Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הלך הרדיאטור במוסך ביקשו מחיר לא נורמלי של 1200 שקל כולל עבודה

לא התפשרתי על המחיר הלכתי לש.ש רדיאטורים ביפו וקניתי רדיאטור משומש ב350 שקל נבדק בקומפרסיה עבר צביעה מחדש קיבלתי איתו פקק חדש ואחריות ל6 חודשים

מה אתם אומרים?

פורסם

צבעו לך את הרדיאטור?זה לא מוריד מיעילות הקירור?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שואל אותי? מחיר לא אטרקטיבי, אבל מצד שני - קיבלת אחריות ל-6 חודשים.

אני קניתי בזמנו רדיאטור לסובארו ב-100 ש"ח שהייתה עליו מדבקה שהורכב על האוטו לפני 4 חודשים (אני הורדתי אותו בעצמי מהסובארו ההיא) והרכבה עלתה לי עוד 50 ש"ח.

אז אני מניח ששילמת את ה-200 הנוספים עבור האחריות, וגם זה נחמד.

רק ככה בשביל לסבר את האוזן - עלות של רדיאטור חדש לסובארו היא 450 ש"ח ואפשר להרכיבו תמורת 50 ש"ח.

עוד 150 ש"ח והיה לך אחד חדש ביד...:shock:

מצטער לבאס - אבל שאלת ועניתי.

פורסם

רציתי להדגיש , שבחלקים כאלה שיש להם בלאי כמו רדיאטור, משאבת מים ,

תקינותם חשובה מאוד, רצוי לקנות חדשים, בניגוד למפסקים ולחלקים שממוקמים בסלון הרכב. או חלקים שיש להם בלאי אך באמצעות שיפוץ ניתן להחזיר אותם למצב תקין.

כי זה שצבעו לך אותו זה טוב ויפה אבל החלודה תמשיך לאכול ותצוץ לך יום אחד, ואז יכול להתפרק לך כל הראדיאטור, לחצי. (לא נעים).

בא נגיד שלא ממש הרווחת פה, ראדיאטור ללאונה 1300 ממש לא עולה 1300 ש"ח לדעתי, (זה חצי משווי הרכב)

אולי היית מנסה אצל מישהו באזור תעשיה הישן בראשל"צ.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...