Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקבל המלצות לגבי הד יוניט בתקציב של כ 2000ש"ח ~

המערכת מורכבת מקומפוננטים Polyglass V2 של פוקל, סאב 13 של פוקל מאותה הסדרה, הקומפוננטים מוגברים על ידי מגבר סטריאו של נקאמיטצ'י והסאב מוגבר על ידי מונובלוק של פוקאל, כרגע יש לי הד יוניט הכי פשוט של אלפיין, יש לו רק יציאה אחת למגבר ואין לו כניסת AUX IN, מה שחשוב לי מאד.

האם יש חשיבות שהיציאות להגברה בהד יוניט יהיו 4VOLT ?

מה דעתכם לגבי ה clarion dxz766mp ?

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DXZ766MP&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=HE

תודה רבה לעונים.

פורסם

ה 4VPREOUT חשוב מאוד זה העוצמה שהמכשיר מוציא. מכשיר פשוט יוציא 2V מכשיר יותר חזק הייה 4V וממש "חזק" הוא 6V ועם אני לא טועה יש יותר 8....

קיצור זה חשוב אל תתפשר על פחות מ4V.

והמלצה על מכשיר טוב הוא ה9885 אחלה של מכשיר בתקציב שלך(בערך) עם חסר לך אז שווה או ללכת על יד שנייה, או לחסוך קצת. אבל בגדול אחלה של בחירה "אלפיין" אני הייתי עם מכשירים יותר ישנים של אלפיין, ובחיים לא החלפתי יש לי עכשיו את ה9887 ואני ממש ממש מרוצה ממנו.

עם הייה לך את התקציב אז לא הייתי חושב פעמים על לקחת אותו.

בהצלחה מקווה שעזרתי.

פורסם

מתח היציאה של הרדיו דיסק חשוב בעיקר בשביל למנוע ספיחת רעשים . ככל שמתח הסיגנל גבוה יותר כך הסיכוי שהוא יספח רעשים קטן יותר. במידה ואין לך בעיה כזו אז עניין מתח היציאה לא קריטי עבורך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...