Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי לאנציה תמה טורבו שנת 93 ושמתי לב שמתחבר מהטורבו שני צינורות ואחד מהוויסגט לברז חשמלי אז חבר שלי חיבר ציונר אחד מהוויסגט וצינור אחד מהטורבו לברז מכאני ואת הברז חשמלי השארתי מחובר רק את החשמל שלו ברגע שאני מכוון את הברז נגיד לבאר 3 אז אחריי כמה לחיצות נידלקת לי מנורה של מזרק והגדישה עולה לבאר וחצי לבד מה שעשיתי ניתקתי את החשמל מהברז חשמלי ניתקתי את כל הצינורת ברגע שהוצאתי את החשמל מהברז חשמלי המנורה של המזרק מהבהבת לי כל הזמן מישהו ידוע למה ואיך אפשר לפתור את זה?

פורסם

כן, לעמוד בסטנדרטים.

אם התקע החשמלי מנותק מהברז החשמלי, אזי המחשב מזהה תקלה ומדליק את הנורית.

חבר אותו חזרה.

לא ברור לי כמה אתה גודש, 1.5 באר? נשמע מוגזם , בכל אופן, יתכן ומחשב ניהול המנוע מזהה לחצים שאינם ברמות הקיצוניות שלו כלומר, בחריגה מנתוני תכנות היצרן, ועל כן מדליק לך נורית התראה, כי הוא מבין שמשהו לא תקין.

בקיצור, אתה רוצה "לרמות" את המחשב ושלא תדלק מחד נורית, ומצד שני לקבל שיפור.

בדגם שלך ניתן , אך ובתנאי שלא מגזימים.

בקיצור, לא לנתק חוטים, לעמוד בסטנדרטים של מתכנן ניהול המנוע, ואז (מנסיון בתמא טורבו), הנורית לא תדלק, למרות עקיפה "מכנית" לברז, כלומר, אתה יכול לשפר ,מעט מאוד, וכן, זה מורגש בסחיבה לטובה.

אציין, אני אישית, נגד השיפורים האלה, בשורה תחתונה, שום דבר טוב לא יוצא מזה למעט שבסוף יוצא בדכ הרבה כסף מהכיס, ובמיוחד לא כדאי אם השיפור הוא קל, אל תשכח , האוטו לא צעיר, הוא בן 15 .

בכלל, היצרן יודע מה הוא עושה, וממילא, האוטו שלך חזק מאוד מאוד, גם ללא שינוי כזה. ממש לא חסר. כך בחשבון שממילא הברקסים לאוטו הזה חלשים ביחס לכוח שלו, כשצריך אותם בבלימות חזקות.

הכי טוב, זה לנסוע לפי החוק, כאן בארה"ב , אנשים קונים מכוניות עם מאות כוחות סוס, נוסעים לפי החוק, ונהנים מהאוטו. מאוד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה על התגובה כעיקרון זה בדר אם אני מנתק את הברז החשמלי מהחשמל ונוסע זה בסדר או שזה יכולם לגרום לנזק? כעיקרון שהברז מחובר הוא גודש 0.8 0.9 אז ניתקתי את הברז וחיברת ברז מכאני ועכשיו אני גודש באר 2 בערך ולפעמים המנורה דולקת מהבהבת הכוונה יש דרך לפתור את זה?

פורסם

כפי שזכור לי מהודעות קודמות שלך, הייתה לך בעייה עם קרנק. האם פתרת אותה? העניין שאם אתה מעלה את הגדישה, יש יותר עומס על קרנק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כפי שזכור לי מהודעות קודמות שלך, הייתה לך בעייה עם קרנק. האם פתרת אותה? העניין שאם אתה מעלה את הגדישה, יש יותר עומס על קרנק.

סתם כי יצא לי לקרוא את ההודעות של הבחור הזה, לא הוא לא טיפל בבעיה בקראנק אלא החליט לשחק עם האוטו עד שהנ"ל ימות.

לטעמי זה שיקול פרטי שלו, אבל ראוי להוסיף שחבל על האוטו הזה.

[מצד שני, ככה מסיימות רוב האלפות \ לנצ'יות את החיים שלהן - בידיים של בחור שחשב שקנה ערימה של כ"ס בשקל וחצי וחסר כל הבנה לגבי הצורך לטפח ולהשקיע ברכבים העדינים האלה]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תגיד לי אתה מרגיש טוב ?!?!?! עם הטורבו שלך , 1.4 זה מסוכן ... אז 3 באר ?!?! איפה אתה חי ?!

תלך מהררררררררררררר לשבי שיסביר לך בדיוק מה עושים עם האוטו הזה ! לפני שתשלם למומי 10 אלף על מנוע חדש.

פורסם

[מצד שני, ככה מסיימות רוב האלפות \ לנצ'יות את החיים שלהן - בידיים של בחור שחשב שקנה ערימה של כ"ס בשקל וחצי וחסר כל הבנה לגבי הצורך לטפח ולהשקיע ברכבים העדינים האלה]

רון, אתה צודק ל-100%. פשוט כואב לי לחשוב ולהסתכל איזו מסכת התעללויות עוברות מכוניות האלה אצל ילדים.:cry:

מכוניות האלו מתאימות לאנשים שמבינים, בעלי נכונות להשקיע ולטפל.

בזמנו הבחור ביקש המצלה על הרכב הזה ולמרות המלצות לא לקנות את האוטו, הוא קנה בכל זאת ועוד קרנק גמור מעלה גדישה.

לפי דעתי זה סכנה שמכוניות במצב כזה מסתובבות על הכביש.

GT-TURBO יקר, ממליץ בחום לפנות למוסך שמבין. סדר קודם כל את הבעיות המכאניות ואז רק תתחיל לחשוב מה לשפר ואיך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

להאיץ אוטו כזה, עם מנוע מוגדש, אפילו "רק" מוגדש מקורי, בעל קרנק דופק, עלול להסתיים באסון, ולא רק למנוע.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

את האמת הלכתי להרבה אנשים כל בן אדם אומר משהו אחר אחד אומר שהפיקות של השסתומים גמורות אז זה מרעיש אחד אומר קראנק דופק הדרך הכי טובה זה לפתוח קרטר שמן ולראות אבל זה לא סכום קטן וחוץ זה אם הקראנק באמת דופק אז זה לא משנה אם אני יגדוש גבוה או לא כי במילא שהקראנק דופק צריך להחליף מנוע

פורסם
את האמת הלכתי להרבה אנשים כל בן אדם אומר משהו אחר אחד אומר שהפיקות של השסתומים גמורות אז זה מרעיש אחד אומר קראנק דופק הדרך הכי טובה זה לפתוח קרטר שמן ולראות אבל זה לא סכום קטן וחוץ זה אם הקראנק באמת דופק אז זה לא משנה אם אני יגדוש גבוה או לא כי במילא שהקראנק דופק צריך להחליף מנוע

אני כבר יודע מה גורלו של האוטו המסכן =( אגב אני ממש לא מאמין שהיא גודשת 2 באר.

באמת חבל על האוטו עזוב אם משהו לא בסדר למה להרוס עוד יותר, וגם האוטו מטוס גם ככה.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם.

ידיד.

אני מכיר כל בורג,שייבה אום ואטם במנוע הנ"ל,כרגע סיימתי לבנות מנוע לקאפה שלי(שהוא זהה לשלך) שמוציא "קצת" יותר מהמנוע המקורי.

כבר כתבתי לך בשרשור קודם,כנס למוסך שמתמחה בדגם,המלצתי היא למומי,הוא דוקטור לנצ'יה בישראל.

בכל מקרה,להעלות גדישה עם הטורבו המקורי לא נותן שום דבר חוץ מנזק כי הוא קטן מידי.

שנית,האטם ראש המקורי נפרץ בגדישות של מעל 1.2 באר.

שלישית,אם אתה חושב שתשלום עבור פתיחת קרטר לבדיקת מייסבי מנוע(שבטוח ב100% שהם גמורים אם כבר שומעים רעש) אז אתה בצרה צרורה,ואסביר:

מניסיוני,הבעיה במנוע הנ"ל היא נפילת לחץ שמן מגלי האיזון,מה שגורם לשחיקה של הפיקות בקאמשפטים ולשחיקה של מייסבי המנוע.

בקיצור,תכין לך 15 אלך שקל ותשפץ מנוע כמו שצריך,אני מוכן להמר על שמי הטוב שהמנוע הזה לא יחזיק את החודש הקרוב.

אורן בן סימון

פורסם

לחבר הטורבו שלום,

אני מצטרף לעצות כל המומחים לגבי שתניח לרכב המסכן ותחשוב טוב טוב מה אתה עושה. מעבר לזה כל העיצות השונות שאתה מקבל נובעות מהעובדה שלא הרבה מוסכים בארץ מכירים את הרכב הזה טוב. אני ממליץ לך בחום להיעזר באורן בן סימון שכתב לך ומכיר את הדגמים האלו. סביר להניח שזה יהיה הפתרון הזול, היעיל והאמין ביותר מבחינתך.

• תוכן חדש...