Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תןדה, אני צריך לבדוק את קוטר הגלגל הרכב לא לידי בחודשים האחרונים- אם בינתיים יש למישהו צבע שביקשתי אשמח לשמוע

את הצבע אתה יכול לעשות לבד ,הצלחות של לירוי היו בעבר שלי וצבעתי לבד.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מחפש צלחות קטנות לגלגלים לוולוו שנות ה 70

זה חשוב איזה שנה,

בלי הבורג (של הדגמים המוקדמים)

עם בורג

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

יש לי חבר שמעוניין בגיר לטרנספורטר שנת 1988 האם למשהו יש מידע על גיר כזה?

או לסרוגין אפשרות למכירה של הרכב ,הרכב עבר שיפוץ מנוע הוחלפו צמיגים ,עם חלונות וספסלים הטסט נגמר בחודש 9

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

למכירה אופנוע BMW R 25 שנת 1951, ניירות הופקדו כשהיה טסט תקף(אין חובות) , יד 5, באותה בעלות 22 שנים, 10 שנים אחרונות אופסן עם הנעה מידי פעם. טרם נרשם כאספנות.

מצב מקורי, תקין - (מניע), צמיגים יבשים, קיימים ניירות מקוריים מהיד הראשונה ואילך, אפשרות לחיבור צינה (לא קיימת) + מנוע + גיר + שני גלגלים + סבל וארגז נוספים. ניתן לראות בהרצליה. לא מעוניין בהחלפה.

מחיר מבוקש: 10,000 ש"ח

אורן 054-4400604

תמונה000ז.jpg

תמונה002צ.jpg

תמונה001צ.jpg

פורסם

לקראת שיפוץ הבית אני מוכר חלקים רבים לרכבים שונים : פורד קאפרי, מוסטנג, דודג' דארט , סובארו שנות ה 70 ומגוון של פלסטיקים, פנסים, פנסי ערפל , טסות וכו'...

המכירה הינה לכל הפריטים !!! אין מכירה לדגם מסויים !!!

המחיר לכל הפריטים הנ"ל הינו - 1000 ש"ח - מגוחך... נכון ?!

המכירה תתבצע ביום שישי הקרוב - 24.10.08

נא ליצור קשר - 0522577303

יורם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...