Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מאזדה 6 2.0 שנת 2004.

אז ככה הפנסים שלי מקדימה מלוכלכים מבפנים לא ממש ממש מלוכלכים אבל יש לכלוך שמים לב שאני מדליק את האור..ובפנס הימני יש מין אדים כאלה זה כבר שבועיים ככה בגלל שלקחתי את הרכב לשטיפה (אמרו לי אולי לא אטום מספיק ובאמת בדקתי ובדיוק איפה שיש אדים אין שם אטימות, זה מין גומי שחור כזה מסביב לפנס) אז ככה איך אני יכול לאטום את זה שוב? ואיך אני יכול לנקות את זה כי זה מציק לי שאני רואה את הפסנים מלוכלים ואת הימני אם אדים? ותמליצו לי על מישהו מהדרום (אני מבאר שבע) בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם
תדביק את הגומיה בחזרה או שתעבור מסביב לפנס עם סיליקון.

זה לא בעיה...הבעיה היא איך אני מנקה את זה כי כל מי ששאלתי אמר לי שאי אפשר לפרק את הפנס ולנקות מבפנים:-(:?

פורסם

ברגע שיש חדירת מים לפנס והכיסוי נורה תקין ובמקום לא יעזור כלום ויש להחליף את הפנס.

אם הכיסוי נורה אינו נמצא או לא אוטם ניתן לייבש עם לחץ אויר מפתח הנורה והתקין כיסיוי נורה תקין.

דע כי קיימים פנסים תחליפים כמעט לכל סוגי הרכב במחיר שווה לכל נפש.

פורסם

ניתן לפתוח את הפנס ניתן לתקן!כל מי שבא לפה ואומר שאי אפשר יכול לחזור למאורת המוסכניקים שלו משנות ה 60 שם לא הייתה את טכנולוגית השיטוף הכלל עולמית העוזרת אחד לשני ללמוד ולבצע באמצעות פורומים ברחבי העולם

בכל מקרה אם תרצה לשמוע עוד פנה אלי בפרטי,

חובתי לעדכן אותך לגבי ההליך שנעשה באופן עצמאי או אצל בעל מקצוע פה במרכז(רמת גן)

פורסם

חבר'ה אז מה אתם מציעים לי לעשות? (כבר השתגעתי אם זה חח)

אם אתם יכולים לעזור לי עוד אני אשמח כי אני רוצה שהפנסים יהיו מבריקים :-P

פורסם

חבל שאתה מדבר ללא ידיעה,

הפתיחה נעשית על ידי חימוש בתנור למשך 5עד 8 דקות לאחר המסת דבק האטימה ניתן ליפתוח בקלות רבה באמצעות סכין יפנית שפכט או כל כלי דק אחר,מה שכן תמיד צריך להזהר כי הפנסים עדינים ושבירים (זכוכית בלבד)

בכל מקרה יש בחור שמומחה בזה באזור רמת גן,הוא גם חישוקי אנג'ל אייז בפנסים ועושה את זה הרבה

אני אישית בצעתי את זה בבית על ידי מדריך מהאינטרנט וככה הוספתי לפנסי הגולף MK4 של חבר שלי חשוקי תאורה בפנסים

פורסם

בכלי הרכב המודרניים העדשה עשוייה מפלסטיק ונסיונות תיקון האטימה שלהם יעלו חרס.

עלות פנסים התחליפים זולה ולא שווה להתעסק עם הפרדות, הדבקות או שאר תיקונים מלבד ליטוש עדשה חיצונית.

פורסם

יש בבאר שבע ליד הביג החדש מישהו תותח!

קוראים לו אבי דבורה.

לך אליו כולם מכירים אותו, קודם תגיע לצומת של הביג קח שמאלה ותמשיך ישר עד שתגיע ל"טרייד אין 2001" וזה ממש ליד אם לא תמצא תשאל מישהו זה ממש ליד הטרייד אין.

הוא פתח לדוד שלי את הפנסים במאזדה 3 שם לו אנג'ל אייז(את האור מסביב לעדשה) והוא פתח את הפנס, הרכיב אותו יצא טוב מאוד!.

• תוכן חדש...