Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה רועד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני נוהג במהירות שבין 100 ל120 קמ"ש ההגה שלי מתחיל לרעוד בטירוף. במהירויות אחרות זה לא קורה. עשיתי כיוון פרונט וזה לא עזר. מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם

ל"א בגלגלים שווה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ל"א=לחץ אויר. תעשה איזון גלגלים. במקרה הגרוע אם מדובר בצמיגים סיניים זולים - תחליף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנראה גם שהשחיקה בצמיגים לא שווה, ואחד מהם מעוות, או שניהם. גש לפנצ'רייה, שם יבדקו לך גם ל"א, גם אם הצמיגים בסדר, ויעשו בדיקה מקיפה לסרן הקדמי.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
תבדוק צמיגים אחוריים.

נאמר שההגה רועד...

לרוב זה החלפה לצמיגים נורמליים + איזון גלגלים + כיוון פרונט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
נאמר שההגה רועד...

לרוב זה החלפה לצמיגים נורמליים + איזון גלגלים + כיוון פרונט.

אתה בכח רוצה שאני יזרוק אלך מילה לא יפה?

אתה בעצמך רשמת החלפה לצמיגים נורמליים

שזה מה שעושים , אם צמגים פגומים. (מה שאני רשמתי)

אם אין רעידות מתחת ל100 ויותר מ 120-140 , מדובר על צמיגים אחוריים.

נ.ב.

נמעס כבר מהנובים האלו.

Omnia mea mecum porto

פורסם

הצמיג שלי הוא PIRELLI P6000 שזה צמיג איכותי לכל הדעות ולא שחוק כמעט, הל"א אני בודק לפחות פעם בשבועיים. כנראה שצריך לעשות איזון גלגלים. במה זה שונה מכיוון פרונט?

פורסם
אתה בכח רוצה שאני יזרוק אלך מילה לא יפה? - זה מנוגד לכללי הפורום

אתה בעצמך רשמת החלפה לצמיגים נורמליים

שזה מה שעושים , אם צמגים פגומים. (מה שאני רשמתי) - איפה רשמת?

אם אין רעידות מתחת ל100 ויותר מ 120-140 , מדובר על צמיגים אחוריים.

אני מניח שבן אדם התכוון למהירויות אחרות כמהירויות נמוכות יותר. איפה בארץ מותר לנסוע 120-140?

ההערות שלי באדום.

פורסם

אחרי שאמרת שזה P6000,(פוורג' , או רגיל?) אני כמעט בטוח שזה צמיגים פגומים.

תשים יד על הצמיג, אתה אמור להרגיש שהוא לא חלק ויש בליטה.

* יכול להיות שתצתרך לסובב גלגל כדי למצוא את הפגם.

Omnia mea mecum porto

פורסם
כנראה שצריך לעשות איזון גלגלים. במה זה שונה מכיוון פרונט?

אחרי שמחליפים צמיגים חייבים לעשות כיוון פרונט. אם הצמיגים שלך כ"כ טובים, אז איזון גלגלים אמור לפתור את הבעייה.

פורסם

alfa164TS כך לך פסק זמן. אתה פשוט בועת בעצמך בלי הפסקה.

"זה מנוגד לכללי הפורום"

גם לתת הצעות בלי ידע לפחות בסיסי בנושא.

"איפה רשמת?"

למה אתה חושב בודקים צמיגים? כי הם כאלו חמודים? או שמחפשים פגמים?

"אני מניח שבן אדם התכוון למהירויות אחרות כמהירויות נמוכות יותר."

"כשאני נוהג במהירות שבין 100 ל120 קמ"ש"

לא לדלג על המילים. לפעמים מילה יכולה להרוג. ואתה פספסת אותה.

"אחרי שמחליפים צמיגים חייבים לעשות כיוון פרונט"

מומלץ מיד לאחר מכן, להחליף מצמד ללא פירוק גיר.

"איפה בארץ מותר לנסוע 120-140? "

במחשב. מה קשר בכלל?

Omnia mea mecum porto

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...