Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולםת

סוף סוף התקנתי באופן חלקי את המערכת שלי ברכב

הכוללת HU פיוניר 5900IB

מגבר רוקפורד P450.4

סאב קיקר CVR 12" 400 RMS

וכעט אחורי JBL 6*9

עד מחר בעזרת ה' שיחברו לי את הקומפוננט של קליף דיזיין

* ד.א אבקש חוות דעת קטנה עליהים (אם אפשר)

תמונות

dsc01196bh5.jpg

dsc01198wb6.jpg

הצעות לשיפורים \תוספות בכיף

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם

+1

אבל בקשר לסאב תשמע כל מיני סאבים ותחליט מה אהבת אל תלך כמו אחרי כולם לID אם לא שמעת. אבל אם אהבת יותר ממשהו אחר תלך על זה. [משהו אחר זה משהו כמו 4-6 סאבים שונים לפחות..]

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
התקנה יפה נקיה.

ככה אני אוהב:)

תתחדש.

רק חבל שזה הרדיו דיסק הזה :)

תודה רבה איש... אקח לתסומת לבי את העניין של ה HU

דבר שני...

אני לא הכי מסופק מהשמיעה של הרמקולים..יכול להיות בגלל שזה לא נכנס לחור של הדלת אז הוא "טלה " אותו

עם 2 מסמרים ככה בחפיף זה משפיע על האיכות?

והאם כדי לבנות לו טבעות עץ כאלה וזשהפלסטיק יסגר כמו שצריך כי הוא לא הכי סגור באיזור של הרמקול

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

פורסם

מזה יכול להיות שבגלל שהוא תלה אותם?:shock:

רמקול חייב לשבת על משטח כמה שיותר קשיח ובצמוד אליו.

אני לא מאמין שיש עדיין מתקינים כאלה.

פורסם

ו לבוקה...

כה פשוא הרמקול לא נכנס ל דלת אז הוא כניס כמה שהוא יכול ותקע 2 ברגים וזהוא... לפי דעתי זה קשור איך שהוא..

השאלה אם זה אכן אמיתי..

ד.א.

משהוא פה שם קומפוננת באקורד ואיך יצא לו..?

פורסם

אל תצפה ליותר מידי מהסט הזה , גם עם הגבהה ואיטום אתה לא תשיג יותר מידי ממנו

במחיר שלו ההיתי שוקל לקחת את הJBL שהוא סט הרבה יותר טוב

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...