Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חובב אספנות למינה, במיוחד רכבים. בשנה האחרונה נכנסנו לבעייה משפחתית בכך שיש לנו רכב אחד ו-4 נפשות בעליי רשיון חשבנו ביחד לפתור תריבים (=>את הריבים) שנוצרים ולקנות רכב נוסף לשישי שבת, זמן שכולנו נימצאים בבית. רציתי להיעזר בכם לפניי שאני עובר לסקר מקיף: כמה יעלה לי ליבא פורד מוסטנג משנים 1965-1967, דרגה בין 3 ל -2 (לא כולל המחיר של הרכב ) חוץ ממחיר הרכב הכל, כניראה שזה יהיה ארה"ב אם זה עוזר, מארצות הברית ועד לבית שלי בגליל הארץ, כמה זה עולה? הערכה שלכם ..

תודה מראש אסף

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחיל בקריאה יסודית של השירשור הבא, כולל כל הקישורים שבו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=526346&postcount=3

לא ציינת איזו מוסטאנג - יש הבדלים גדולים במחיר בין קופה, פאסטבק ופתוחות.

בכל מקרה, אם אתה מדבר על מצב 2-3, אתה נמצא באזור שבין 50 ל-100 אלף ש"ח, לפחות.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני מבין שלאנשים בפורום הזה קצת כואב או מציק שתיהיה עוד מוסטנג כמוו שלהם וקצת יותר משלהם בארץ מצטערר מנהל היא בדרך...

פורסם
אני מבין שלאנשים בפורום הזה קצת כואב או מציק שתיהיה עוד מוסטנג כמוו שלהם וקצת יותר משלהם בארץ מצטערר מנהל היא בדרך...

ואני חושב שתתחיל בזה שתקרא קצת ותדפדף בדפי הפורום, ואז אולי תבין מי הנפשות שפועלות פה לפני שאתה יוצא בהצהרות פלצניות.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם
אם היא כבר בדרך, אז מדוע אתה מבקש "להעזר בנו לפני שאתה עובר לסקר מקיף"? אתה לא צריך שום סקר, אתה בטח כבר יודע הכל, הלא היא בדרך, לא?

בקיצור - אל תבזבז את הזמן שלנו, ואם זו הגישה שלך, כנראה שלא תהיה רצוי כאן.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

היא לא במישלוח אתה חיי במאה 21 אתה כניראה לא בגיל להבין מילים כאלה זה אומר שעוד תגיעע ואני לא מבין מה צורב לך ??? אז תיהיה עוד אחת ..

פורסם
מה צורב לך ???..

לפני שאתה נחסם,עצה ידידותית.

אף אחד כאן לא מקנא או מתנגד שתייבא עוד מוסטנג - להפך. ההסתייגות היא מהסגנון, שלהערכתי נובע מזה שאתה לא דובר עברית כשפת אם.

שנה את הסגנון, דבר בצורה מנומסת, תשתדל לכתוב לפי כללי הפורום, ותראה שכולם ינסו לעזור לך.

נמרוד

פורסם

מחפש חלקים לסובארו 79 קופה, בעיקר חלקי פח קדמיים (מכסה מנוע + כנפיים, גריל לדגם עם 4 פנסים). יתאימו לי גם חלקים כאלה של הדגם עם 4 דלתות. אם יש רכב שלם זאת גם אופציה (-:

מידע על בקליות, ניקלים,סמלים וכל דבר אחר יתקבל בברכה

עוזי

פורסם

יותר מדי אדי ניטרו צמיגים שרופים והורמונים. ידידי אתה אורח כאן בפורום - כבד את המקום ואת כלליו ותזכה בכפל כפליים. אם אתה מחפש תחרות השתנה למרחק, למי יש יותר גדול, או סתם חצר אחורית של מישהו, להשוויץ... טעית בכתובת ובגדול-רן

photo_CA_NF_430_10149_1164.jpg

parker&badger.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
היא לא במישלוח אתה חיי במאה 21 אתה כניראה לא בגיל להבין מילים כאלה זה אומר שעוד תגיעע ואני לא מבין מה צורב לך ??? אז תיהיה עוד אחת ..

מה צורב לי? בגיל שלי כבר יש צרבת...

מספיק חברים - הבחור בטיפול אישי שלי. נא לא להגיב יותר בנושא.

קובי

מנהל הפורום.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
מחפש חלקים לסובארו 79 קופה, בעיקר חלקי פח קדמיים (מכסה מנוע + כנפיים, גריל לדגם עם 4 פנסים). יתאימו לי גם חלקים כאלה של הדגם עם 4 דלתות. אם יש רכב שלם זאת גם אופציה (-:

מידע על בקליות, ניקלים,סמלים וכל דבר אחר יתקבל בברכה

עוזי

בדוק בא.א.מכללים ראיתי אצלו בקליות איתות משולב עם אור חניה (קידמי) חדשות מקורי סובארו

ועוד כל מיני בקליות סובארו משנות השבעים ועד לסוף 83 84 ראיתי את זה לפני כ חצי שנה

דבר עם ערן תגיד שאריה שלח אותך

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

יש לי שתי בקליות אחוריות בניילון

סובארו שלמה 78 דגם הרדטופ עם ראש מנוע גמור אך עם בודי ופנים במצב מעולה - תימכר תמורת 6000 ש'-לא גמיש

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

שלום,

מחפש בשביל סובארו XT טורבו:

1. רדיו מקורי (2 הקומות + המסגרת שמותאמת לצורה של הדש בורד).

2. כל מה שקשור לחשמל ברכב, במיוחד לפנסים הנשלפים.

3. המדבקות המקוריות של הרכב בצבע זהב.

4. פס פלסטיק שנמצא בין הזיווד הפנימי של הגג לבין החלון האחורי.

5. 2 משולשי הפלסטיק שבצידי הרכב.

אשמח לשמוע אם למישהו יש.

רדיוXT.JPG

DSCN6231b.jpg

DSCN6224b.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הודעה חשובה לכל בעלי המרצדסים בעלות הצורה הנ"ל (W123):

הגיעה לפירוקית מרוואן בואדי ערה אחת כזאת.

מרוואן טוען שתוך שבוע היא תיגרס.

פירוקיית ערערה (מרוואן) 04-6353723

מהרו פן תאחרו :wink:

בהצלחה לכולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפיגו למכירה

505 שנת 87 מכאנית וחיצונית מצויין

טסט מלפני חודש

דגם SR 2000CC

ה"כ, ח"ח, נ"מ, מזגן חדש עם בקרת אקלים, אגזוז חדש, קרבורטור שופץ ועוד....

עובד כמו שעון ונוסע כמו רכב חדש.

והכי חשוב גיר אוטומט עם 4 הילוכים.

אדיר

6404474-052

057.jpg

056.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...