Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין מה נכנסתם בכלל לכל הנוסחאות הלא קשורות לעבודה בפועל. יש רכבים שבהם יהיה יותר השראות בצד כזה או אחר או באמצע הכל תלוי ברכב .. ניסוי ותהייה .. או ניסיון של אחרים .. זה הכל .. אה וכבל טוב .. זה הכל. :-)

ולגבי אורך כבל ? קח ארוך .. מה הבעיה בכלל ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תשמע.

עם אתה רוצה יש לי 2 גלגלות של 20 מטר של RCA.

אני מבטיח לך זה יספיק לך להעביר מסביב לכל הרכב וישאר לך ספייר.

ובקיצור ולעניין. קנה 5 מטר בבודדים.. ולא אחד של 6 / 8 ראשים. כי תקלה באחד מהם. וכל הקבל בעייתי!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

קפוץ לרחוב שדרות הר-ציון בת"א לחנויות אלקטרוניקה, תעבור אצל בלצר ותרכוש לך שם 5 מטרים (או ככל העולה על רוחך) של כבל RCA איכותי שעולה בערך 10 שקלים למטר והוא בעל בידוד מסיבי וסיכוך פנימי, תקנה לך מחברי RCA ממין זכר מוזהבים עם נעילת הברגה (אתה תתלוש את המגבר מהפלטה אם תנסה להוציא בלי לשחרר את ההברגה) ב15 שקל למחבר אחד ואתה קיבלת בתכלס כבל באיזה 120 שקלים שלא נופל מכבלים שעולים כמה מאות שקלים טובים.

אה! כן! - תקנה בדיל עם תכונת מוליכות גבוהה:lol:, או שתזמין מחברים תואמים לאלו שתיארתי רק שהם בלחיצה, אין בדיל, הרווחת עוד 0.01 אוהם התנגדות, וואו! :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברה, לא חשבתי שיתחילו להגיע פה לרמות של פיזיקה וטוב שכולם נצמדו לשאלה המקורית.

סה"כ רציתי תשובה של 4 או 5 כי לא הייתי ליד הרכב.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אני הייתי הולך על הארוך . נותן לך יותר אופציות במידה וצריך. עוד מטר לפה או לפה לא ישפיע על הסאונד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אל תשכח להעביר את הכבל אחרי שאתה קונה אותו על ה"מוט" :-P:lol:

כדי שהגלגלים שלך לא יעשו E=MC^2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תכלס אחד הת'רדים הכי מיותרים שראיתי שניפחו למימדים שלא קשורים לשאלה.

נוסחאות פיזיקה השראות בלה בלה בלה

מעניין אך כל זה קשור לשאלה המקורית, 4 או 5 מטר?

פשוט יש חברים צעירים בפורם שרוצים להראות עד כמה הידע שלהם נרחב רק הם שוכחים שההבדל בין תאוריה לפרקטיקה היא עצומה במיוחד כאשר מדובר על אודיו לרכב, אבל אם לבחור עשה טוב עקב העובדה שהצליח לרשום את כל הנוסחאות היפות שלמד אתמול בשיעור,אני אומר יאללה ונפתח תת פורם עקב זה.:lol:

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

דני אל תיקח את זה אישית ולא למדנו אתמול ,

יש גם "חבר" צעיר בפורמולה 1 אלונסו שמו , והוא לימד כמה וותיקים מספר דברים

לגביי התרד לך על בודדים 5 מטר

פורסם
תכלס אחד הת'רדים הכי מיותרים שראיתי שניפחו למימדים שלא קשורים לשאלה.

נוסחאות פיזיקה השראות בלה בלה בלה

מעניין אך כל זה קשור לשאלה המקורית, 4 או 5 מטר?

פשוט יש חברים צעירים בפורם שרוצים להראות עד כמה הידע שלהם נרחב רק הם שוכחים שההבדל בין תאוריה לפרקטיקה היא עצומה במיוחד כאשר מדובר על אודיו לרכב, אבל אם לבחור עשה טוב עקב העובדה שהצליח לרשום את כל הנוסחאות היפות שלמד אתמול בשיעור,אני אומר יאללה ונפתח תת פורם עקב זה.:lol:

דני

לא יכולתי שלא להתיחס...

מתן ואני היינו שני הראשונים לתת לך תשובות (תגובה מספר 1 ותגובה מספר 2). אבל בטח בגלל שכמות ההודעות שלנו לא שועפת לאין סוף זה לא היה בכבוד שלך אפילו להגיב... ועכשיו, אתה גם משמיץ ומזלזל באנשים שרצו וניסו לעזור לך.

בקשר להתפתחות התרד', אז חלק נכבד מהתרד'ים בורחים לכיוונים אחרים, שונים ומושנים. זאת ורק זאת הדרך ללמוד דברים חדשים.

נ.ב: אני לא רוצה להכנס פה לפונים אישים ולכן גם לא מצפה ממך או מאחרים להגיב לתגובה שלי.

תודה,

G_E_M_S.

פורסם

מתן, GEMS

יש גם את הנושא של לתת תשובה שהיא פרקטית ועניינית לשואל השאלה.

ואני לא חושב שאם גל היה דורך על האגו של מתן שהוא כנראה בגודל של מטוס ג'מבו לפי הפרופורציה של התשובה שלו לאומת השאלה המקורית - הייתי אומר שהיתה לכם כאן סטיית תקן נוראית.

אין לי ספק שמתן הוא מדען לכל דבר ומדובר באדם מבריק וגם בך, GEMS, אין לי צל של ספק שאתה לא נופל ממנו בשום דבר.

בלי להכנס כאן למי מאבד יד ומי מהנדס ומי הנדסאי. לא עשיתי אפילו תואר אבל אני עובד על תקן של מהנדס לכל דבר - מה זה אומר? למען האמת, בשבילי - שום דבר!

או כמו שהמורה שלי לקראטה היה אומר (גם מיסטר מיאגי למען האמת) החגורה נועדה להחזיק את המכנסיים, זהו.

יבין מי שיבין.

אתה לא צריך להיעלב, יש ויהיו עוד ת'רדים בפורום שתשובות מסוג זה יהיו ענייניות ותורמות ואם גם תקפידו לדבר יותר בשפת העם שזה ממש לא אומר שאתם נמצאים "למעלה" דרך אגב, אלא אתם מלומדים בתחום מאוד מאוד ספציפי שדורש כישרון רב ואינפנטיליגציה רבה, אבל, אם תקפידו להיות "מובנים" כלפי שאר החברים בפורום אז גם יתייחסו לתגובה שלכם יותר בכובד ראש ויותר בכבוד.

למען האמת, עם ההתכתבות של שניכם, חוץ משניכם זה ממש לא הועיל כאן לאף אחד - בטח שלא לפותח הת'רד.

אני לא אומר תקחו את המדע שלכם למקום אחר, אבל לפני שאתם נכנסים לדברים שאף אחד לא יבין גם אפשר לרשום הסבר פשוט לחסרי ההשכלה בתחום ואז לרשום "הרחבה מדעית" ולתת גז כמו מטורפים ולהנות מכל רגע.

הקטע הכי מצחיק הוא שגל - היה יותר פרקטי משניכם ביחד אפילו אם הוא באופן עקרוני טועה. ועוד משהו, בחלק המקרים הוא יהיה טועה אבל ברובם דווקא צודק. אין שום סיבה מוצדקת להעביר את הכבלים באמצע הרכב ולפרק את כל מה שהולך שם בשביל לעשות את זה אם כשמעבירים בצד הרכב אין רעשים ואין השראות.

אל תיעלבו, תודו שנתפסתם לקרב אגו במובן מסויים שהוצת מהסיבות הלא נכונות.

אם פותח הת'רד לא התייחס לתגובות הראשונות שלכם אז תשימו לב שעוברות הרבה הודעות בין מענה למענה שלו - כלומר, הוא לא נכנס הרבה לפורום! וסביר להניח שהוא גם רצה לקבל עוד דיעות בנושא - אתם קופצים מהר מידי.

רציתם שמישהו יגיד לכם תודה? - אז הנה, תודה! כי באמת נהניתי לקרוא את התשובות שלכם ולראות שיש גם "צעירי" פורום שיש המון מה ללמוד מהם ושיש אנשים שאני מאוד מעריך וזה אתם. נמאס כל הזמן לקרוא הודעות מפגרות שיוצאות מפה של אנשים שמדברים בלי לדעת ובלי לחשוב מה הם אומרים - סוף סוף קצת רמה בפורום!

Pioneer TS-X150

פורסם

אין ספק שהאווירה היתה נעימה והכל נכתב בצורה מרוהטת, אבל אתם פספסתם לחלוטין את המטרה של הת'רד ושיחקתם בסופו של דבר "מי יותר גבר".

תשימו לב לזה כי זה לא היה נחוץ. בסופו של דבר נסעתם פול גז על ניוטרל.

תשתדלו להיות יותר פרקטיים כי אתם יכולים, אתם יודעים על מה אתם מדברים אז אין סיבה שבמקום לתת הסבר מדעי על אורך גל אחד מכם יוכל לתת תשובה של איך לבחור אורך כבל באופן פיסי ופשוט כמו שפותח הת'רד ביקש.

יש לכם תפקיד מאוד ברור לשניכם והוא להעלות את רמת הפורום!

תדאגו שזה גם יתבצע בצורה יעילה.

סומך עליכם 8) חיכיתי להתעוררות כזאת כבר הרבה זמן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...