Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו או פולו??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בעלים של קליאו 99 ידנית.

בעבר היו לי גם פולו (מהשנים 200 1 96).

תנסה למצוא קליאו B ידנית עם מנוע 8 שסתומים. (הגיע לארץ בשנים 99 וחלק מ 2000).

מדובר במנוע אנרג'י. כל מוסך יודע לטפל בו כמו שצריך (הוא מאוד פשוט לטיפולים עם זמינות חלפים מעולה).

כמו כן זמינות הכוח שלו טובה יותר מהמנוע עם ה 16 שסתומים (למרות היתרון בהספק של ה 16 שסתום).

תבדוק רק שהמזגן עובד שמו שצריך.

תחפש. יש היום די הרבה למכירה. שווה לך לשלם מחירון על קליאו 99/00 שטופלה באהבה במוסך מורשה ולא עברה תאונות.

קנה רק ידנית. האוטומט מסרס את המנוע ויש לך עגלה עם צרות שלא נגמרות.

זו התמורה הטובה ביותר שתוכל לקבל עבור עשרים אלף ש"ח.

דבר אתי אם יהיו לך שאלות נוספות.

בניה.

חפשתי וחפשתי וחפשתי אין כזה דבר רובם היו בהשכרה ליסילנג

ואף אחד לא מטפל במוסך מורשה

ואם כבר מטפל לא מתעד לך תאמין להם

פורסם

זמינות הכוח נובעת ממומנט בשרני וממנוע 8 שסתום. קדח צר יותר משולב עם מהלך ארוך נותן כוח זמין גם בסל"ד נמוך. מכאן מגיע תחושת הכוח הטובה יותר גם בסל"ד נמוך.

לגבי הטיפולים, אל תתייאש. יהודים לא יודעים מה זה יאוש. תמתין קצת ותהייה חכם. שווה לך לשלם אפילו מעט יותר מהמחירון על רכב שמור עם ספר טיפולים. אני קניתי אחד כזה, ואני לא מתחרט לרגע. אל תתייאש. תתמיד.

• תוכן חדש...