Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדולר בשפל, חבית נפט מעולם לא הייתה במחיר כ"כ גבוה.

חברות ישראליות, שחתומות בחוזים למכירת הסחורה בדולרים מעולם לא חשבו שיפסידו כ"כ הרבה כסף.

מסתבר, שכל הבורסה בישראל רק צונחת.

מתוך Bizportal

מתחילת השנה נמחקו 155 מיליארד שקל מהבורסה בארץ

GS300.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא שנמחקו 155 מליארד מהבורסה כי בבורסה אין כסף בכלל. הבורסה היא בועה ועל כל שקל שמישהו מרויח יש מישהו שמפסיד אותו. לא משנה מה ערך המניות ומה נפח המסחר, אם תסכם את כל הכספים שנכנסו ויצאו בבורסה תמיד תקבל 0.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מאיפה המידע הזה?

בורסה זה לא קזינו.

מי בדיוק מרוויח כשבורסה מתרסקת ב 20%?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מאיפה המידע הזה?

בורסה זה לא קזינו.

מי בדיוק מרוויח כשבורסה מתרסקת ב 20%?

בבורסה אף אחד לא מרויח שקל עד למימוש. כל זמן שלא מימשת הכסף הוא על הנייר בלבד.

הבורסה לא מייצרת כסף אלא בנויה על ספקולציות של היצע וביקוש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו ששי אמר, כל עוד זה על הנייר לא הרווחת.

המנייה יכולה לעלות מ2$ ל3000$ ביום אחד. זה אומר שהמניות שיש לך שוות 3000$ כ"א ? ממש לא.

זה תלוי כמה יסכים הבנאדם הבא שרוצה לקנות מניות לשלם לך עליהן.

ככה שעד שלא מימשת - אתה לא באמת יודע כמה שוות המניות שיש לך.

אם מימשת - אז אתה זה שהרווחת את ה20% האלו על זה שקנה ממך את המנייה לפני שהיא נפלה ב20%.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שום התחרפנות, רק הרבה אוויר חם שיוצא ובדרך משפר את השווקים ע"י כך שמלמד אותם לקח כואב. אחרי כל משבר כזה המערכת משתפרת היות ולקחים מוטמעים. נכון שהנתונים המאקרו כלכליים של ארה"ב לא טובים כרגע, אבל זה רק הטריגר לנפילות שהיו באות בכל מקרה, ונבעו (שוב, כמו ב2001, ו1987 ועד 1929) מתאוות בצע בלתי מרוסנת של אנשי הפיננסים בארה"ב ובעולם. להערכתי אנחנו קרובים לתחתית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הדולר בשפל, חבית נפט מעולם לא הייתה במחיר כ"כ גבוה.

בוודאי שחבית נפט היתה במחיר יותר גבוה.

מחיר לא בודקים לפי ערך נומינלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ולמתקשים, אם הדולר שווה חצי ממה שהיה שווה קודם, ומחיר חבית נפט הוכפל, שום דבר לא קרה חוץ מזה שאלו שדולר הוא המטבע שלהם יתקשו לקנות נפט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שלחתי כמה פעמים מייל ל"הים שהיה" שיזכירו בפינה הכלכלית את מחיר חבית נפט בשקלים... למה הם מתעלמים?:-(

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כי להגיד יום אחרי יום שחבית נפט עולה בערך אותו הדבר זה לא חדשות. "התייקרות פנטסטית במחירי הנפט!" אלו חדשות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
אלו שהשקיעו בPOTS וגורפים קופה מטורפת

מי כבר משקיע בפוץ?...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סליחה, רשמתי לא נכון PUTS

אופציה שאתה רושם אם אתה מאמין שהשערים ירדו, ההפך מאופציית קול CALL

כלומר נניח רשמתי אופציית פוט במחיר כלשהו בוא נאמר 100 שקלים, יצרתי חוזה שאומר שאני יכול למכור לחברה את המניה ב100 שקל גם אם מחיר המניה ירד עד תאריך מסויים

ואז הוא מרוויח את ההפרש בין מחיר השוק למחיר החוזה

אופציה היא בעצם חוזה והמימוש יכול להיות דו כיווני אם אדם קונה אופציה

הסיכון הוא שתישאר בלי כלום כי לאופציה יש תוקף, או במקרה שקנית אופציה שהחברה רשמה, שתצטרך לשלם הפרשים בין שערי המניות

עניין קשה

http://www.articles.co.il/article/4551/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%AA%20%D7%A2%D7%9C%20%D7%97%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D%20%D7%A2%D7%AA%D7%99%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9D

פורסם

קיצר שווה לקנות מניות כי המחירים ירדו, או זה יותר מדי מסוכן

ויש מצב לקריסת הבורסה

• תוכן חדש...