Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברשותי ספרות של VAG לפולקסווגן גולף, הספרות שמשמשת את המוסכים.

הראשונה running gear חלקים מתנייעים ברכב

השנייה body repair כל תקוני הקוסמטיקה והמרכב ברכב כולל הטיפול בגג של הגולף קבריולט.

אשמח לצלם עותק למי שצריך (למי שמטפל או שבבעלותו כזה רכב, לא למי שסתם רוצה שיהיה לו :|)

כמו כן אשמח לשכפל דיסק תוכנה המכיל חומר טכני ואופן טיפול לרכבי פולקסווגן, אודי, במוו ופורשה.

הכל חינם אין כסף, אבל שוב למי שבאמת צריך ולא למי שסתם רוצה שיהיה לו!

למי שרוצה לזעוק אז גם החומר שברשותי (שרכשתי בכסף) אינו מקורי (מועתק) ולכן לא נראה לי שיש כאן בעיה של זכויות יוצרים!

10072008495.jpg

10072008496.jpg

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
למכירה חיפושית שנת 1970

כל המכלולים המכניים שופצו בודי לפני שיפוץ בלי רקבונות צבע מקורי

כל הריצפה מחודשת

הרכב ימכר ללא מנוע

המכירה עד יום שישי ה17-7-08 לאחר מכן הרכב ילך לברזל

2000 שח

0522790303 אריה

תמונות

DSC00115.jpg

DSC00116.jpg

DSC00110.jpg

DSC00111.jpg

DSC00112.jpg

DSC00117.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

מחפש עבור סופי (ווספה ספרינט 150 1969) זוג מראות ניקל, הקאץ' שאני מחפש מראות משנות השישים והשבעים מקוריות ולא חדשות, למטרת שיחזור אמיתי! אין צורך שיהיו עם לוגו מפורסם או משהו דומה, רק מראות שבאמת היו מורכבות על אופנוע בשנים הנ"ל. להיסטוריה שלהם יש ערך עבורי למצבם פחות!-תודה -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
למכירה חיפושית שנת 1970

כל המכלולים המכניים שופצו בודי לפני שיפוץ בלי רקבונות צבע מקורי

כל הריצפה מחודשת

הרכב ימכר ללא מנוע

המכירה עד יום שישי ה17-7-08 לאחר מכן הרכב ילך לברזל

2000 שח

0522790303 אריה

הגזמת במחיר לרכב בלי מנוע וגם זה לא בדיוק הצבע המקורי של הרכב, הוא נראה יותר כאילו יצא מהלונה פארק.

חבל שהיא סתם תלך לברזל ותקבל עליה אולי 500 שקל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שלום,

אני מזכיר לכולם שאם מישהו ראה, שמע על אלפא ספיידר בת 30+ שיכולה לשמש פרויקט לשיפוץ ארוך טווח, בבקשה שיעדכן אותי עדיף בהודעה פרטית.

תודה :wink:

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם
הגזמת במחיר לרכב בלי מנוע וגם זה לא בדיוק הצבע המקורי של הרכב, הוא נראה יותר כאילו יצא מהלונה פארק.

חבל שהיא סתם תלך לברזל ותקבל עליה אולי 500 שקל.

+1

עדיף למכור אותה ושיעשו ממנה באגי :wink:

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
דבר עם "רונית חלפים" בת"א, הם מייבאים חלקים/חלפים לאמריקאיות, אולי הוא יוכל לתת לך הצעה טובה יותר.

ליאור.

בדקתי.

הם אומרים שהם לא מייבאים את החלק הזה.

האם יש עוד מישהו שמיבא חלקים כאלה ?

האם ניתן ליצר את החלק בארץ ?

פורסם

לירוי?!?:shock: פלקון? פספסתי משהו?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לירוי?!?:shock: פלקון? פספסתי משהו?:roll:

כנראה שכן

עכשיו חם .קניתי פאלקון שנת 70 שלחתי אותה לניתוחון קטן לפני שאני אסע בה.האוטו עמד 3 שנים. תמונות אני אעלה מאוחר יותר שיהיו לי.

בהזדמנות אני מחפש מידע על המנוע שיש לי שם

פורסם
כנראה שכן

עכשיו חם .קניתי פאלקון שנת 70 שלחתי אותה לניתוחון קטן לפני שאני אסע בה.האוטו עמד 3 שנים. תמונות אני אעלה מאוחר יותר שיהיו לי.

בהזדמנות אני מחפש מידע על המנוע שיש לי שם

לירוי, מברוק:lol:

תתיישן לך ותעלה תמונות.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...