Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לפני זמן לא רב כתבתי כאן על געגועיו של מרקוס גרונהולם להגה התחרותי -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=198861

בין שאר הניסיונות שעשה היתה הנהיגה במכונית ראלי-קרוס שכנראה דגדגה למר גרונהולם מאד.

מי שהיה בערב הספורט המוטורי האחרון ראה מה זה ראלי-קרוס ובטח מבין מדוע זה עשה משהו למרקוס.

ובכן, פורד-שבדיה הוציאה הודעה רישמית כי מרקוס גרונהולם יתחרה השנה ב-6 מרוצים במסגרת אליפות אירופה בראלי-קרוס 2008 וכן, ליד ההגה של פורד פייאסטה שעל פי הדיווחים יש לה כ-600 סוסים והנעה כפולה.

אגב, בהודעה נמסר כי הוא יתחרה גם במספר ארועים באליפות סקנדינביה בראלי-קרוס.

המרוץ הראשון באליפות יהיה בחודש מאי ומעניין לראות באם הוא יגיע כבר לשם.

נמשיך לעקוב בדריכות.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מצד אחד אצל הפורשים לא יהיה לו איפה להתחרות כי הם עושים ראלי ארוכים של 300 קמ' ומעלה, אהה סליחה 30

מצד שני לIRDA הוא לא יוכל להצתרף כי הוא השתתף לאחרונה באירוע שאורגן ע"י עמותה אחרת

עזבו אתכם, הוא יקים עמותה שלישית ירשום שם את כל הצוות שלו ויקח את הקופה :lol:

נדב

תוספת

יהיה מעניין לראות את גרונהולם מול לואב על מסלול הראלי קרוס.

נצרף את לואב לIRDA (סולידי) ואת גרונהולם לפורשים (חם מזג) נעשה ראלי קרוס, נוסיף כמה נהגים מקומיים.

המפסידים יורדים מהארץ!

או בעצם, המנצחים יורדים מהארץ וזוכים לחיות במקום בו יש ספורט מוטורי נורמאלי?

אני כבר מבולבל

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
מצד אחד אצל הפורשים לא יהיה לו איפה להתחרות כי הם עושים ראלי ארוכים של 300 קמ' ומעלה, אהה סליחה 30

מצד שני לIRDA הוא לא יוכל להצתרף כי הוא השתתף לאחרונה באירוע שאורגן ע"י עמותה אחרת

עזבו אתכם, הוא יקים עמותה שלישית ירשום שם את כל הצוות שלו ויקח את הקופה :lol:

נדב

תוספת

יהיה מעניין לראות את גרונהולם מול לואב על מסלול הראלי קרוס.

נצרף את לואב לIRDA (סולידי) ואת גרונהולם לפורשים (חם מזג) נעשה ראלי קרוס, נוסיף כמה נהגים מקומיים.

המפסידים יורדים מהארץ!

או בעצם, המנצחים יורדים מהארץ וזוכים לחיות במקום בו יש ספורט מוטורי נורמאלי?

אני כבר מבולבל

:mm_yeah:

:wave:

חג שמח,

אלון

• תוכן חדש...