Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם B4 חדש

dudu111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי כבר מגיע הדגם החדש של ה B4 ?

יש לי 147K מיותרים , האם לא להמתין ולהזמין את האקורד החדשה ?

הנושא דחוף :evil:

:evil:
פורסם

עוד לא פורסם מתי יגיע הדגם החדש.. אני הייתי הולך (כקונה פרטי ולא ליסינג) על B4 .

מבחן אמינות שפורסם לאחרונה הציב אותה במקום הראשון, שוק מוכח ויכולת דינמית!

אופיר

אמפרזה 2.0R ידני.

פורסם

בנוסף לזכותה של B4 מנוע בוקסר שמעניק משקל כובד נמוך והנעה כפולה. מנוע 2 ליטר חדש בא עם הספק של 165 כוחות סוס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הי,

תקנו אותי אם אני טועה אבל בB4 החדשה יש 150 סוסים בלבד.

לפני כחצי שנה ביצעתי נסיעת מבחן על הB4 165 כ"ס ואותי היא איכזבה בגדול.

דווקא מהג'טה 2.0 התלהבנו כולנו והיא היתה הבחירה שכמעט נסגרה לפני שלקחנו נסיעת מבחן על הלאון טורבו והשאר היסטוריה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בנוסף לזכותה של B4 מנוע בוקסר שמעניק משקל כובד נמוך והנעה כפולה. מנוע 2 ליטר חדש בא עם הספק של 165 כוחות סוס.

ה-B4 משווקתץ עם 150 כ"ס, בארץ (אין שלג ואין הרבה ימי גשם) ולנהג הממוצע מערכת ההנעה הכפטולה תורמת בעיקר למשקל כבד יותר ובזבוז דלק. למרות זה עדיין ה-B4 אופציה מצויינת אך קצת מתיישנת, כרגע המובילה בסגמנט זה היא המונדיאו החדשה, וככה גם בעולם בכל המגזינים המובילים.

פורסם

+1 למונדיאו.

המונדיאו לא מתחרה בB4 היא פשוט קטגוריה מעל. היא יותר מתחרה מול הפאסט וגם שם היא לוקחת.

רק לשם השוואה מרווח הגלגלים של B4 גדול ב3 ס"מ. מהפוקוס. המונדיאו יותר מרווחת, יותר בטוחה (7 כריות אוויר + ESP), עם מנוע יותר גדול 2.3 ליטר, עם תיבת הילוכים יותר חכמה (6 הילוכים לעומת 4 של סובארו). והמחיר? כמו של סובארו.

אמהמה,

היא קצת ארוכה מדי וזמני אספקה ארוכים.

גם השברולט מאליבו ב147 נראית לא רע בכלל

פורסם

"מה שהייתי ממליץ זה לקנות B4 סטיישן באותו מחיר, לבצע הגבהה ב 1500 ש"ח במוסך אוטודן, וקיבלת אאוטבק."

ZVIR עם הגבהה עדיין לא תגיע למרווח גחון של האאוטבק, בנוסף תפגע בהתנהגות ובוחן טוב

לא יעביר אותך טסט.

אמפרזה 2.0R ידני.

פורסם

כמו כמה שהסבירו והמליצו לך.

תנסה את המונדאו!

הוא רכב מדהים, הוא בגודל של מכוניות סלון (מבוסס על השילדה של ה S 80), מאובזר מאוד וזול מאוד ביחס למתחרות.

שלומי.

פורסם

אני מאוד קשה לי עם ההמלצות על ה-B4, היא מכונית טובה אבל לא לכל אחד.

אני יגיד לכם את האמת, אחרי נסיעה ארוכה ב-B4 צצים לי פתאום כאבי גב, בנוסף הכניסה והיציאה מהרכב לא נוחה (נמוך מאוד), ותנוחת הנהיגה לטעמי לא משהו.

אני מעדיף להעביר יום עם אוקטביה מאשר עם B4.

את המונדיאו הקודמת אהבתי מאוד ולדעתי היא הייתה שנייה רק לפאסאט.

לאחר מכן נהגתי בפאסאט החדשה, והאמת היא, שאהבתי את הישנה יותר (יכול להיות שטרם התרגלתי).

במונדיאו החדשהלא נהגתי, אבל לטעמי בהחלט שווה לבדוק אותה.

האקורד הקודמת הייתה בינונית ביותר ובכלל לא בטוח שהייתי מעדיף אותה על מזדה 6 אפילו.

בכל מקרה, לא בליגה של המונדיאו והפאסאט.

ד"א, סתם הערה, אני אומר ליגה של מונדיאו ופסאסט אבל בואו לא נשכח שכל הליגה הזאת ובעצם כל קפיצת הדרך באיכות שעברה תעשיית הרכב בשנים האחרונות כולה נובעת מהפער העצום ש-VW פתחה על כל המתחרות אי שם בסוף שנות ה-90 עם הצגת הפאסאט הקודמת וגולף דור 4.

פורסם

שלום חברים

קצת הוקל לי ונפתח לי אופק חדש , מונדיאו .

השאלה היא מה הסחירות של רכב זה ? מה רמת האמינות של רכב זה ?

סובארו , הונדה ומזדה הוכיחו את אמינותן .

בגדול אני צריך רכב מהיר עד 147K חדש .

ביום שישי הייתי בסוכנות סובארו ( אכן רק 150 כ"ס ) אך יש תוספת לממומנט , הרכב פשוט מדהים .

אכן מיושן ולכן השיקול הוא להמתין בשלב זה , לכניסתו של הדגם החדש של B4

מה עוד שעומדים לצאת במבצע בעוד כחודש על סנרוף + GPS מובנה ב 2000 ש"ח ובינתיים תיכנס הקרד לאולמות התצוגה .

כרגע עפי הנתונים שהבנתי האקורד תהיה עם 165 כ"ס וגיר 5 הילוכים ומניח שהרבה יותר חסכונית מה B4

:evil:
פורסם

אבא שלי קנה B4 חדשה לפני כחודשיים. מנוע 2 ליטר, 150 כ"ס.

במילה אחת: לא לא ולא!

אבא שלי הוא אוהד סובארו מושבע ואפילו הוא אמר שעשה טעות איומה. האהבה לסובארו גרמה לו להיות עיוור. היפנים פשוט קמצנים בכל מובן המילה. הם רצו לחסוך כמה עשרות אלפי שקלים כדי שהמכונית תיכנס לקבוצת רישוי מס' 4. מנוע מיושן, גיר 4 הילוכים מיושן, פלסטיקה לא משהו בכלל, כל הפנים של המכונית מאוד מיושן ולא מפנק בכלל. סובארו פשוט שחטו את האוטו כדי להביא אותו למחיר כזה כדי שיוכל להתחרות במונדאו.

בנוגע למונדאו: האוטו פשוט ט-נ-ק! הוא ארוך בטירוף (חניה בת"א לא תמצא איתו), כבד, לא זריז במיוחד, אבל מפנק יותר מהסובארו ויותר חדשני. גיר 6 הילוכים, המערכות בפנים חדשות יותר. מה שכן אני לא בטוח כמה המכונית הזאת אמינה לאורך שנים. זה תלוי גם בסגנון הנהיגה.

אם אתה אוהב מכוניות זריזות קח את האקורד - מכונית מאוד מפנקת.

מה שכן הסובארו כרגיל - אמינה מאוד, אפס תקלות, שוק מאוד רחב, ירידת ערך נמוכה וכל שאר הדברים שאתה בטח כבר יודע.

עצה שלי: חכה שנה שייצא הדור החדש של ה-B4. אני מצפה למשהו מדהים, מקסימום אם הוא יאכזב אז תמיד יש את האקורד.

ד"א לפי מה שאני יודע החליטו בסובארו לייבא גם את מנוע ה-2.5 ליטרים בעל 165 כ"ס לארץ. המחיר כמובן יקר יותר.

פורסם

מר luxi היקר,

אני לא יודע מה הנסיון שלך עם מכוניות, ולא יודע מה אבא שלך באמת קנה - אבל להגיד שה B4 איומה זה קצת מופרך.

אני לא מצפה שתתאר אותה כאל מרצדס S קלאס, אבל ה B4 קצת רחוקה מהתאור שלך..

אין שום קשר בין מלוכסני העיניים לקבוצה 4. תגיד שהיבואן גילח את האוטו! חוץ מזה, אבא שלך לא היה צריך לחכות עד שיקבל את הרכב כדי להבחין בפנים הזוועתי של ה B4. נו באמת.. אהבה.

אני בטוח שאבא שלך לא יעריך את איכויות השלדה של ה B4, האחיזה ויכולת הפניה שלה. אני ממליץ לו לגשת דחוף לבצע טרייד אין אצל פורד. אגב, ה B4 2.5 ליטר נמכרת מזה 6-7 חודשים.

האקורד החדשה (הדומה בצורתה לנוכחית) נראית מרשימה מאוד אך עוד מוקדם להסיק מסקנות לגבי איך היא בנסיעה, מה גם שהדגם החדש צפוי להתרחק מקבוצה 4 וגם לא ברור באיזה רמת אבזור הוא יגיע. אני מקווה שאתה לא ממליץ פה על הדגם החדש שחוץ מהיפנים אף אחד עדיין לא נהג בו!! ועל כן אין לקבוע איך יאיץ ואין יפנה.

הדגם הנוכחי הוא יותר דל מדל. בגרסת הליסינג ההמונית והנפוצה האקורד מגיעה עם מנימום איבזור. כל מילה מיותרת.

לגבי המונדיאו - נכון הרכב הלך רחוק - מאוד רחוק ביחס למשפח' גדולות (קבוצה 4 בשבילך) ותפח לכל הכיוונים עד כדי כך שאי אפשר למצוא לו חניה בתל אביב... (רק שלא יגייסו אותו בשעת מלחמה - טנק) .

אדוני היקר - יש עוד ישראלים בישראל שמעוניינים לנהוג בשונה מהעדר. לא כל מה שגדול יותר טוב. אתה צודק ב 100% שהמונדיאו מפנקת/גדולה/מרווחת/מאובזרת/טנק/לא יודע מה עוד, אבל בישראל קיים רכב אחד בקבוצה 4 ששווה התייחסות לוהטת כשלך - היא כן סובארו B4, אבל היא כולה ידנית...

הערה קטנה - או שאתה נביא (וזה לא) או שאתה עובד "פוג'י היבי אינדסטריז" וזה גם לא - לכן אתה לא יכול לייעץ לאף אחד לגבי אוטו שבספק עזב את לוח הסרטוט...

ג'מי

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...