Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

MB QUART לא פשטו רגל אני מכיר לפחות 2 חנויות מקצועיות שמוכרות את המוצרים שלהם גם את הסטים הגבוהים והיוקרתיים

לי בעצמי יש 2 סטים שלהם ואני מאד נהנה הטוויטרים שלהם לא מתכתיים ולא צורמים הכל שאלה של קצת!! כיוון .

לך על הסדרה הגבוהה שלהם QSC או QSD. כמובן שזה רמקול בעבודת יד והמחיר לסט בערף 2500 שקל + .

אם תהיה מעוניין אני יתן לך תטלפון של כמה חנויות דבר איתם .

פורסם

אדי, גם אצל אבנר הטוויטר של הK2P היה צורם.

הוא לא היה נוראי , ובהרבה מאוד דברים השתלב טוב ונשמע מעולה. אבל ללא ספק, תמיד היה את הצליל הזה שהם הפיקו שנתן לי כאפה לעור התוף.

אצחר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
IDFORCE, האמת זה לא ממש מדוייק עם רדיו דיסק כמו ה9853 או 9855 או כול מכשיר רציני ולא של ילדים קטנים(לא להעלב) אפשר לרסן אותם כול כך שהם ישמעו אפילו מעולה. מאיפה אני יודע שאתם שואלים? שמעתי איך אבנר(שרגאמן) ריסן אותם וזהו הייתה תופעת טבע.

אני חושב שאתה טועה ובגדול.

אני לא ניסיתי לרסן אלא התחננתי ל- 9855R שהיה לי שיפחית לי קצת מהצרימה ובמקביל ישאיר את הצליל המקורי של הטויטר . וזה היה בלתי אפשרי . אם אתה נעזר באקולייזר על מנת לרסן את הטויטר אתה מאבד מהאפקטיביות שלו. ואז מה שווה הסט ?

• תוכן חדש...