Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.6 אוטו' שנת 2000

שלום

אני חושב על לקנות פילטר פתוח לפולו. המטרה היא אחת ויחידה-רעש יניקה. לא מעניין אותי עוד 1.3 כוח סוס.

עכשיו השאלה שלי היא כמה עולה משהו איכותי ? כמה זה התקנה משוערת ? וצריך גם המלצה למקום טוב באיזור המרכז.

בנוסף, אני הולך להשתמש ברכב זה מספר חודשים ואז להעביר אותו לאחותי (כשאני אתגייס). הבנתי שפילטר פתוח מנקים ולא מחליפים-ולא נראה לי שהיא תסתדר עם זה, מה גם שאולי כשהיא תרצה למכור יעשו לה בעיות. האם אפשר לשמור את פילטר האוויר הנוכחי ולהחזיר אותו עוד מספר חודשים??

תודה רבה מראש

פורסם

פילטר איכותי יחסית (סימוטה)+ מגן חום יעלה כמה מאות שקלים.

אני ממליץ בחום להתקין בספויילד, מחירים סבירים, התקנה מקצועית, אחריות והכי חשוב: יחס מצויין! אם תיקנה אצלם אז בדר"כ ההתקנה בחינם.

גם הפיטסטופ מצוינים אבל הם יותר חנות מאשר מתקינים, במידה וההתקנה לא מסובכת אני מאמין שיתקינו לך.

אין שום בעייה לשמור את הקופסא של הפילטר המקורי וגם להחזיר אותה למקום, פשוט תיסתכל בזמן הפירוק וזה לא אמור להיות מסובך.

כשאתה קונה את הפילטר תדגיש שמה שאתה מחפש זה רעש יניקה חזק, יש פילטרים שעושים יותר רעש ויש כאלו שפחות.

בהצלחה.

פורסם

מסכים עם "דג" פה מעלי ואני יכול להגיד לך יותר מזה, שלי יש פילטר של AKA ולאחי של סימוטה ובהחלט הסימוטה נותן צליל יותר טוב ונראה יותר טוב, למרות שהAKA גם סבבה

בכל מקרה מדובר כולל התקנה על בערך 500 ש"ח ולדעתי שווה

דבר נחמד

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

דווקא הצליל שנותן הסימוטה של אחיך לא קשור לחברה, קח בחשבון שהרכב של אחיך יונק הרבה יותר אוויר וזה מאוד משפיע על הסאונד וגם הוא מעוצב שונה.

נ.ב- אתם באים למפגש אני מקווה! (בנוכחות רכבית כמה שיותר מלאה כמובן!)

פורסם

ממליץ על סימוטה או K&N, במיוחד הסימוטה INBOX קיט מעולה יש

כמה קיטים של סימוטה תברר בסדנאות שיפורים כגון: ספויילד, פיט סטופ

וכן אתה יכול להחזיר את הפילטר הישן בלי בעיה, אבל מומלץ לא להחליף ולשחק

איתם הרבה פעמים.

פורסם

אם יש לך משהו למכור , שלח לו בה"פ .

בפעם הבאה תקבל אזהרה .

יאשה .

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...