Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 290k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר פורום שהזמין לפני כשבועיים , שילם על ההגה רק 3000 ש"ח. ראיתי את טופס ההזמנה.

בכל מקרה- אם אתה מזמין כבר רכב ב300 אלף ש"ח, לא תתן עוד פוש? :)

אם אתה מדבר על החיישני רוורס , אז נהגת בחוכמה.

הראות באאודי S3 דיי מוגבלת לאחור, וגם אם המקוריים עולים 4000 ש"ח ,זה שווה רק בשביל שלא יפרקו לך חצי רכב

בשביל התקנה מקומית חאפרית שתעשה לך אך ורק צרות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:bigcry:אני אשכרה בוכה מרוב צחוק מהחתימה של אייל

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
חבר פורום שהזמין לפני כשבועיים , שילם על ההגה רק 3000 ש"ח. ראיתי את טופס ההזמנה.

בכל מקרה- אם אתה מזמין כבר רכב ב300 אלף ש"ח, לא תתן עוד פוש? :)

אם אתה מדבר על החיישני רוורס , אז נהגת בחוכמה.

הראות באאודי S3 דיי מוגבלת לאחור, וגם אם המקוריים עולים 4000 ש"ח ,זה שווה רק בשביל שלא יפרקו לך חצי רכב

בשביל התקנה מקומית חאפרית שתעשה לך אך ורק צרות.

אז כנראה הוא קיבל הנחה על ההגה. אני קיבלתי הנחה על המחיר של הרכב עצמו... זה שונה :)

ודבר שני, לא הזמנתי רכב ב300 אלף, אלא פחות בהפרש לא קטן. כל פוש כזה יקרב את המחיר ל300 וחבל.

ההגה הזה באמת לא נותן כלום. אותו קוטר, ואפילו יכול להיות קצת פחות נוח כי הוא לא מאפשר סיבוב מלא של ההגה ביד אחת. :)

כן, חיישני רוורס. גם אני חושב שזה דבר שצריך להיות בכל אוטו, לפעמים זה מאוד עוזר.

והפחד הכי גדול שיש לי הוא מפירוק האוטו בארץ. בגלל זה גם רציתי להזמין אותו עם דיבורית, דבר שגיליתי שאינו אפשרי.

בארץ הולכים לפרק אותו כדי להתקין את האיתורן, זה החשש הכי גדול שלי כרגע.

אני רגיש לרעשים :)

• תוכן חדש...