Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol:
Enjoy

Turn the Car On, Do not start the engine (Leave you foot off the brake). Cycle your trip reset

knob until you it reads ODO. Turn the ignition back off. Wait a couple of seconds.

Make sure seat belt is not fastened

Turn the ignition back on, do not start the car (Leave you foot off the break) As soon as you see everything light up, press and hold the trip reset knob and do a long 12 second count.

Keep your finger on the trip reset knob. Fasten your seat belt, as soon as you fasten your seat belt, you should see the ODO display go from XXXX miles to "b-on". At that time take your finger off the trip reset knob and press it again. It should cycle to "b-off". You should be all set and turn the ignition off and unfasten your seat belt.

פורסם

דיונים שכאלה הביאו אותי לנסח תובנה, שבוודאי כבר נוסחה בעבר על ידי מישהו אחר:

לא משנה כמה חכמה מערכת בטיחות, תמיד ימצא הטיפש שיוכל לה.

פורסם

עזרה בבקשה...

כיצד ניתן לבטל את מערכת הבלמים בגולף דור 5 ? ובאותה נשימה אשמח לקבל הסבר כיצד לבטל את הממיר הקטליטי+חגורות בטיחות+כריות אוויר ולבסוף איך מבטלים לעזעזל את מנורת חיווי לחץ שמן נמוך.

אני שוקל לעבור לנסוע על אופנים

איזה כייף לי :)

פורסם
עזרה בבקשה...

כיצד ניתן לבטל את מערכת הבלמים בגולף דור 5 ? ובאותה נשימה אשמח לקבל הסבר כיצד לבטל את הממיר הקטליטי+חגורות בטיחות+כריות אוויר ולבסוף איך מבטלים לעזעזל את מנורת חיווי לחץ שמן נמוך.

אני שוקל לעבור לנסוע על אופנים

אהבתי!!!

הוצאת לי את המילים מהפה.

השאלה הראשונה שנשאלת זה למה שתרצה לעזאזל לבטל את ההתראה של החגורת בטיחות?????

פורסם

כשאני חונה ליד הבית,אז החניות הן במקביל למדרכה, לכן אני צריך להיכנס ברוורס,ולכן אני מוריד את החגורה כדי שיהיה יותר נוח וברגע שאני מוריד את החגורה ורק משחרר את הברקס הזמזם מתחיל לפעול.

יש לציין שאני נוסע תמיד עם חגורה עלי.

אני יכול גם להכניס את החגורה של הנוסע, בתופסן חגורה של הנהג, אבל זה סתם מסורבל בשביל 2 דק'.

גם אם יהיה זמזם, או לא יהיה, זה לא משנה, אני תמיד אשים חגורה.

פורסם

אני עושה רוורס בתדירות שלא נופלת משלך, ומעולם לא הרגשתי שהחגורה מגבילה אותי.

אם בזמן שאתה עושה רוורס יתנגש בך מישהו מאחור, יטיח אותך במכונית שמלפנים, מה שיגרום לפתיחת כרית האוויר לתוך פרצופך, דבר שיסתיים (במקרה הטוב) בפגיעה נוירולוגית בלתי הפיכה או (במקרה הרע) במוות, אני בטוח שזה די יצער את הקרובים לך.

כמי שמצהיר שהוא תמיד נוהג עם חגורה אתה צריך להבין שהסיכון הנשקף לך אינו מסתיים עד שהרכב כבוי, ואתה מחוץ לו, על המדרכה.

• תוכן חדש...