Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוכש מערכת שמע הכוללת; סאב וופר, מגבר וקומפוננט, לא הסאב ולא הקומפוננט יחוברו "על" הרדיו דיסק אלא "על" המגבר.

עכשיו, האם אני צריך 3 יציאות מהרדיו דיסק?

2 לקומפוננט(ז"א 1 לימין ו-1 לשמאל) ו-1 לסאב וופר

או 1- לקומפוננט ו-1 לסאב וופר

אם התשובה היא 3 יציאות, האם זה אפשרי להשיג רדיו דיסק טוב בעל 3 יציאות במחיר של 600 ש"ח בערך? או רק יד שנייה(איך אפשר לזהות כי רדיו דיסק מיד שנייה הינו במצב טוב?)

ועוד שאלה ברשותכם:-D.. האם יש פגיעה מסוימת באיכות הצליל בגישור הסאב או פגיעה באורך חיי המכשיר, או בכלל פגיעות מינוריות- אך האופציה אינה מומלצת..

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אתה צריך רדיו דיסק עם 3 יציאות.

ואני לא חושב שיש משהו חדש במחיר שציינת.:|

אולי, אולי תמצא משהו יד שנייה.

בגדול אני ממליץ לך לחכות עם זה, לחסוך לרדיו דיסק טוב יותר. כי אל תשכח שהרדיו דיסק הוא הראש, של כל המערכת. עם הראש "דפוק" אז כל הגוף סובל.:wink:

בהצלחה.

פורסם
אני רוכש מערכת שמע הכוללת; סאב וופר, מגבר וקומפוננט, לא הסאב ולא הקומפוננט יחוברו "על" הרדיו דיסק אלא "על" המגבר.

עכשיו, האם אני צריך 3 יציאות מהרדיו דיסק? כן

2 לקומפוננט(ז"א 1 לימין ו-1 לשמאל) ו-1 לסאב וופר יצאה אחת מורכב כבר מ L R

או 1- לקומפוננט ו-1 לסאב וופר את צריך 3 יציאות למרות שגם 2 יהיה טוב אבל לא תהיה לך שליטה על הסאב דרך הHU

אם התשובה היא 3 יציאות, האם זה אפשרי להשיג רדיו דיסק טוב בעל 3 יציאות במחיר של 600 ש"ח בערך? או רק יד שנייה(איך אפשר לזהות כי רדיו דיסק מיד שנייה הינו במצב טוב?) יד שניה בלבד וגם לא בטוח

ועוד שאלה ברשותכם:-D.. האם יש פגיעה מסוימת באיכות הצליל בגישור הסאב או פגיעה באורך חיי המכשיר, או בכלל פגיעות מינוריות- אך האופציה אינה מומלצת.. אם אתה מחבר למגבר אלמנט בצורה נכונה הכוונה היא לעומס ההתנגדות שהוא יכול לעמוד בו וגם מכוון אותו כמו שצריך לא תהיה פגיע.

תודה רבה לעוזרים

srool

אין HU שי לו PREOUT אחד רגיל ואחד לסאב, זה או 2 רגילים או 3 כולל סאב.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

זה לא עקרוני כי יציאה אחת לסאב יכולה להיות גם יציאה רגילה, פשוט בר"ד שיש שליטה על הסאב אז יש יציאה ספציפית (וכשאני קורא את התגובה שלך אני רואה שאתה יודע את זה)

הפנסוניק 5301 יהיה טוב בשבילך, והוא עולה 640 ש"ח

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עדיף 3 יציאות, כי בדרך כלל HU עם 3 יציאות יהיה בעל מתח גבוה יותר מאשר 2 יציאות וגם תהיה שליטה טובה יותר על הסאב מכיוון שהוא לא יהיה שייך לכיוונים של המערכת אלה יכוון רק מהפונקציה שלו.

דני

פורסם

לא כולם צרכים מערכת hi end ברכב...

סתם לשמוע מוסיקה..קצת להרגיש באסים.. כל ר"ד עם שתי יציאות (טוב לא כל) יהיה מצויין..

מה זה משנה אם מנמיכים את הסאב דרך ה BASS או דרך ה Sub Level

אותן תוצאות ברמת המשתמש הפשוט...

פורסם

כי אם אתה מוריד באס בHU עם 2 יציאות אתה מוריד באס גם לסאב וגם לשאר האלמנטים, לא דיברתי עלHI END אלה על כל HU בעל 3 יציאות, כמובן שאפשר עם 2 בגדול אפשר גם ללא יציאות בכלל.

דני

פורסם

סביר להניח ששמת סאב כדי לקבל צליל נקי ונטול באסים משאר האלמנטים.

אני יודע שיש כאלו שרוצים "להעביר" את הבאס קדימה אבל זה בשלב מאוד מתקדם של המחלה...

(ובכלל לדעתי זה מושג שנוי במחלוקת מאחר ולבאס אין כיווניות)

פורסם

תודה רבה רבה לכל המגיבים בהחלט עזרתם לי להבין את כל העניין. גם אני חשבתי על הפנסוניק הנ"ל או על קנווד kdcmp535uשעולה 750 ש"ח. אני בטוח אקנה 3 יציאות, מה שרציתי לדעת זה אם מנצלים 2 יציאות לקומפוננט או לא ואת התשובה קיבלתי, כולל כמה דברים שהאירו לי כמה איזורים חשוכים שלא הבנתי כ"כ..אז באמת תודה על העזרה שלכם.

שאלה:- האם אתם יודעים אם בקנווד אני יכול לחבר דרך הUSB את הפלאפוןׁ(N73), ואני מניח שבפנסוניק אי אפשר?

תגידו אני רוצה כמה חוודי"ם על מערכת שאני שאני פחות או יותר סגור עלייה(לפני קנייה כמובן), לפתוח ת'רד חדש או לרשום פה?

• תוכן חדש...