Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו או פולו??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מת לקנות כבר אוטו לאישתי

אבל אני מתלבט באיזה אוטו לגעת

אני צריך רכב שישרת אותה בערך 15 קילומטר ביום

האוטו הוא שני במשפחה יש לי אוטו מהעבודה

התקציב הוא 28 אלף שקל כולל הישור קו לרכב

ההתלבטות היא בין רנו קליאו שנות ה2000 ומעלה

או פולו שנת 98 ומעלה

האיזור בו אנו גרים הררי עם כבישים רעועים

הרכב ישרת אותנו לשנתים הקרובות,בקיצור אני רוצה שהרכב ישמור קצת על הערך שלו

שהטפולים בו לא יקרעו אותי

מה אתם אומרים?

ונמקו תודה רבה לכול העוזרים

פורסם

אנחנו אומרים שההודעה מתאימה ותר ליעוץ לפני קנייה.

איזה גיר אתה צריך. כי קליאו B 1.6 אוטומט עם מומנט על 2500 סל"ד אמור להתאים לנסיעות הרריות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אנחנו אומרים שההודעה מתאימה ותר ליעוץ לפני קנייה.

איזה גיר אתה צריך. כי קליאו B 1.6 אוטומט עם מומנט על 2500 סל"ד אמור להתאים לנסיעות הרריות.

לא אוטומט ומנוע 1400 סמק מספיק

פורסם
לא אוטומט ומנוע 1400 סמק מספיק

קליאו B שנת 2000 אוטומט הייתה עם מנוע 1.6. אחרי זה רק הגיע גירסא 1.4 16V אוטומט (ככל שידוע לי זה כבר מודל 2001).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קליאו B מנוע 1400 ידנית מודל 2000 עדיין 75 כ"ס.

מ 2001 והאלה עם 98 כ"ס 16V.

מנוע 1400 יספיק לך בהחלט.

יהיה יותר פשוט למצוא קליאו שמורה מאשר פולו שלרוב עברו הרבה ידיים ואקזמפלרים שמורים נסחרים מעל המחירון.

כמו כן, הישיבה ברנו קליאו הרבה יותר נוחה. מנסיוני, כאשר עברתי מקליאו דור ראשון 98 לפולו SDI 2000 רכשתי דוקטור גב.

אל תקנה אוטומטי - מקור לבעיות.

תחפש רכב עם תיעוד של הטיפולים. לרוב זה לא יהיה ממוסך מורשה עקב המחירים שלהם.

מאוד רצוי לא מהשכרה\ ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קליאו B מנוע 1400 ידנית מודל 2000 עדיין 75 כ"ס.

מ 2001 והאלה עם 98 כ"ס 16V.

מנוע 1400 יספיק לך בהחלט.

יהיה יותר פשוט למצוא קליאו שמורה מאשר פולו שלרוב עברו הרבה ידיים ואקזמפלרים שמורים נסחרים מעל המחירון.

כמו כן, הישיבה ברנו קליאו הרבה יותר נוחה. מנסיוני, כאשר עברתי מקליאו דור ראשון 98 לפולו SDI 2000 רכשתי דוקטור גב.

אל תקנה אוטומטי - מקור לבעיות.

תחפש רכב עם תיעוד של הטיפולים. לרוב זה לא יהיה ממוסך מורשה עקב המחירים שלהם.

מאוד רצוי לא מהשכרה\ ליסינג.

ראיתי קליאו 2001 16 שסתומים

איך הדגם הזה??? שווה לבדוק אותו

פורסם

אתה יכול לכתוב את הנתונים של הרכב (מספר ידיים, קילומטראז', האם מפרטי או מליסינג) ובנוסף לפרסם כאן את התוצאות של הבדיקה (בתנאי שתבצע אותה).

הדגם הזה עם מנוע 1400סמ"ק בין החזקים בקטגוריה של סופר מיני(זהה למנוע של מגאן 1400).

גם הבטיחות טובה לתקופתו.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ראיתי קליאו 2001 16 שסתומים

איך הדגם הזה??? שווה לבדוק אותו

בנוסף למה שאמר קודמי, אני חושב שלבדוק תמיד שווה, במקרה הגרוע לפחות תתרשם מהאוטו. לקחת או לא, זה כבר לפי תוצאות בדיקה במכון.

פורסם
בנוסף למה שאמר קודמי, אני חושב שלבדוק תמיד שווה, במקרה הגרוע לפחות תתרשם מהאוטו. לקחת או לא, זה כבר לפי תוצאות בדיקה במכון.

הרכב יד 3 120000 קילומטר נראה טוב לפני בדיקה לפי מה שהבחור אומר הוא קנה את האוטו לפני 3 חודשים עשה טיפול מגנזיום ומערכת קבל רכב מהעבודה ורוצה למכור

מה אתם אומרים שווה לבדוק ??

פורסם
טיפול מגנזיום

:conf:

אתה מתכוון שם ג'נטים מגנזיום?

כפי שרשמתי גם קודם, לבדוק תמיד שווה. אין לדעת מה מצב האמיתי של אוטו לפני בדיקה. ק"מ ויד ניראים סבירים בהחלט.

פורסם
הרכב יד 3 120000 קילומטר נראה טוב לפני בדיקה לפי מה שהבחור אומר הוא קנה את האוטו לפני 3 חודשים עשה טיפול מגנזיום ומערכת קבל רכב מהעבודה ורוצה למכור

מה אתם אומרים שווה לבדוק ??

תזהר , תבדוק שלא מדובר בסוחר!

פורסם

חברים שלום

בדקתי את הרכב הנל הבדיקה יצא כך

סשי נקי

מוט רוחב קידמי מולחם הרכב עבר תאונה מקדימה פלוס עמוד אחורי צד ימין הוחלף כנף

חיזוק מערכת היגו

מצבר ישן

לפי דברי הבודק במכון בבאר שבע המנוע במצב 2

ירידת ערך של לפחות 30 אחוז בגלל המוט רוחב והעמוד האחורי

שריקות קלות ממערת התיזמון

מזגן לא תקין יכול להיות מדחס או גז

אני ירדתי מהרכב הנל

מבועס תחת

אבי

פורסם

יש לנו במשפחה נסיון מצויין עם פולו שנתון 98', הרכב בן עשר ואמינות הרכב מצוינת.

מנוע 1.4 (8 שסתומים) "על הנייר" המנוע מפיק רק 60 כ"ס, אבל זמינות הכח מצוינת והרכב סוחב מצויין בנהיגה יומיומית.

תצורכת הדלק משולבת היא 13.7-14.3 ק"מ/ליטר .

הרכב אמין מאוד, תקלות במשך ה-10 שנים האחרונות: חוטי הצתה שהתיבשו, חיישן טמפ', ניקוי מצערת.

פרט לכך טיפולים שוטפים.

מכיוון ש-VW נתפס בארץ כמותג יוקרתי יותר מרנו , ניתן למצוא רכבים גם בני 15 שנה המטופלים במוסך מורשה.

מוסכי השירות של VW נחשבים לטובים יותר מאשר מוסכי הרשת של רנו.

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אני בעלים של קליאו 99 ידנית.

בעבר היו לי גם פולו (מהשנים 200 1 96).

תנסה למצוא קליאו B ידנית עם מנוע 8 שסתומים. (הגיע לארץ בשנים 99 וחלק מ 2000).

מדובר במנוע אנרג'י. כל מוסך יודע לטפל בו כמו שצריך (הוא מאוד פשוט לטיפולים עם זמינות חלפים מעולה).

כמו כן זמינות הכוח שלו טובה יותר מהמנוע עם ה 16 שסתומים (למרות היתרון בהספק של ה 16 שסתום).

תבדוק רק שהמזגן עובד שמו שצריך.

תחפש. יש היום די הרבה למכירה. שווה לך לשלם מחירון על קליאו 99/00 שטופלה באהבה במוסך מורשה ולא עברה תאונות.

קנה רק ידנית. האוטומט מסרס את המנוע ויש לך עגלה עם צרות שלא נגמרות.

זו התמורה הטובה ביותר שתוכל לקבל עבור עשרים אלף ש"ח.

דבר אתי אם יהיו לך שאלות נוספות.

בניה.

• תוכן חדש...