000וואט 400RMS ועובד ב4OMיש לי זוג כזה בתיבה כפולה מורכב באוטו.עים אתה מחפש עוצמה. אז על תדאג הוא ירעיד לך את האוטו.

bmw-530i 3.0L

פורסם

תשמע.

חיפשתי בשבילך בשעה האחרונה את ההבדל בין ה922 ל 722.

אין תמונה מספיק גדולה שאני יכול להבדיל בין ה 7 ל9. מבחינת כיתוב.

תפרק את המגבר מהמקום. יש מדבקה בגב. ותראה מה כתוב

ה722. הוא מגבר של 80W RMS לערוץ. ב 4 אום.

120W RMS לערוץ ב 2 אום.

ו240WRMS בגישור ב 4 אום לערוץ אחד.

ה922 הוא מגבר של 100W RMS לערוץ ב 4 אום.

150W RMS לערוץ ב 2 אום

ו300WRMS בגישור ב 4 אום לערוץ אחד.

שני המגבר זהים חיצונית!! ההבדל הוא בכיתוב מקדימה.

ובמדבקה מאחורה.

תעלה תמונה טובה יותר של המגבר. תעלה תמונה ישרה של הכיתוב.

ננסה לראות את הצורה של הסריטה והכיתוב.

לגבר הסאב.

הוא 2 סלילים. תבדוק שהוא 2 סלילים של 2 אום ותחבר אותם בחיבור טורי. יצא לך 4 אום.

ותדאג לתיבה טובה. היא תוציא את המקסימום מהסאב.

ולגבי כוח. 240-300W יספיקו לסאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...