Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יש לי יונדאי אקסנט 98', ומאז שעשיתי טיפול במוסך לפני שבועיים, חום המנוע עולה כאשר אני עומד בפקק. כאשר אני בנסיעה המצב מתאזן. בנוסף יש לי נזילת מים מהראדיאטור. מיד אחרי הטיפול כאשר הייתי במהירות גבוהה - חום המנוע היה יורד מתחת למינימום!

בביקור נוסף במוסך הם אמרו לי כי המאוורר הקדמי הגדול, שאחראי על קירור הראדיאטור, לא תקין ויש להחליפו בעלות של 600 ש"ח. (בנוסף לסכום הגודל על הטיפול...)

הם טוענים כי הנזילה היא גם בגלל זה, כיוון שהמנוע מתחמם ויש לחץ ולכן המים יוצאים החוצה.

שאלַתי היא כמה זמן אני יכול לסחוב עם הצרה הזאת, והם יכול להגרם נזק למנוע במידה ואני דואג שהוא לא יתחמם? (המכונאי אמר לי שאם אני בפקק, להפעיל את החימום, בלי ה- AC, כדי שהמנוע יתקרר).

פורסם

תקן זאת מהר כי התחממות מנוע עלולה לגרום לנזק גדול ויקר לראש המנוע ו/או למנוע עצמו.

ללא מאורר רדיאטור תקין, קשה יהיה לך למנוע את התחממות המנוע ביחוד בנסיעה עירונית איטית ורצופה בעמידות שאז יש צורך בקרור הרדיאטור ע"י המאורר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בוא נשתמש בהגיון:

לפני הטיפול - מע' הקירור פעלה באופן תקין.

אחרי הטיפול - יש בעיה.

אני אולי לא אחד המבריקים, אבל לבטח הצלחתי להבין כי משהו בטיפול גרם לבעיה הזו.

בטיפול שגרתי אין כל נגיעה במערכת הקירור, אולי למעט החלפת נוזל קירור - ואולי פה קבור הכלב?

מה ביצעו בטיפול?

פורסם

שלום לחבר הפורום החדש, ברוכים הבאים.

אנא, התחל מהקישור המצורף, ואשר אותו, הנה, כאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

בברכה

דני-ההנהלה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה היה טיפול תקופתי גדול , שבו החליפו גם טיימינג. המכונאי טוען כי הבעיה עם המאוורר הייתה מתחילה מתי שהוא כי הוא ישן וזה רק צירוף מקרים שזה קרה עכשיו אחרי הטיפול. הרכב בכלל חזר אלי עם רעידות מטורפות, ואחרי שהחליפו את אחד הצינורות השחורים שיוצאים מהמנוע בצינור אחר, זה הסתדר (כנראה שלא חיברו אותו כמו שצריך).

ובלילה ראיתי שיש נזילה של מים וכל המיכל הרזרווי התרוקן לגמרי, ואחרי 3 ימים לא היו כבר מים בראדיאטור עצמו, והם טענו שזה בגלל שהמנוע התחמם וכל המים ביעבעו החוצה בגלל זה והמאוורר.

הם החליפו לי טרמוסטט חדש אחרי שהחום מנוע עלה בטירוף בביקור השלישי שלי בשבוע שם, ועכשיו רוצים להחליף לי מאוורר ראדיאטור ראשי.

בכל מקרה אליהם אני לא חוזר ובטח לא אחליף שם את המאוורר ראדיאטור. השאלה אם זה דורש כניסה מיידית למוסך או סובל דיחוי כל עוד חום המנוע סביר? (כי כרגע חום המנוע כן יציב, גם כשאני בפקק).

פורסם
תקן זאת מהר כי התחממות מנוע עלולה לגרום לנזק גדול ויקר לראש המנוע ו/או למנוע עצמו.

ללא מאורר רדיאטור תקין, קשה יהיה לך למנוע את התחממות המנוע ביחוד בנסיעה עירונית איטית ורצופה בעמידות שאז יש צורך בקרור הרדיאטור ע"י המאורר.

בברכה - רפי לין :-)

תגובה יותר טובה מזאת לא תקבל.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

בס"ד

עצתי,

לך למגרש לחלפים תבקש מאוורר המתאים לרכבך

ופרק והתקן והכל בעלות של 200 ש"ח

אני כבר עשיתי זאת וזה משחק ילדים

בברכה

חיים.

• תוכן חדש...