Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לאחר שנים שהאקווריום ישב במחסן החלטתי לנקות אותו וקנות דגים. אני חדש בזיכרון ואני מחפש המלצות על חנות באיזור מגורי (אפילו פרדס-חנה או חדרה) שמוכרת דגי נוי .

תודה רבה לכל העונים :-) וכמובן חג שמח וכשר.

1.6 206

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רואה שיש פה אנשים מבינים בתחוום,אז האים זה נכון שניתן ללמד דג "אוסקר" לקפוץ דרך חישוק??:roll:

קראתי את זה אתמול בבליזר "100 דברים שימושיים לגבר",הדג הזה היה אחד מהמאה,ורשום היה שזה הדג הכי חכם שיש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מעולם לא שמעתי על דג שקופץ דרך חישוק לפקודה.

מלבד דולפין, אבל הוא לא דג אלא יונק ככה שזה לא נחשב.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

יש לך במרכז השמורה בזכרון חנות בשם איגואנה. מבחר לא רע של דגי נוי.

לאלף אוסקר נשמע לי מופרך לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני רואה שיש פה אנשים מבינים בתחוום,אז האים זה נכון שניתן ללמד דג "אוסקר" לקפוץ דרך חישוק??:roll:

קראתי את זה אתמול בבליזר "100 דברים שימושיים לגבר",הדג הזה היה אחד מהמאה,ורשום היה שזה הדג הכי חכם שיש.

לקפוץ דרך חישוק באמת נשמע מוגזם, אבל האוסקר ידוע כדג חכם (יחסית) ובעל אופי שיותר מתאים לכלב. היה בעלים שסיפר לי שכשהוא היה מתקרב לאקווריום, האוסקר היה מזהה אותו ומתקרב לזכוכית בהתלהבות, וכאשתו או מישהו אחר היו מתקרבים - הוא בכלל לא היה מתייחס.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אוסקר ללא ספק מזהה את מי שמאכיל אותו. בהחלט.

צרף לזה את התכונה המוזרה של לקפןץ מחוץ למים כשמאכילים וכנראה ככה הוא "קופץ דרך חישוק".

מה שכן, קל מאוד לאלף אוסקר לקפוץ מחוץ למים ולאכול מהיד שלך. כמובן שהאוכל צריך להיות יחסית גדול כמו במבה לדגים או חתיכת חזה עוף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קודם תאלף אותו לא לנסות לנשוך אותך כשאתה מכניס את היד לסדר את הצמחים והחצץ שהם העיפו לכל כיוון, זה הרבה יותר שימושי מקפיצה דרך חישוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

:mm_yeah:

כל פעם שאני מכניס את היד לאקווריום של ההורים שלי לסדר משהו אני מפחד להישאר בלי יד.

יש להם 4 אוסקרים באורך 15 ס"מ כל אחד,אלו לא דגים הם טורפים.

כשמגיעים להאכיל אותם הם נוגחים במכסה האקווריום וממש מרימים אותו (אקווריום של 1 מ')

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

זה אקווריום קטן בשביל 4 אוסקרים

אצל חבר שלי יש זוג אוסקרים בלבד באקווריום מטר וזה לא נראה אידיאלי במיוחד, מה שכן הוא נותן להם צ'פחות שהם מתקרבים לו אל היד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היום קניתי דגים ב"איגואנה" (איפלו לא ידעתי שקיימת חנות כזאת).

קניתי טורפים והיתה לי התלבטות לקנות אוסקר , אבל הבנתי שהוא קצת בעייתי מפני שהוא גדל מהר ואז הוא מתחיל מלחמות עם כל שאר הדגים שקטנים ממנו.

אז באמת תודה לכל המייעצים ....

1.6 206

פורסם

איזה טורפים קניתה?

היו לי גם טורפים,נתתי אותם כי היו כמה שהיו אוכלים את כולם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...