Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה אחורית באקסנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נכנס בי רכב בחוזקה מאחורה שכתוצאה מכך העיף לי את הרכב קדימה על עמוד קטן

מאחורה פנס אחד נשבר ויש מכה בטמבון

מקדימה גם נוצרו כמה שפשופים ובצדדים של הטמבון הוא נסדק

החלפנו פרטים יידענו את הביטוח

כאשר נסעתי ברכב התחלתי לשמוע רעשים.... במיוחד בזמן העברת הילוכים ובצד של היושב ליד הנהג,

המכסה שעל ההגה במקום שנמצאת הצפצפה וכרית האויר רופפת (השתחררה ממקומה)

לפני שאני נוסעת למוסך ופוגשת את השמאי....

יש למישהו השערה מה נפגע לי ברכב מלמטה בצד הקדמי... שיכול לגרום לרעשים האלו?

איך עובד בכלל כל העניין של ההסדר עם הפוגע והביטוח שלו?

אני הולכת לתקן ומשלמת מכספי או מכספי הפוגע??? צריכה עזרה..

תודה

פורסם

במקרה והוא אשם, הביטוח שלו נתבע, והביטוח שלו ישלם ויתקן. במקרה ואת אשמה, אזי הביטוח שלך ייתבע, והביטוח שלך ישלם, ולך תעלה הפרמיה על העדר תביעות. אבל אם את גם מרגישה כאבים, בגב, בצוואר - גשי למיון.

פורסם
במקרה והוא אשם, הביטוח שלו נתבע, והביטוח שלו ישלם ויתקן. במקרה ואת אשמה, אזי הביטוח שלך ייתבע, והביטוח שלך ישלם, ולך תעלה הפרמיה על העדר תביעות. אבל אם את גם מרגישה כאבים, בגב, בצוואר - גשי למיון.

הרכב עמד במצב חניה.... הנהג נכנס למקום במהירות ופגע לי ברכב...

אני לא הייתי ברכב... ובטח שאני לא אשמה..

זה שהביטוח שלו ישלם אני מבינה אבל זה לא יהיה כרגע,עכשיו.. זה יקח חודש חודשיים לא?

כשאני אגש למוסך בתחילת השבוע.. אחרי שהשמאי יקבע את הנזק... באותו זמן מי ישלם אני ואז הכסף יחזור אלי?

או שהוא צריך להגיע למוסך ולשלם זאת??

פורסם

מה שמקובל במקרים כאלה הוא לגשת למוסך הסדר של חברת הביטוח ,לתת צ'ק אישי שלך לעוד 60 יום ועד אז בהנחה שלא יהיו תקלות מיוחדות את אמורה לקבל את הכסף מהביטוח.

כמובן שלפני כן יש צורך בהזמנת שמאי ותשלום עבורו.

נשמע שהפגיעה אינה קלה אם כרית אוויר אחת או יותר נפתחו וצריך לדרוש דו"ח שמאי מפורט כולל אחוזי ירידת ערך אם קיימים לאור התאונה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
נשמע שהפגיעה אינה קלה אם כרית אוויר אחת או יותר נפתחו וצריך לדרוש דו"ח שמאי מפורט כולל אחוזי ירידת ערך אם קיימים לאור התאונה.

סביר להניח שיש להחזיר את האגזוז למקום.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הזכרת לי תאונה שראיתי, לא זוכר איזה רכב, חדש יחסית, נכנס בדייהו רייסר מאחורה די בעוצמה. כל הקדימה שלו היה מעוך, כאילו הוא נכנס בקיר ב-80 קמ"ש, ובדייהו חוץ מזה שנפל לה האגזוז לא היתה שום שריטה!

כנראה שזה בגלל איך שמתכננים היום את המכוניות, שיגרמו נזק מינימלי בפגיעה בהולך רגל וכו'.

פורסם
הרכב עמד במצב חניה.... הנהג נכנס למקום במהירות ופגע לי ברכב...

אני לא הייתי ברכב... ובטח שאני לא אשמה..

זה שהביטוח שלו ישלם אני מבינה אבל זה לא יהיה כרגע,עכשיו.. זה יקח חודש חודשיים לא?

כשאני אגש למוסך בתחילת השבוע.. אחרי שהשמאי יקבע את הנזק... באותו זמן מי ישלם אני ואז הכסף יחזור אלי?

או שהוא צריך להגיע למוסך ולשלם זאת??

כמו שייעצו לך - תני צ'ק, עדיף ל90 יום, ובמקרה שבאמת הנהג הפוגע לא מני**, הביטוח שלו ישלם לך את מלוא הסכום.

פורסם

אמור להיות לך סוכן ביטוח שצריך להדריך אותך בכל צעד מעכשיו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...