Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 290k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה לכם עוד אופציה מצויינת במחירים האלה.

באוטומוטור הולכים להשיק את ה-125i קבריולט.

מנוע 3.0 עם 218 כ"ס. המחיר? 299 אלף. כמובן שיהיה אפשר להוריד אותם מתחת ל290 אלף ואז זה יכנס בטווח מחירים.

מה שלא ברור לי עדיין זה מה היא רמת הגימור של הרכב...

אני מניח שבמחיר הזה תגיע החבילה הבסיסית, ללא iDrive ושאר הירקות של BMW. אבל אולי אני טועה?

אם אכן מדובר ברכב עם רוב התוספות, יכול להיות שאפילו עדיף אותו על S3.

למישהו יש מושג כמה המנוע הזה עושה 0-100?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי ה125, אבל לפני מספר שבועות הלכתי לקמור לברר האם ה135 קופה תגיע לפה ואמרו שכרגע אין כוונה

לייבא אותה. היא קיימת גם כקופה וגם כקבריולט. רק שתבינו מדובר על רכב מנוע 3.0 V6 טורבוצ'רג' שמפיק 300 כ"ס

שמגיע מ-0 ל-100 קמ"ש ב5 שניות! בייבוא אישי אגב כל החלום המתוק הזה אמור לעלות באיזור ה-300 אלף שקלים בלבד

(לגרסת הקופה) רק חבל שקמור לא חותמים על אישורים לייבוא אישי-והיות והרכב הוא רכב שאינו משווק פה בארץ אי אפשר יהיה

להביא אותו ללא אישור שלהם. אני מקווה שהתביעה כנגד משרד התחבורה תצליח וסוף סוף אפשר יהיה להביא מכונית מעניינת בסכום יחסית נמוך.

Lexus CT200H

פורסם
לא יודע לגבי ה125, אבל לפני מספר שבועות הלכתי לקמור לברר האם ה135 קופה תגיע לפה ואמרו שכרגע אין כוונה

לייבא אותה. היא קיימת גם כקופה וגם כקבריולט. רק שתבינו מדובר על רכב מנוע 3.0 V6 טורבוצ'רג' שמפיק 300 כ"ס

שמגיע מ-0 ל-100 קמ"ש ב5 שניות! בייבוא אישי אגב כל החלום המתוק הזה אמור לעלות באיזור ה-300 אלף שקלים בלבד

(לגרסת הקופה) רק חבל שקמור לא חותמים על אישורים לייבוא אישי-והיות והרכב הוא רכב שאינו משווק פה בארץ אי אפשר יהיה

להביא אותו ללא אישור שלהם. אני מקווה שהתביעה כנגד משרד התחבורה תצליח וסוף סוף אפשר יהיה להביא מכונית מעניינת בסכום יחסית נמוך.

לא לגמרי נכון.

לפי מה שהם אמרו לי היום, ה135 קבריו כן תגיע לארץ ביחד עם השאר.

פשוט המחיר שלה הוא 365 בערך ולא נכנס בטווח :)

ודרך אגב, אני חושב שזה מנוע 3.5. כי ה125 היא מנוע 3.0

פורסם
לא לגמרי נכון.

לפי מה שהם אמרו לי היום, ה135 קבריו כן תגיע לארץ ביחד עם השאר.

פשוט המחיר שלה הוא 365 בערך ולא נכנס בטווח :)

ודרך אגב, אני חושב שזה מנוע 3.5. כי ה125 היא מנוע 3.0

לא. היא מנוע 3.0 רק שהמנוע יותר חזק (סופר צ'רג'ר) ומוציא 300 כ"ס.

לגבי ה135 אני שמח לשמוע שהיא תגיע, כי שאני הייתי שם נאמר לי שאין כוונה לייבא אותה כרגע.

Lexus CT200H

פורסם
לא. היא מנוע 3.0 רק שהמנוע יותר חזק (סופר צ'רג'ר) ומוציא 300 כ"ס.

לגבי ה135 אני שמח לשמוע שהיא תגיע, כי שאני הייתי שם נאמר לי שאין כוונה לייבא אותה כרגע.

ה 135 יש 2 מגדשי טורבו ולא מגדש על.

ל gil1985 תתחדש!

פורסם

תתחדש גבר, אחלה בחירה.

בסכום הזה הייתי הולך על הלאון קופרה ובעודף קונה קליאו ספורט לאישה :lol:

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה לכולם :)

בקשת/עשו לך הנחה מסויימת? (רכב נדיר אחרי הכל, ודי יקר).

כן... קיבלתי מחיר לא רע ובגלל המרחק הלא רחוק מ-י-ד-י מכל מתחרה באיזור, לא היה ספק שזאת הבחירה הכי טובה.

פורסם
תתחדש , אם היו בידי התקציבים האלה סביר להניח שזה הרכב שהייתי לוקח (יחד עם כמה תוספות מעניינות, או לחילופין - גולף GTI)

איזה תוספות מעניינות?

אני לקחתי רק חיישני חניה מהמפעל.

כל התוספות מאוד יקרות וזה לא משתלם.

האוטו מאוד מאובזר כבר בחבילה המקורית.

פורסם

וואו אחלה אוטו הזמנת לדעתי בחירה נבונה , תתחדש ולהנות אתה בטוח תהנה , עד כמה שזכור לי לפני 3 חודשים המחיר שנמסר לי היה 327k לא כולל הגה ספורט וכו' ,מצפה לתמונות:-)

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם
האמת שנדלקתי על ההגה האופציונלי - הגה ספורט עם בסיס שטוח שולט רדיו. (סדר גודל של 3000 ש"ח)

יש גם באקטים, אבל למיטב זכרוני התוספת הזו מאוד יקרה30-40 אלף ש"ח.

דווקא ההגה לדעתי מיותר. תוספת של 4300 שקל. אני לקחתי את ההגה הרגיל, גם הוא שולט רדיו כמובן, רק פחות ניקל ופחות שטוח. במקום זה לקחתי את החיישנים שהם בערך עולים אותו דבר.

וואו אחלה אוטו הזמנת לדעתי בחירה נבונה , תתחדש ולהנות אתה בטוח תהנה , עד כמה שזכור לי לפני 3 חודשים המחיר שנמסר לי היה 327k לא כולל הגה ספורט וכו' ,מצפה לתמונות:-)

המחיר המקורי כולל הגה ספורט הוא 314 אלף. כולל רישוי ואיתורנים... 

• תוכן חדש...