Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מגבר של Platinum Audio ולא מזמן חיברתי מגבר נוסף של אותה החברה כדי שיהיה מחובר ישירות לסאב והמגבר הקודם מחובר לארבעת הרמקולים של הרכב (2 קידמיים ו-2 אחוריים). לא מזמן קרה לי דבר מאוד משונה. שמתי לב שכאשר אני מבצע פניות ימינה, המגבר שמחובר לרמקולים מפסיק לעבוד, אבל המגבר השני של הסאב, שמחובר ישירות למגבר הראשון, עובד כרגיל. בדקתי את הפיוזים שנמצאים במגבר, את הפיוז שיוא מהמצבר, פתחתי אפילו את המגבר על מנת לראות אם משהו נשרף שם, וכלום. אם מישהו יוכל לעזור לי בפתירת בעיה זו אני אודה לו מאוד :-)

פורסם

מה לקחת מהמגבר הראשון גם חשמל וגם RCA או שהעברת חשמל או RCA חדשים ? הייתה לי בעיה דומה עם הRCA של הצ'יינג'ר, בפניות שמאל או ימינה אני כבר לא זוכר, השמיעה בערוץ הימני הייתה מגמגמת, לא עובדת. מה שצריך לעשות זה רק להחליף כאבל..., השאלה אצלך אם העברת פלוס חדש למגבר החדש אז זה אולי הכאבל, אם לקחת RCA חדש מהHU אז יכול להיות שזה הRCA... תפרט יותר מה חיברת שם ואיך.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

ת'אמת אני לא ממש עשיתי את זה, זה חבר חיבר לי הכל, אבל מה שאני יודע להגיד זה שהוא חיבר את המגבר השני למגבר הראשון. פשוט הוא שם את ה-RCA,את ה+ והמינוס של השני בראשון ביחד עם זה של הראשון. כאילו השני תלוי בראשון. אבל אם אני לוקח פניה ימינה, אז הראשון לא עובד בכלל אבל השני עובד רגיל.

פורסם

תאמת נשמע מאוד מוזר... הסאב ממשיך לעבוד כרגיל כאילו לא קרה כלום או שהוא נחלש או משהו כזה ? והרמקולים מה קורה להם משתתקים לגמרי, שומעים חלש מה בדיוק ?

במקרה ששני המגברים שברשותך הם הפלטיניום ה4 ערוצים, אני במקומך הייתי מחבר את הסאב במקום הרמקולים ומעביר זוג רמקולים למגבר השני וכך בודק אם הבעיה היא במגבר או בחיווט של הרמקולים/רמקולים (למרות שלא נראה לי שכל הרמקולים אותה בעיה, יכול להיות שבפניה איזה חוט של הרמקולים מקצר או משהו כזה וזה מכניס תמגבר להגנה או משהו...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אם הם פתאום משתתקים, אזי יש לך נתקים ב-RCA, או בחשמל. אם זה RCA - בדוק את הכבל ע"י פיתול שלו, בזמן שהמערכת פועלת. אם יש לך ניתוקים - החלף כבל.

אם זה חשמל, הזז את כניסת המתח למגבר לצד בו הוא מתנתק. ראה אם ישנו מצב של ניתוק חשמל. אם כן, בדוק שלמות כבלי מתח, ואם הם שלמים, בדוק את כניסות המתח עצמן (קונקטורים נקבות שנמצאים במגמר עצמו). יכול להיות שהן לא מקובעות, ואז מתנתקות. חזור לעדכן.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
:-)אז זהו לאחר ששברתי את הראש גיליתי שפשוט נשרף לי נתיך במגבר הראשון ובגלל זה בפניות ימינה הוא לא עובד אלא רק השני. טוב בשביל זה יש אחריות :]] ותודה רבה לכם על העזרה
  • תוכן חדש...