Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש בפורום.

קיבלתי רישיון ממש לא מזמן, אני חוסך כסף כבר כמה שנים והחלטתי שהגיע הזמן לנצל אותו.

אני מחפש רכב לצעירים עם מראה ספורטיבי (+קצת פוזה) עד ה30K יכול לחרוג אבל לא יותר מיידי.

לא אוהב רכבים מרובעים כאלה סטייל הפונטו GT והאיביזה, אז אל תמליצו.

*מעדיף רכב עם 3 דלתות ושיהיו מושבים מאחורה אבל לא חובה.

*מעדיף רכב אסייתי אבל גם לא חובה.(פשוט יש להורים שלי חבר מכונאי שעובד בהונדה ובבית עושה בשחור עוד קצת עבודות במחירים ממש זולים רק עם מכוניות אסיתיות,

כי עם מכוניות אסיתיות בניגוד לאחרות איך שהבנתי ממנו אפשר לעבוד בלי כילים מיוחדים.

ובלי קשר למחירים אני גם מאוד סומך עליו אז יש לי עדיפות להישאר איתו.)

*נפח מנוע מספיק לי בין 1400-1600 אין לי צורך באיזה חיית מרוצים אבל כנ"ל לא חובה, אם יש אותו שמומלץ לי והנפח מנוע שלו קצת גבוה/נמוך יותר אז לא נורא.

בעיקרון מהדפדוף ביד2 זה הרכבים שראיתי ונראו לי יפים ובתקציב:

1)רנו מגאן ספורט שנתונים 97-98.

יתרונות: יש מושבים מאחורה, נפח מנוע מתאים, נכנס טוב בתקציב.

חסרונות: לא אסייתי.

2)אופל טיגרה גם שנתונים 97-99.

יתרונות: נכנס טוב בתקציב, נפח מנוע מתאים.

חסרונות: אין מושבים מאחורה.

3)יונדאי קופה שנתון 97.

יתרונות: אסייתי. האוטו ספורט אמיתי בניגוד לשתים המחופשים מקודם.

חסרונות: מצריך חריגה של 5K, אין מושבים מאחורה, שנתון קצת נמוך מהאחרים, נפח מנוע קצת גבוה.(אלפיים)

4)הונדה סיויק ספורט שנתונים 96-97.

יתרונות: אסייתי, יש מושבים מאחורה, נפח מנוע מתאים, נכנס טוב בתקציב.

חסרונות: שנתון קצת נמוך מהאחרים.

עכשיו כמה שאלות:

1)לגבי היונדאי קופה, זה שהנפח מנוע גבוה יחסית (2K) עד כמה זה יעלה את צריכת הדלק?

2)יש אפשרות להכניס אלפא רומיאו 145/146 בשנתון נורמאלי בתקציב כזה?

3)מה אתם ממליצים מהרכבים הנ"ל? האם יש רכב אחר שאתם ממליצים עליו?

תודה רבה רבה ומצטער על כל החפירה!

פורסם

לגבי אלפא האחזקה תהיה לך יקרה, אם אתה בקטע של יפניות אז כמו שאמרת הונדה סיויק 3 דלת (האצ'בק..) אם תמצא במצב נורמלי. לגפי אוצפיית היונאי קופה טיגרה ומגאן קופה(מניח שלזה אתה מתכוון בספורט..).. הייתי ממליץ לך על מגאן קופה כיוון שהטיגרה אחזקה יקרה והיונדאי סתם מבקשים מעל מחירון ורכב לא הכי איכותי בכל אופן שאני הייתי באותה דילמה בחרתי בסוף במגאן קופה שבאמת נראה ספורטיבי ומלא בפוזה שהוא נחמד ולפי מה שהבנתי לא עושה המון בעיות, בינתים אני נהנה מכל רגע איתו אבל תקנה רק ידני!

פורסם

כמה תיקונים..

1. קודם כל לטיגרה יש מושבים מאחורה!

2. למגאן יש מנוע 1.6 ויש 2.0 חזק יחסית, והיא הכי חזקה מהרשימה ודווקא צריכת הדלק ב-2.0 מצויינת ביחס לנפח!

אפילו עדיפה על גרסת ה-1.6, אצלי קיבלתי ממוצע של 1:11 בנסיעה מעורבת לא ממש חסכונית!

3. היונדאי קופה ממש לא רכב ספורט אמיתי אלה עוד אחת שניראת לא רע אבל ממש ממש לא נוסעת כמו שהיא ניראת, מבוססת על הלנטרה אז אין למה לצפות.

4. את הסיוויק קשה מאוד למצוא במצב סביר.

פורסם

הונדה סיויק ספורט שנתונים 96-97.

:shock:

לישראל לא מיבאים סיויק SI. הסויקים שיש בארץ, אלא מכוניות זריזות, אבל הן לגמרי לא ספורטיביות. מדובר על רכב 1.6, מנוע 125כ"ס. בהחלט מומלצת! אמינה, זריזה וחסכונית עם מראה כמו שצעירים אוהבים, במיוחד קופה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...