Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחפש: רדיאטור לרום-כרמל 78, מנוע אסקורט 1300. אני חושב, שהרדיאטור של האסקורט שונה בצורתו קצת. כמו כן, יש מצב, שאצטרך גם מנוע שלם/ראש מנוע אסקורט 1300. יש לי אסקורט שלם, אבל נורא לא בא לי לפרק אותו לחלקים בשביל הרום, כואב הלב.

באותה הזדמנות: אם מישהו רוצה לקחת את הכרמל שלי "ככה"- היום הלך לי בכביש המהיר רדיאטור, וניתקע המנוע, עכשיו הוא עובד על 3 בוכנות בקושי.:? לאוטו תוקנה מע' היגוי, קרבורטור, והורכבו צמיגים חדשים, לפני פחות מחודש, עדיין באחריות. יש לו טסט לחצי שנה עכשיו. הוא זקוק לצבע, וחידוש פנים. התמונות לא עדכניות- יש לו כבר פנס אחורי, וחלון חדש בדלת. מחיר המבוקש- 2500 ש"ח, לא יכול לרדת יותר מדי, כי רק עכשיו השקעתי בה בערך את הסכום הזה, אם לא יותר, בתיקונים... תמכר רק לידיים אוהבות- לא הצלתי אותה, בשביל שתלך לחלקי חילוף! האוטו רשום "אספנות". כרגע האוטו במוסך, אז, אם מישהו רוצה אותו אחרי, שיתוקן (רדיאטור, שכנראה צריך להחליף, וכנראה גם שיפוץ מנוע)- אני עדיין יכול למכור, אבל המחיר יעלה בהתאם להוצאה על התיקונים, שיהיו.

ואם כבר- אז גם האסקורט שלי עדיין למכירה, יש לי יותר מדי פרוייקטים. כפי, שוודאי רובם יודעים- מצב הפח שלה ממש גרוע, הכל חלודה, מה שדורש עבודת פחחות רצינית וייסודית ביותר, ומצבה המכני טוב, ככל שאני יודע- האוטו נוסע מצויין! מחיר המבוקש- 1500 ש"ח. מנוע 1300. אספנות.

אנא צור עימי קשר בקשר לרכב 052-8778603

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחפש למסירה/מכירה במחיר סימלי, שטיח שלם לרכב וכסאות במצב סביר. בה"פ

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

לכל חובבי ה - NSU

גריל ל 1200 ב - Ebay ולא יקר

בהצלחה

מצורף קישור

http://cgi.ebay.de/NSU-1200-Oldtimer-Frontchromblech-vorne-Zierblech_W0QQitemZ180266482127QQihZ008QQcategoryZ9903QQtcZphotoQQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

האם מדובר באותה אחת שחונה בפתח תקוה זה תקופה ארוכה ברחוב העצמאות?

פורד מרקורי קומט 74

מנוע 6 צילינדר טורי 4100 אחרי אוברול מלא כולל שיפוץ ראש מנוע

גיר C4 במצב מצויין

בולמים קדמים חדשים

הרכב עבר שיפוץ יסודי לפני כ 5 שנים ,

מצב מכני חדש , לשים מפתח ולסוע .

לפרטים

מרקו

0505-380880

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מספר פריטים למכירה:פנס אחורי פג'ו 504, לוח שעונים ויליס, סמל פיאט127 , רדיו תדיראן, פנס אחורי פייאסטה, פנס אחורי סובארו, לוח שעונים VW טרנספורטר, ופנס לאופנוע.

DSCF2499.JPG

IMG_0768.JPG

IMG_2309.JPG

תדיראן.jpg

DSCF0479.JPG

DSCF0485.JPG

לוח שעונים טרנספורטר.JPG

PC070309.jpg

עדי גולדנברג 13399

פורסם
פורד מרקורי קומט 74

מנוע 6 צילינדר טורי 4100 אחרי אוברול מלא כולל שיפוץ ראש מנוע

גיר C4 במצב מצויין

בולמים קדמים חדשים

הרכב עבר שיפוץ יסודי לפני כ 5 שנים ,

מצב מכני חדש , לשים מפתח ולסוע .

לפרטים

מרקו

0505-380880

היא ניראת מדהים

ולכן אשאל בחשש ובפחד כמה אתה רוצה עלייה

ואני לא מיתקשר כי בלי לדעת את המחיר אני לא יודע אם אני רציני או לא

10-15 אולי

מעל זה זה מעבר לתקציב של תומך טכני בחברת אינטרנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...