Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדו"ח שקבלתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בשבועיים האחרונים אני מוטרד מדו"ח שקיבלתי לפני בערך חודשיים וחצי.

הסיפור הוא כזה- קבלתי את הדו"ח(ובבקשה תחסכו ממני את ה-"מגיע לך", "טוב מאוד שקבלת את הדו"ח" וכדומה כי תאמינו או לא באמת שזאת לא כ''כ היתה אשמתי והתמרור לא היה כ''כ ברור(תמרור עצור) אך השלמתי עם זה וזה לא העניין), לאחר כמה ימים הבאתי את הדו"ח לחבר שאמר לי שקרוב משפחה שלו שוטר תנועה והוא יוכל לבטל/להמיר את הדו"ח לאזהרה עקב כך שזהו הדו"ח הראשון שלי (אני נהג חדש- חצי שנה +- בעל רשיון). ועכשיו לעניין- עברו כבר חודשיים מאז שמסרתי לבנאדם את הדו"ח ואני רוצה להיות בטוח במאת האחוזים שהדו"ח אכן בוטל/הומר לאזהרה כי אני מפחד לקבל כפל קנס או לא יודע מהן ההשלכות הכרוכות בזה.. הבנאדם מבטיח לי שהכל מבוטל והכל בסדר אבל ההרגשה שלי על הפנים אין לי מושג למה :shock:..(בואו נגיד שגם אבא שלי משגע אותי שאני אראה לו ראייה שאכן הדו"ח איננו כי הוא לא סומך על אותו בנאדם).

אז חבר'ה אשמח לכל עצה שתעזור לי להיות בטוח ולהוריד כבר את הסלע הזה מהלב.

תודה רבה לכולם :roll:

פורסם

שלום לך,

מכיוון שאתה נהג חדש אינך יכול לקבל אזהרה.

אזהרה זכאים לקבל בתנאי שיש לו רישיון לפחות של 5 שנים ואינו קיבל שום דוח בתקופה של שנתיים.

פורסם

אזהרה נותנים אם יש לך עבר נקי של 5 שנים לפחות, חצי שנה לא נקרא עבר ועל כן לא ניתן להמיר את הדוח שלך באזהרה.

פורסם

ytzhak אתה טועה,

בשביל שתהיה אפשרות להמיר לאזהרה, הנהג חייב להיות בעל וותק של 5 שנים לפחות עם שנתיים אחרונות ללא עבירות.

ולא 5 שנים ללא עבירות כמו שציינתה.

פורסם

הסברנא את המשפט הבא:

1באמת שזאת לא כ''כ היתה אשמתי והתמרור לא היה כ''כ ברור(תמרור עצור

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אדלרון לא יכולת להתאפק אהה? ידעתי שזה יגיע אבל בכל זאת- זאת לא כ''כ היתה אשמתי כי התמרור עצמו היה ממוקם על עמוד עם פרסומות ועוד מספר תמרורים כמו- אסורה הפנייה ימינה ועוד אחד שאני לא זוכר ולא ראיתי את התמרור כלל כי הוא היה די מוסתר בפרסומות אך אני חוזר שוב- השלמתי עם העניין ואני מבין שבכל זאת הייתי צריך להיות עירני יותר( זה היה ב1 בלילה במקום שכוח אל לחלוטין).

אז חבר'ה תודה בינתיים על התגובות ואשמח אם תוכלו לענות לי בבירור יותר ובדחיפות כי ממש בשבועיים הקרובים התאריך אמור להסתיים- איך אני יכול לדעת שהדו"ח באמת בוטל? או שמא יש לי עסק עם בנאדם שקרן..

פורסם

תתקשר למתנ"א ותשאל :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כאשר המשטרה מבטלת דו"ח / ממירה לאזהרה, היא שולחת מכתב לביתך כדי שתדע מה נעשה עם זה. המכתב הזה הוא אסמכתא בשבילך שתשמור עליו למקרה שהמחשב יעשה טעות ובעוד 5 שנים יזכיר לך שלא שילמת.

אני רק יכול לומר לך שנראה לי מוזר כל סיפור החבר שהבטיח לבטל מהטעם הפשוט: כדי שהדו"ח יבוטל אתה חייב להשיג עליו, משמע לכתוב להם את טענותיך לביטולו. קצת קשה לי להאמין שאיזה שוטר ישב ויכתוב מכתב במקומך, ינמק במקומך, יחתום במקומך ואתה כלל לא תדע מזה.

אני לא אתפלא אם בסופו של דבר תקבל בדואר לשלם את הדו"ח והחבר ימציא שלל תירוצים.

בכל מקרה - לפי מס' ת.ז. ניתן לבדוק אם יש דוחות בפועל על שימך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
תנסה בטלפון הזה 1-700-704370 תן להם ת"ז או מספר רשיון נהיגה ותשאל אם יש לך דוחות שלא שולמו

לאן אני מגיע שאני מתקשר למספר הזה?

ולכל שאר החברים תודה ואשמח לשמוע עוד דעות.

• תוכן חדש...