Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי בולמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלפתי בולמים קידמיים לקפרי שלי שעדיין לא נוסעת

הבולמים שהורכבו הם חדשים ואורגינליים של האוטו ששכבו הרבה שנים בחנות.

למה כאשר אני מנענע את האוטו ע"י לחיצות על הכנפיים הבולם בהתחלה זז כרגיל ואחר כך כאילו ניתקע ולא ניתן לנענע את האוטו ??? :roll:

האים עם הזמן כשהאוטו יסע הבולם יתרכך ויסתדר ??

תודה .

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לאחרונה החלפתי בולמים קידמיים לקפרי שלי שעדיין לא נוסעת

הבולמים שהורכבו הם חדשים ואורגינליים של האוטו ששכבו הרבה שנים בחנות.

תודה .

אין דבר כזה "בולמים אוריגינלים". יצרני הרכב קונים מהרבה ספקי משנה וגם אם כתוב על הבולם פורד, מוטורקרפט או כל דבר אחר, זה לא עושה אותו אוריגינלי. זה כמו שתגיד "קניתי צמיגים/מגבים/רצועות או צבע אוריגינלים"

לא הייתי קונה בולמים ששכבו הרבה זמן כי האטמים שלהם מתייבשים עם הזמן והבולם עלול לנזול. אפשר לקנות בולמים חדשים לגמרי מותאמים בדיוק לרכב שלך ע"פ מפרט היצרן, מהסוכנים של מונרו או חברות אחרות בארץ.

נמרוד

פורסם

כשכתבתי אורגינליים היתכוונתי למקוריים של קפרי באותה תצורה ולא של רכב אחר שיכולים להתאים ע"י התאמה .

כשבדקתי אותם בחנות (עד כמה שאפשר) הם עבדו בסדר בלי להיתקע וגם לא ניראה לי שיש לבולם תוקף .

לקנות בולמים חדשים בהזמנה זה עולה פי 5 ממה שאני קניתי .

בכל אופן אני מחכה לתשובה לגבי ההיתקעות .

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

גם לי פעם אמרו שבולמים צריכים תקופת התרגלות קצרה ואז מתחילים לעבוד רגיל. בכל מקרה עד שלא תסע, לא תדע - רק תראה שהם לא נוזלים או משהו...

בולם בעיקרון יכול להתקע (כך היה אצלי באלפא) אם הוא מתעקם, אבל אז הוא לא היה עובד לגמרי, ולא כמו אצלך. כך שכנראה הם גם לא עקומים.

הממממ.... זה כל מה שאני יכול להגיד.... :roll:

מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

• תוכן חדש...