Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, לא ניסיתי להמעיט בערכו של אף אחד פשוט די התעצבנתי שסטו מהנושא המקורי שאותו שאלתי

מכמה סיבות,דבר ראשון כי זה לא קשור לשאלה דבר שני העלתם פה דברים מעניינים ואני בטוח שכל הפורום יוכל ללמוד ממה שנאמר פה אבל עקב זה שכל דברי החוכמה שלכם נרשמו תחת כותרת שלא קשורה לתוכן, המידע הזה יאבד אחרי שבוע כי אף אחד כבר לא יוכל לחפש אותו תחת הכותרת המתאימה וזה פשוט בזבוז.

זה טוב ובאמת נעים שבאמת רואים פה פריחה מחודשת של הפורם ואנרגיות חזקות אבל לדעתי כמו שנאמר עשיתם פול גאז ב N.

עד עכשיו לא אמרתי תודהה אבל באמת תודה לכל אלה שעזרו או ניסו ולא הייתה בכוונתי לפגוע באף אחד פשוט להבא, אם יש לכם איזה דחף עז להוציאה ידע שתורם לפורם, תפתחו ת'רד עם כותרת מתאימה ותכתבו כי אחרי הכל לא כל ת'רד אמור להתחיל ב: יש לי 4 שקל מה לקנות? או שאלות דומות.

בכל אופן גם אני שמח שיש חברה חדשים כמוכם.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דני, התפקיד שלך בפורום זה לשאול שאלות ולקבל תשובות מדעיות שלא פותרות לך את הבעיה:-P

התפקיד שלי זה להיות וותיק מפגר שמנסה לא להתייאש מתגובות מעצבנות של צעירים :?(כמו כאלה למשל)

אולי מישהו יכול לנעול כבר את הת'רד? בבקשה?

אפרופו - לידיעת הכלל, רציתי שיעיפו לי את מונה ההודעות, אבל זה מתברר כמשהו בלתי מושג - חבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם תשים לב הוותק שלנו פה זהה:lol:

לי יש פחות נקודות אדומות למעלה מכיוון שרק לפני שנה למדתי להשתמש במקלדת:oops:

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...