Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קודם כל הודעה ראשונה שלי פה אז שלום לכולם :-o

עכשיו הנה הבעיה שלי:

יש בבעלותי מאזדה לאנטיס שנת 98, קניתי אותו לפני כשנה כשהוא עשה 60 אלף קילומטר בלבד,

רכב שנשמר טוב מאוד ע"י הבעלים הקודמים שלו.

לא מזמן נסעתי למוסך לבצע מין טיפול הכנה לטסט, לבדוק שאני יעבור בלי בעיה ולשפר מה שצריך,

ביצעו ברכב שלי מספר טיפולים, בין השאר החליפו לי את דיסקיות הבלמים,

מאז נתקלתי בתופעה חדשה ומעצבנת:

לאחר זמן נסיעה לא קצר אבל גם לא ארוך במיוחד (אני חושב שגם אם אני יסע מעט זמן אבל יאמץ את הבלמים)

נשמע רעש חריקה כשאני בולם, בהתחלה הוא חלש ונעשה רק כשאני מגיע למהירות נמוכה בבלימה, אבל אחרי זמן מסויים הוא כבר נעשה מאוד רועש ונשמע בכל בלימה שהיא, כמו כן בקטעים שהרעש חזק יותר אני מרגיש גם מין פימפום של הבלם, כמו ההרגשה שיש בבלימה חזקה מאוד בABS, רק שאני מרגיש את זה לא משנה כמה חזק אני לוחץ על הבלם, בעוצמה חלשה יותר..

התאוריה שלי היא שזה קורה בגלל חימום הבלמים, אין שום הסבר למה זה נעשה רק אחרי זמן מסויים או בלימה חזקה ולמה זה נעשה גרוע יותר עם הזמן אבל אחרי שאני נותן לרכב לנוח זה נעלם ושוב חוזר חלילה.

הייתי במוסך ואמרו לי שזה בגלל שהתקינו לי דיסקיות חלופיות ואני צריך לתת להן להשתפשף, ואם אני רוצה אני צריך להוסיף כסף כדי לקבל דיסקיות מקוריות. (זה היה לפני כשבועיים וחצי)..

מה לדעתכם הבעיה ומה אתם מציעים כדי לפתור אותה?

תודה מראש!

פורסם

הבעיה נעוצה באיכות הירודה של החלקים ששמו לך .הרפידות שורקות מכיוון שהם מחברה שהאיכות מוצר שלהם לא טובה כל כך.

{סיני כנראה}.וזה לא נכון שחייב לשים מקורי בכדי שלא ישרוק.אפשר לשים גם חברות לא מקוריות וזה לא ישרוק.מחברה איטלקית או יפני.תחליף צלחות ודסקיות ותראה שהבעיה תפתר.{חבל על הכסף של המקורי-אני כשמחליף דסקיות אני מביא מחברה איטלקית.חברת רוס.[אני עובד במכונאות].ולא שורק ולא משמיע ציוצים}.

פורסם

רכשתי בזמנו רפידות של Lucas בכמחצית ממחיר המקורי , הם ממש סבבה ( תוצרת גרמניה )

וגם אני ניהג במאזדה, אז מומלץ.

לאומת זאת חבר הרכיב את אותם הרפידות ( דגם זהה אך לרכב אחר ) והם חרקו מעט בתקופה של כ 300 ק"מ

פורסם

רפידות תחליפיות = זולות יותר והרבה פחות טובות, בד"כ.

גש למוסך אחר, התקן רפידות מקוריות, דרוש מהמוסך הראשון את כספך בחזרה, תחזיר להם את הרפידות, ושלום על ישראל.

היו צריכים לשאול אותך מראש אם אתה מעוניין במוצר תחליפי או מקורי, ולהסביר לך את ההבדלים שיש בין המוצרים.

על מוסך מורשה של מאזדה אני יכול להמליץ לך בלב שלם "רכב דוד" בת"א, רח' הנירים 6-8, מר דני הולנדר הוא מנהל המוסך.

שיהיה בהצלחה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

פימפום של הדוושה מקורו בצלחות עקומות.

יכול להיות שאתה זקוק לצלחות ולא לרפידות חדשות.

אולי אחת הצלחות קיבלה מכה במוסך והתעקמה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...