Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב יש לנו רכב מליסינג 2007 העומד כרגע על נסועה מכובדת של 110 אלף ק"מ

הרכב ברשותנו שנתיים ובעוד כשנה יוחזר עם סביבות 170 אלף ק"מ.

רציתי לציין כי הרכב לא ננהג בצורה עדינה ולעיתים קצת חריפה.רציתי לשאול האם נראה לכם כי אחרי 170

אלף הרכב יהיה עדיין כשיר לנהיגה או שיורידו לו ק"מ וישחילו אותי ללקוח פרטי?

הרי הרכב יהיה בן 3 שנים ו170 אלף ק"מ.

פורסם

האמתי זה דיי הרבה 170 אלף ב 3 שנים,אבל להוריד את כמות הקילומטרים זה פלילי.

אז אין מה לדאוג. אני לא מאמין שחברה תרצה להפסיד בתביעה ענקית .

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

חברת הליסינג לא תוריד קילומטרים או תבצע צעדים פליליים אחרים, אך ככל הניראה החברה תמכור את הרכב

לסוחר שידאג לטפל ברכב כך שימכר הרבה מעבר למחירו האמיתי.

פורסם

אין טעם לתת לקשקשנים שחוזים את העתיד לנחש מה יקרה לרכב שלך עוד שנה.

אם אתה מחפש "מביני ענין" שיענו לך - חפש במקום אחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...