Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NTLDR IS MISSING ותיקון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קיבלתי את ההודעה הזו בעת הפעלת מחשב של חבר, שאני מנסה לתקן. אפשר להשתמש בדיסק של XP HOME EDITION?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

היתה לי בעיה זהה במחשב לפני כחודשיים.בזמנו נתנו לי כמה טיפים לפתרון הבעיה,לכן אני פשוט אעתיק אותם לכאן מפורום אחר:

לרוב זה ה HD. או כבל משוחרר של ה HD. או קובץ NTLDR פגום.

אבל בעקרון העניין הזה צץ כאשר אתה מנסה לעשות BOOT מהתקן שלא ניתן לעשות ממנו BOOT.

• תוודא ב BIOS שאתה עושה BOOT מהתקן נכון.
  • תוודא ב BIOS שה HD מוגדר כראוי
  • תנסה להחליף את הקובץ boot.ini + NTDETECT.COM + NTLDR ממחשב עם מערכת הפעלה זהה.
  • תעבור על חיבורי ה DATA של ה HD שהכל מחובר כראוי.
  • תבצע BOOT עם CD של וינדוס, בזמן ההתקנה יש אפשרות של ביצוע REPAIR למערכת הקיימת שזה בעצם מחדש לך את כל קבצי המערכת (בינהם NTLDR) מבלי לפגוע בחומר הקיים על הדיסק.
  • ותנסה לעשות פורמט ולהתקין גרסה טרייה של וינדאוס.

מנסיון - format c יפתור את הבעיה :-P.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

יש לי דיסק של XP HOME EDITION, עשיתי לו REPAIR, ו CHKDSK /R. הוא רשם כמה שורות, והתחיל לבדוק.

עריכה:

הוא לא תיקן את הNTLDR. מה עושים? (אני משתמש במע' ME)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם
מנסיון - format c יפתור את הבעיה :-P.

חמש תווים.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

בדקתי ה-כ-ל. הכל מחובר ויושב כמו שצריך. אני מחפש דרך איך לא לפרמט את המחשב. יש עליו חצי טון חומר, שאני לא רוצה שיאבד. בין השאר היינס לכמה רכבים, אופיס שאיבדתי את הדיסק שלו, וכו'...

פורסם

אם מחוברים כמה HD, תנסה לנתק את כולם ולהשאיר רק את הראשי שעליו יושבת מערכת ההפעלה

אם הבעיה ממשיכה - תחליף בכניסות IDE בלוח אם(אני מתאר לעצמי שזה IDE ולא SATA)

אם עדיין אותו דבר - תנסה לג'מפר אחרת את ה-HD

*אני הייתי מנסה אפילו לנתק את הסידי/די וי די מראש בכל התהליך הזה, ובהמשך מחזיר אותו

גם לי זה קרה עם פנטיום 3 שעבד לפי קריזות עד שמצאתי את השילוב שזה פועל כמו שצריך בלי ההודעה הזאת

פורסם

ניסיתי כל דרך אפשרית. יש לי HD אחד. ניתקתי את הסידירום, והחלפתי כבל של הHD. לא עזר. יש לציין כי ההודעה באה לאחר זה שהווינדוס פעל, וכל פעם שניסיתי להפעיל משהו, הוא היה נותן לי הודעה שאין לי קובץ KERNEL32.EXE או משהו כזה, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס, נכנסתי לREPAIR, ועשיתי לו FIXBOOT. מאז זוהי ההודעה כשמדליקים את המחשב.

פורסם

מה פתאום לפרמט !

בהנחה שי שלך רק מערכת הפעלה, תמחק את הקובץ BOOT.INI מ C ,

אחרי שמערכת ההפעלה תעלה לך, לך שוב ל C ותיראה אם המערכת יצרה מחדש את BOOT.INI

אם לא אז פשות תיפתח עם הכתבן קובץ טקסט ריק ושמור אותו בשם BOOT.INI

אם מש שרשמתי בפיסקה לא עבד לך (אחרי השורה הראשונה) אז:

לך למחשב אחר עם אותה גירסת מערכת הפעלה ותיקח ממנו מכונן C את

NTLDR

ו

NTDETECT

ותעתיק ל C אצלך

הכל אפשרי עם פקודות דוס פשוטות שאתה יכול להפעיל מדיסקט דוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין שום צורך למחוק או לפרמט

אני יוצא מנקודת הנחה שזה WINXP

הנה מה שאתה צריך לעשות,

Windows XP users

1. Insert the Windows XP bootable CD into the computer.

2. When prompted to press any key to boot from the CD, press any key.

3. Once in the Windows XP setup menu press the "R" key to repair Windows.

4. Log into your Windows installation by pressing the "1" key and pressing enter.

5. You will then be prompted for your administrator password, enter that password.

6. Copy the below two files to the
    root
    directory of the primary hard disk. In the below example we are copying these files from the CD-ROM drive letter "E". This letter may be different on your computer.

1. copy e:\i386\ntldr c:\ האות סי אמורה להיות בהתחלה

copy e:\i386\ntdetect.com c:\ האות סי אמורה להיות בהתחלה

2. Once both of these files have been successfully copied, remove the CD from the computer and reboot.

אני לא רוצה להוסיף יותר מידי אבל במידה וזה WIN2000 תרשום ואני יתן לך את את מה שצריך לעשות.

פורסם

זה WIM ME, והעתקתי את הNTLDR מהדיסק של XP. עכשיו הוא מגיע לחלק שלפני העלאת הווינדוס, ומאתחל.

פורסם

רשמתי למעלה

מאותה גירסת מערכת הפעלה

זאת אומרת, אם יש לך XP HOME אז לקחת רק מ XP HOME , PRO לדוגמא לא יתאים.

ניסית רק למחוק את ה BOOT.INI ?

הבעיה שתיארת למעלה הינה בעלת פתרון קליל מאוד, אתה רק צריך לקרא, להבין ולעשות בידיוק מה שמסבירים לך, אחרת זה לא יעבוד לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מנחם,

GSI16V צודק במה שהוא אומר הבעיה מאוד פשוטה.

אני יתן לך כתובת אם כל הפתרונות שעולות מקובץ זה.

http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm

זה הלינק תעבור שם על הבעיה שהכי דומה לשלך,

ותעבוד בדיוק לפי מה שהם אומרים, במידה ואתה לא מבין משהו תודיע ונשמח לעזור.

• תוכן חדש...