Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין מאוד איך המכס היה מעריך את ערך הרכב :roll:

:lol:

אפשר בכלל לקרוא לזה רכב במצב שכזה?!

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
איזה דגם הוובר?

שאלה מצויינת- אני אף פעם לא שלטתי בדברים האלה...:oops: זהו וובר, שהיה מורכב לדעתי לכל מנועי הפורדים מסידרה הזו, בין היתר, "כפול". לא יודע, מה הקוטר- אבל, מאמין, שעליו כתוב...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום, שמי איתי.

ברשותי עומדת כרמל שנת 67.

עד לא מכבר עבדתי עלייה, ומרוב טפשותי איבדתי את הבוחנה של הבלם האחורי.

ברצוני לדעת האם מישהו מחזיק בבוחנה כזאת, והאם הוא מוכן למכור לי אותה. :-)

תודה רבה.

פורסם
(סליחה על התגובה השניה רצוף)

הכרמל שנת 66, ורשמתי בוחנה, וזה בוכנה**

אתה מתכוון למשאבת בלם?

האם המנוע שלך הוא של פורד? אני משפץ אוטו דומה.

נתן

057-7625722

פורסם

למכירה רדיו מקורי לסובארו, סמל לגריל של סובארו וסמל 4WD לסובארו 4X4

0502102525

אסף

30 001.jpg

30 002.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
(סליחה על התגובה השניה רצוף)

הכרמל שנת 66, ורשמתי בוחנה, וזה בוכנה**

יש לך דוגמא צילום משהו שנוכל לעזור לך.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

למכירה סובארו 83 וו גרירה הגה כוח 4X4

במצב מצוין 16000 לא גמיש

הרכב לא שלי

לפנות לשי 057812228

DSC00660.jpg

DSC00661.jpg

DSC00662.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...