Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערפוזה

אלמנט
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

בעקבות שרשור שלכאורה קשור לספורט מוטורי, שננעל ע"י אלון חלווה, אני מביא קישור זה:

מה נסגר עם כל החברה מנצרת עילית? סתם פוזה או ערפוזה? למה הם עושים זאת במגרש חניה מאוייש? כשיש אנשים מסביב (שימו לב ללוחיות הלבנות). רק אחרי שיקרה משהו, יציבו שם כנראה שוטר או מאבטח שיוכל למנוע את קרות המקרה הבא...

עריכה - שימו לב לניידת שהשוטרים בתוכה לא עושים כלום!!

פורסם

מה שבהחלט מעצבן אותי זה שאנשים מתפרעים בצורה מוגזמת לכל הדעות בחניון הומה אדם, מפירים את החוק בגלוי ופשוט מתפרעים על הכביש. אבל ניידת המשטרה שעומדת בצד וללא כל ספק השוטרים שבתוכה רואים ושומעים את המתרחש מעדיפים להעלים עין ולא לטפל במתפרעים.

אבל כשאזרחים נורמטיביים שומרי חוק נוסעים 13.2 קמ"ש יותר מהמותר בכביש הערבה או חוצים את יגאל אלון בת"א שלא במעבר חצייה קופצים עליהם עשרות שוטרים כאילו מדובר במינימום ג'ק המרטש.

הבעיה מתחילה באכיפה. היו צריכות להגיע למקום עוד 3 ניידות, לסגור את כל היציאות מהמתחם ולא לתת לאף רכב לצאת לפני שהוא עובר בדיקה של בוחן תנועה. אחרי פעמיים כאלו ההתפרעויות הברוטאליות האלו היו פשוט נעלמות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא ברור איך אנשים שם לא נדרסו כשה"נהג" הוציא את הראש מהסאנרופ תוך כדי צלחת.

לדעתי זה בזיון, לא יכול להיות שאותנו ישחטו על כל תקלה הכי מגוחכת ברכב, ויאפשרו למטורפים האלו לנסוע כאילו לא קרה כלום.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

סילחו לי מראש שההודעה הזאת לא הולכת להיות ממש פוליטקלי קורקט. מי שמוצא עצמו נפגע, לפני שהוא מגיע לכאן ומפוצץ אותי במכות, שיקח כמה נשימות ויחשוב טוב טוב על מה שאני הולך לכתוב כאן:

לדעתי, ההתנהגות הפסולה הזאת קשורה קשר ישיר למנהגים ותרבות ה"שופוני". מי שטוען שרק הערבים הם אלה שמתנהגים ככה, הואו מתחסד או עיוור. גם יהודים הם כאלה, ואני מדבר בעיקר על אותם אלה שמוצאם הוא... כן - ממדינות ערב.

אני לא אומר שלעולם לא תתפסו איזה אשכנזי לבנבן עושה דאונטס עם הבימר שלו, אבל רוב הסיכויים הם שאם כבר תפסתם אחד כזה, זה בד"כ יהיה כשלא יהיו עמו עוד אנשים רבים, והמקום יהיה בד"כ מבודד. אני גם די הייתי מהמר שמצלמה לא תהיה מעורבת בעניין.

פעם גאוותו של הגבר הערבי היתה הסוס שלו. העולם התקדם, וכיום כמעט שאף אחד לא רוכב עוד על סוס. הסוס המודרני הוא הרכב. המסורת, עם זאת, נשארה אותה מסורת: ממש כפי שהם היו מקשטים את הסוס, כך כיום הם "מקשטים" את הרכב (מספיק חיפוש מהיר בלוח יד 2 אחרי אלפא 33, הונדה סיוויק ובימרים למינהם כדי להבין על מה אני מדבר).

אגב, אם תבואו לחוף הים ותראו מנוול עובר בדהרה עם סוס או טרקטורון (כפי שהיה ממש לפני כמה שבועות ספורים בחוף של נתניה) בקרבה מסוכנת למתרחצים, רוב הסיכויים שמוצאו הוא אחד מהמצויינים למעלה. אני מזמין את כל מי שמפקפק בדבריי לבלות כמה שעות על החוף ולבדוק את אמיתות טענתי.

בראייתי, סגנון החיים הראוותני שלהם אינו מבחירה - הוא פשוט דרך חיים אליה הם נולדו. להבות, מדבקות ענק, ספוילרים גדולים, ג'אנטים מפלצתיים ומערכת סאונד שיכולה להקפיץ את כל פארק הירקון - כל אלה מוצאים את דרכם לרכבו של המזרחי המצוי לא בגלל שהוא סבור שזה יגרום לרכב שלו להיות מהיר או ספורטיבי יותר. זה פשוט משלים את תרבות ה"שופוני". לא שזה מצדיק התנהגות בהמית כמו שמתואר בסרטון, אבל זה אולי מסביר מהיכן היא מגיעה.

אני מכבד את המסורת שלהם, ואע"פ שכואב לי על חלק מהמכונית שעוברות TUNING שלא היה מבייש מעבדת קסאמים בעזה, אני מכבד את זכותם להחזיק ברכב ולעשות בו כרצונם. יחד עם זאת, ברגע שזה עובר למעשים שיש בהם משום סיכון אמיתי לציבור ולסובבים אותם, אני מאמין שיש לטפל בזה ביד קשה. יש דברים שאי אפשר לגלות סובלנות כלפיהם, גם אם הם נעשים ברוח מסורת עתיקת יומין.

אין להסיק מהדברים הנ"ל שאני חושב שאין ערבים או יהודים יוצאי עדות המזרח שמתנהגים כיאות. ההיפך הוא הנכון, ואני אף מכיר אנשים רבים כאלה! אני מכבד כל אדם באשר הוא ואינני מחשיב עצמי לגזען. יחד עם זאת, כאשר התופעה חוזרת על עצמה אצל מגזר אחד או שניים, בראייתי אין מנוס מלקרוא לילד בשמו.

לעיון נוסף, אני ממליץ לכולם לקרוא את המאמר המצוין של יוסי פרנקוס אודות תרבות ה-BLING (תגובה מס' 41).

תוספת:

וכאילו לא אמרתי כלום, הנה ידיעה טריה מהיום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3533778,00.html

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סילחו לי מראש שההודעה הזאת לא הולכת להיות ממש פוליטקלי קורקט. מי שמוצא עצמו נפגע, לפני שהוא מגיע לכאן ומפוצץ אותי במכות, שיקח כמה נשימות ויחשוב טוב טוב על מה שאני הולך לכתוב כאן:

אני לא יודע מה קורה לאחרונה עם ההרשאות לכתוב באופטופיק.

כשאני הצטרפתי לפורום, נדרש ותק של שנה לפחות לפני שהיית מתחיל, או שהיית צריך להראות בהודעותיך איזשהוא ערך מוסף ולקבל את אישור המנהלים.

לא ברור לי איך כיום כל אחד שחבר בפורום פחות מחודש, לא הפנים את כללי הכתיבה והחיפוש, ולא עושה מאמץ מינמאלי להמשיך דיון קיים בשרשור קיים יכול לכתוב כאן.

זהו, מקווה שאף אחד לא ייפגע, פשוט רמת הכתיבה והדיונים בפורום ירדה פלאים בחודשים האחרונים.

צביקי

פורסם

אני מכבד את המסורת שלהם, ואע"פ שכואב לי על חלק מהמכונית שעוברות TUNING שלא היה מבייש מעבדת קסאמים בעזה, אני מכבד את זכותם להחזיק ברכב ולעשות בו כרצונם. יחד עם זאת, ברגע שזה עובר למעשים שיש בהם משום סיכון אמיתי לציבור ולסובבים אותם, אני מאמין שיש לטפל בזה ביד קשה. יש דברים שאי אפשר לגלות סובלנות כלפיהם, גם אם הם נעשים ברוח מסורת עתיקת יומין.

אני איתך 100% בקטע ספציפי זה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא יודע מה קורה לאחרונה עם ההרשאות לכתוב באופטופיק.

כשאני הצטרפתי לפורום, נדרש ותק של שנה לפחות לפני שהיית מתחיל, או שהיית צריך להראות בהודעותיך איזשהוא ערך מוסף ולקבל את אישור המנהלים.

לא ברור לי איך כיום כל אחד שחבר בפורום פחות מחודש, לא הפנים את כללי הכתיבה והחיפוש, ולא עושה מאמץ מינמאלי להמשיך דיון קיים בשרשור קיים יכול לכתוב כאן.

זהו, מקווה שאף אחד לא ייפגע, פשוט רמת הכתיבה והדיונים בפורום ירדה פלאים בחודשים האחרונים.

צביקי

אם זה היה מכוון אלי - הבנתי את הרמז. תודה רבה. 8)

• תוכן חדש...